dissabte, 16 d’agost del 2014

TRIOMF CLAR DEL FILIAL A CASTELLDEFELS (0-3)

UE Castelldefels:  0 -  RCD Espanyol “B”: 3

El RCD Espanyol B s’adjudicà ahir el Torneig “Festa Major 2014” de Castelldefels en superar clarament al conjunt local (del grup cinquè de Tercera Divisió), per 0-3. Els espanyolistes van ser molt superiors al seu rival i van completar un dels més bons encontres del que portem de pretemporada.

Ja des d’un bon principi van manar sobre la gespa de Can Vinader, disposant d’ocasions clares de gol Pol Lirola – un dels més destacats – i Marc Gual. Avançà als espanyolistes el central Raillo en rematar de cap al fons de la porteria rival un centra a pilota aturada de Pirulo. Pocs minuts després encarrilar el partit el propi Pirulo després d’una ràpida acció en la que superà al meta Planagumà i marcà a plaer.

Marc Gual tingué el tercer en les seves botes en una claríssima ocasió, però el marcador ja no es mogué més en el primer temps. En les files espanyolistes debutà el nou meta Andrés Prieto, qui pràcticament no tingué gens de treball més que aturar un llançament de falta dels locals en els darrers minuts.

En el segon temps, Marc Gual per fi va veure porta rematant a plaer una perfecta assistència de Pol Lirola després de guanyar línia de fons,  i va arrodonir el marcador amb un tercer gol que plasmà la superioritat perica en el marcador.  Mancava gairebé mitja hora, però ja no es va moure el marcador, baixant el ritme del joc amb el carrusel de canvis d’ambdós conjunts.

UE Castelldefels: Planagumà, Marc Martínez, Mario, Aitor Lario, Jonathan Reina, Jorge Sánchez, Pelegrín, Cano, Pedro Bravo, Cervantes, i Alabau.
Substitucions: Prieto, Oriol Cortés i Adrián Ruíz per Jorge Sánchez, Pelegrín, i Cervantes, m.46; Daisuke i Gilverto per Mario i Pedro Bravo, m. 61; Kevin i Mateo per Aitor Lario i Alabau, m. 72; Eros per Cano, m. 74.

RCD Espanyol B: Andrés, Rober, Raillo, Héctor, Ángel, Marc Roca, Pol Llonch, Iván Sales, Pol Lirola, Pirulo i Marc Gual.
Substitucions: Lauren per Pirulo, m. 37; Aarón, Marc Navarro i Traoré per Raillo, Rober i Pol Llonch, m.61; Julio Rey per Iván Sales, m. 72.

Àrbitre: Xavier Bertomeu García, de la delegació de Barcelona. Va mostrar cartolines grogues als visitants Rober i Lauren.

Gols: 0-1: Raillo, m. 32; 0-2: Pirulo, m. 35; 0-3: Marc Gual, m. 61.

Incidències: Encontre corresponent al Torneig “Festa Major de Castelldefels 2014” disputant en el Camp de Futbol Mpal. de Can Vinader, Vista Alegre, Castelldefels, ahir vespre.  En les files del quadre mariner, el que fora jugador del futbol base espanyolista Adrián Ruíz Calvet (va romandre a la Dani Jarque fins la seva etapa al juvenil A espanyolista). Tingué els seus primers minuts amb el filial, el davanter centre resen incorporat al Juvenil A i procedent del CF Hércules, Lauren Egea.

DIA
HORA RIVAL CAMP /  PARTIT. RESULTAT
19 J 18:00 Cambridge UFC Abbey Stadium Cambridge. Absolute T.Cup 2-2 (Gual, Borja)
20 J 15:00 West Ham Utd Abbey Stadium. Absolute Travel Cup 4-2 (Sales, Raillo)
26 J 19:30 CE Llagostera C.E. Dani Jarque. Amistós 1-1 (Pol Lirola)
30 J 20:30 CE Sabadell "B" Pepín Valls, Castellar del Vallès. Amistós 1-2 (Mamadou, Jafar)
2 A 19:30 Girona FC C.E. Dani Jarque. Amistós 0-1
3 A 19:00 C.E. Europa COPA CATALUNYA. Nou Mpal. Sta.Coloma G. 1-0
8 A 20:30 EFAC Almacelles Amistós. Mpal. Torrefarrera 0-3 (Jafar, Pirulo 2)
9 A 19:30 UD Viladecans Amistós. Ciutat Esp. Dani Jarque 6-0 (Mamadou, Roca, Jafar 3 i Pirulo)
15 A 19:30 UE Castelldefels Torneig Festa Major. Can Vinader, Vista Alegre 0-3 (Raillo, Pirulo, Gual)
16 A 19:00 AEC Manlleu Amistós. Mpal d'Esports Manlleu