diumenge, 10 d’agost del 2014

MITJA D0TZENA DAVANT UN FEBLE RIVAL.









RCD Espanyol “B”: 6 – U.D. Viladecans: 0

Fàcil triomf del filial espanyolista que encadenà el seu segon triomf consecutiu en menys de vint-i-quatre hores després de golejar a l’Almacelles a Torrefarrera. Els de Lluis Planagumà se’ls hi posà l’encontre coll avall després de dues errades de molta consideració del meta Dani Lledó després d’un domini total. Jafar, amb un hat-trick, posà el gol en les files blanc-i-blaves i fou un dels més destacats del conjunt espanyolista.

Des d’un bon inici l’Espanyol B tancà al seu rival arribant amb claredat a la meta del Viladecans (conjunt del Baix Llobregat al que se li escapà en el darrer encontre l’ascens a la Tercera Divisió davant Sabadell B), però el desencert en els metres finals van fer que no és mogués el marcador fins el minut 21. Ho provà primer Ángel als dos minuts amb un remat que sortí per sobre el travesser a còrner després d’una acció ben trenada. El llançament de cantonada passat li cau a Rober qui tot sol erra a l’hora de colpejar l’esfèrica quan estava dins l’àrea i ho tenia tot al seu favor per obrir el marcador.  Minuts després un mossegat remat del propi Rober es passeja sense que a l’altre cantó Pirulo - tot i que ho intentà llençant-se a la gespa – arribés a connectar amb l’esfèrica a boca de canó per ben poc.  Una bona jugada de Carmona la finalitza Ángel amb un xut creuat que surt fora. El domini era total, però sense fruït.

Molt clara l’oportunitat de Mamadou passat el primer quart d’hora de joc quan superant molt bé al darrer defensa es queda tot sol però no pot superar en el mà a mà a Lledó. Instants després, la bona tasca fins llavors feta pel porter del Viladecans quedaria més que en entredit quan en una jugada sense aparent perill esperant la bola, es refia i Mamadou molt murri fica lo just la bota per aprofitar-se de l’errada del porter i anota el primer gol del quadre perico.

Vuit minuts després encarrilaria el partit l’Espanyol B amb altre greu errada del porter visitant. Després d’una bona acció de Carmona, la pilota penjada li cau al porter Dani Lledó. Fàcil, o al menys ho semblava... se li escapa i no bloca, i el cuir li cau a Marc Roca qui dins l’àrea i amb la porteria buida amb el meta fora de lloc, no perdona...

Instants després s’hauria de retirar lesionat Carmona deixant el seu lloc a Jafar. Seria precisament el davanter espanyolista qui fent jugada centrà una bona pilota pel remat del lateral Ángel a l’exterior de la xarxa lateral. Un minut abans de la finalització del primer temps, Jafar en gran jugada individual culminada amb un remat ajustat a la dreta, estableix el 3-0.  

Als quatre minuts de la represa, Pirulo llença un lliure directe des de la dreta de l’atac espanyolista i la pilota amb efecte i sense tocar en cap jugador, entra dins la porteria del Viladecans suposant el 4-0. Passat el quart d’hora, Jafar anotaria el segon del seu compte particular d’un bon xut culminant una jugada individual. Tancaria la golejada el propi Jafar després de fer-se amb un bon passi interior de Carlos Albarrán (cedit la passada temporada a la UE Sant Andreu). El davanter centre espanyolista,  arriba abans que el meta visitant  a l’esfèrica i d’un subtil toc anota amb remat ras i creuat.

Després d’assolir la mitja dotzena, l’Espanyol B aixecà un xic el peu de l’accelerador. El Viladecans arribà fins a tres vegades a les immediacions de l’àrea espanyolista. Al 70’ tingué lloc la primera intervenció del meta espanyolista, blocant en dos temps. Un minut després altre llançament aturat sense problemes. I posteriorment un bon remat buscant l’escaire que sortí fora. L’Espanyol tingué una bona opció mitjançant Albarrán per la dreta del seu atac, sortint finalment el remat a córner. Amb altre centre d’Albarrán, Sales tingué el setè en les seves botes, quan després de dos retalls dins l’àrea buscant forat, xutà fort però massa centrat.

L’altre nota negativa del partit, a un minut del final quan Albarrán es lesionà, esperant que l’abast de la mateixa quedi reduïda a la mínima expressió tot i que no va pogué sortir pel seu propi peu del terreny de joc. En el darrer minut, Iván Sales llençà el lliure directe salvant el porter del Viladecans enviant l’esfèrica a córner. No hi havia temps per més, triomf clar i contundent davant un UD Viladecans bastant inferior.   
       

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Nestor, Rober, Raillo, Héctor, Ángel, Marc Roca, Pol Lirola, Pol Llonch, Mamadou, Carmona i Pirulo.
Substitucions: Jafar per Carmona, m. 35; Luque per Pol Lirola, m. 46; Marc Navarro, Traoré, Albarrán, Iván Sales i Julio Rey, per Rober, Pol Llong,Marc Roca, Pirulo i Mamadou,  m. 62’. També: Koke (p.s.)

UD Viladecans: Dani Lledó, Edgar Domingo, Gerard Martínez, Massegu, Sandíval, Noguera, Adams, Trigueros, Ontiveros, Carlos Martínez i Saúl González.
Suplents: Cristian Tomás, Xavi Carbó, Gutiérrez, Carlos Lerín, Alonso, Montoya, Alejandro, Raul Gil i Aranda.

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio de la delegació d’El Baix Llobregat.

Gols: 1-0: Mamadou, m. 21; 2-0: Marc Roca, m. 29; 3-0: Jafar, m. 44; 4-0: Pirulo, m. 49; 5-0: Jafar, m. 61; 6-0: Jafar, m. 67.

Incidències: Encontre amistós de pretemporada disputat en el camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el vespre d’ahir dissabte. Presència durant aquesta jornada de dissabte a la Ciutat Esportiva, de l’Adjunta a la Presidència del RCD Espanyol, Anna Maria Fusté. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M