diumenge, 10 d’agost del 2014

PRIMERA PROVA DEL FEMENÍ "A".
LES DE MONTES GOLEJEN A UN FLUIX RIVAL






RCD Espanyol Femení “A”: 12 – Alma Soccer Women’s College: 0

Primer amistós del renovat Femení “A” espanyolista abans de l’inici de la mini - estada a Garòs. Ahir vespre, al camp tercer de la Ciutat Esportiva es va enfrontar a l’Alma College de Michigan (EE.UU.) en una prova en la que poques conclusions podrà treure el tècnic espanyolista José Antonio Montes davant la feblesa del rival, més enllà del poder realitzador de les noies blanc-i-blaves que ja comença a mostrar-se des del primer encontre. Destacà en l’encontre la flamant golejada Rivi, fitxada del Granada després de ser la segona màxima artiller del passat campionat.     

Les nord-americanes venien d’una mini gira a terres catalanes. S’havien enfrontat al Pardinyes lleidatà (Preferent Femení), obtenint un empat a tres gols, per enfrontar-se després davant un equip de la màxima categoria del futbol nacional, el CE Sant Gabriel. Davant les de l’altre cantó del Besós, les de Michigan van caure per 3-0. Entre mig d’ambdós partits –segons explica detalladament la web d’aquesta institució acadèmica en el seu apartat d’esports – van visitar l’estadi de l’altre club de Primera Divisió que tots sabeu, on van rebre una lliçó d’història (com sempre manipulada fins l’extenuació, de bons i dolents)... 

No reprodueixo el text escrit per que aquest no és el lloc adient per tal propaganda política habitual d’aquesta gent de pensament únic.  Potser seria hora que al nostre club també es fessin exercicis pedagògics (en sentit contrari, naturalment) i se’ls hi hagués explicat l’altre cara de la moneda... Com pot un equip femení sentir-se orgullós de visitar i intoxicar-se de la història falsejada d’un club que per molt gran que sigui, es construeix amb diners d’una dictadura que oprimeix la dona a nivells d’època feudal, i que no respecta els més mínims drets humans més elementals (Qatar)... Això només d'entrada, i per no entrar en altres consideracions de caire polític i històric, que si ha fet el Alma College a travès del seu web.  Queda dit agradi a qui agradi i molesti a qui molesti.

En quant al partit poc a dir: superioritat abassegadora de les blanc-i-blaves de principi a fi, avançant-se en el marcador ben aviat al transformar Andrea Pereira una pena màxima. Les nord-americanes tingueren que comptar fins a vuit la quantitat de vegades que van haver de recollir la pilota del fons de la seva porteria abans del descans. Finalment, l’equip de Montes assolí la dotzena de gols amb quatre dianes més anotades en el segon temps.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Paula, Kenti, Cotado, Andrea Pereira, Estibi, Bárbara, Troyano, Núria, Lombi, Rivi i Paloma.
També van jugar: Inés, Irina (p.s.), Alba Pomares, Mayra, Sara Nassim, i Halley.

Gols: 1-0: Andrea Pereira (pen.) m.3; 2-0: Rivi, m.4; 3-0: Rivi, m.14; 4-0: Rivi, m.17; 5-0: Andrea Pereira (pen.), m.22; 6-0: Estibi, m.30; 7-0: Núria, m.32; 8-0: Núria, m.37; 9-0: Carla Cotado, m.62; 10-0: Lombi, m.69; 11-0: Troyano, m.71; 12-0: Paloma, m.78.

Àrbitre: Ainara Andrea Acevedo Dudley, de la delegació de Barcelona.

Incidències: Encontre amistós disputat ahir vespre, en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Faltà per debutar entre les noves incorporacions la defensora fitxada del Sant Gabriel, Maria Estella, qui per problemes físics no va pogué participar-hi en l'amistós.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M