dilluns, 11 d’agost del 2014

EL JUVENIL "A" S'IMPOSÀ EN EL SEGON TEMPS (2-0)









RCD Espanyol Juvenil “A”: 2 – CE L’Hospitalet Juv. A: 0

Li costà al quadre de David Gallego materialitzà les ocasions i endur-se el triomf davant el Juvenil “A” del CE Hospitalet de Lliga Nacional, en un partit que no es va resoldre fins avançat el segon temps i de nou amb l’oportunisme del nou davanter centre fitxat de l’Hércules CF, Lauren Egea. L’equip perico, sense fer un gran partit, si que va ser superior al seu rival i el triomf es pot considerar com a just.
  
La primera clara ocasió del partit –com la gran majoria d’elles – fora pel quadre local quan una pilota ficada a l’àrea riberenca va ser rematada per Marc Gual no de la seva millor manera, elevant la bola per sobre de la porteria de l’Hospitalet.  Gran ocasió pel nou fitxatge Steven Nicanor Prieto, quan passat el primer quart d’hora de joc no va pogué resoldre a boca de canó davant la gran intervenció del meta ribrenc. Una acció individual d’Aarón incorporant-se a l’atac per la banda esquerda, la finalitza precipitadament amb un xut que surt fora a la dreta.

Carles Soria “Toro” arribant bé per banda dreta col·locà un preciós centre al cap de Steven, però el creuat remat del davanter centre asturià es va perdre un pèl desviat a la dreta. La més clara del primer temps, una falta lateral penjada per Alex López des de l’esquerra, remata pentinant Steven, treu una mà prodigiosa el meta de l’Hospi, i l’esfèrica s’estavella al travesser. David Gallego – amb forces homes a la banqueta – introdueix dues tandes de substitucions abans del descans.  Tampoc un dels ingressats al terreny de joc, Entrena, encerta amb la seva rematada creuada que surt fora.

Seria al minut 40 de joc, quan l’equip riberenc gaudiria de la seva millor ocasió en el primer període. Una jugada individual d’un dels seus integrants arribant fins la frontal i el seu bon xut ras creuat surt desviat a l’esquerra del meta Jesús.

A la represa, gol anul·lat a Lauren després d’un bona passi de Patrick, per suposada posició antireglamentària del davanter centre alacantí, que no ens queda massa clara.  L’Espanyol va pogué encetar el marcador passat el primer quart d’hora de joc, quan en una arribada de Torito guanyant línia de fons per la dreta de l’atac local, posa una bola centrada i Lauren aprofita com a bon oportunista l’errada monumental del meta riberenc en aquesta acció. Un gol de certa fortuna, que obre el camí del triomf.

Menys d’un quart d’hora després, l’Espanyol sentenciava amb un segon gol de Lauren. Aquest cop, després de l’assistència de Marc Manchón, l’alacantí torna a estar al lloc adequat i en el moment just, per enviar a plaer la bola al fons de la porteria rival. De nou l’Hospitalet gaudiria d’una gran ocasió als quaranta minuts, sens dubta la més clara de tot el partit quan el remat dins l’àrea petita en una acció en la que la cobertura local no estigué del tot encertada, acabà increïblement fora a l’esquerra de Jesús Ruíz. Ja en els darrers sospirs del partit, una molt bona acció de Kike acabà amb una passada de la mort que interceptà un defensor visitant.    



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Chus Ruíz, Toro, Aarón, Melero, Iago, Alex, Iván Écija, Melendo, Steven Prieto, Marc Gual i Sarmiento.
Substitucions: Kike i Entrena per Iván Écija i Sarmiento, m. 26; Lluis i Manchón per Aarón i Marc Gual, m. 33; Lauren i Roger per Steven Prieto i Melero, m.46; Patrick per Alex, m. 52; Campu per Entrena, m. 63; Labiano i Alfredo per Toro i Melendo, m. 71. Altre suplent: Rubén (p.s.).

Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Lauren, m.63; 2-0: Lauren, m.79.

Incidències: Encontre amistós de pretemporada disputat el vespre d’ahir diumenge al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El segon temps es jugà amb il·luminació artificial.  


STEVEN, ALTRE DAVANTER CENTRE FITXAT.

Si dèiem ahir diumenge en la crònica del partit del juvenil A, de la resen adquisició del RCD Espanyol (Lauren Egea procedent de l’Hércules CF), l’equip de David Gallego segueix reforçant-se en la seva punta d’atac. El darrer en incorporar-se ha sigut el jugador procedent del FC Barcelona, que actuà en qualitat de cedit al Sporting de Gijón, el jugador internacional Sub-16 i Sub17, Steven Prieto (veure foto superior).  

Format a l’Escola de Mareo, Steven Nicanor Prieto Morales (Oviedo, 30/07/97).  les darreres temporades va ser el màxim golejador cada exercici arribant sempre gairebé a la quarantena de gols per temporada, fins que sent cadet de segon any, va començar a jugar a Lliga Nacional Juvenil i inclòs a la Divisió d’Honor. El FC Barcelona que anava darrera d’ell les darreres temporades finalment es va fer amb el davanter asturià l’estiu de 2013, jugant al Juvenil "B" de l'entitat culer anotant tres gols en divuit encontres. Ara, un cop l’entitat blaugrana no ha comptat amb ell, l’Espanyol l’ha fixat per incorporar-lo al seu Juvenil A.      







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M