diumenge, 31 de maig del 2015

PER LA VIA RÀPIDA.
EL CADET "A" ES CLASSIFICA PER LES SEMIFINALS

RCD Espanyol Cadet “A”: 4 – Girona FC: 1

Sense problemes. L’equip de David Fernández s’ha desfet del vuitè classificat a la lliga regular, el Girona FC, en un inici trepidant de partit en el que els blanc-i-blaus aconseguiren dos gols en cinc minuts sentenciant amb un tercer abans del quart d’hora de joc. D’aquesta manera, l’equip perico assoleix les semifinals del Campionat de Catalunya.

Les coses no podien començar de millor manera per l’equip espanyolista. Sense pràcticament temps per presenciar la jugada, quan es duien segons des de que la pilota comencés a rodar en el camp tercer de la Dani Jarque, una jugada per la dreta acaba amb un remat creuat de Guillem Anglada que suposa l’1-0. Quatre minuts després, una jugada amb múltiples rematades tingué per fi el premi del gol: Centrada des de l’esquerra a la que Fode no arriba davant Nordine, el meta no es pot fer amb la bola i Anglada remata a boca de canó tocant el porter i salvant un defensor sota pals, arribant-li la bola a Feran Brugué qui torna a rematar afusellant al porter qui torna a tocar, colpeja al pal i quan treu un defensor el col·legiat dona per vàlid el gol considerant que la pilota ja havia travessat la línia de gol. Impossible de certificar-ho des de la nostra posició i més tenint en compte la distància del camp tercer.

Molt bona jugada de Dani Reina pujant per la banda dreta i combinant amb Anglada qui de primera li tornà al lateral que es marxà cap a l’àrea i acabà rematant salvant amb el peu el meta del Girona. Abans del primer quart d’hora, l’Espanyol faria el 3-0 que deixava ja tot dat i beneït. Ha estat en una jugada en la que Izan ha ficat per Pau Salvans en l’esquerra de l’atac perico i aquest ha col·locat un centre precís per que Anglada a boca de canó rematés a plaer fent el seu particular doblet.

Al 28’ tindria lloc la primera arribada dels gironins a les immediacions de l’àrea d’Adrián. La pilota refusada en darrera instància acabaria a córner. Aquest es llençaria des de la dreta de l’atac visitant i en un clar error de marcatge, Biel Pla remataria tot sol enviant la pilota al fons de la porteria espanyolista. Abans del final del primer temps, un xut de Pau desviat i un xut dels gironins també fora, després d’un refús en curt en un servei de cantonada. Amb dos de prolongació, s’arribà al descans.

S’inicià els segons quaranta minuts de joc a les 11:16 del matí.  El joc minvà considerablement respecte al que havia sigut el primer període. Un remat aturat en dos temps pel meta gironí fou la primera acció de perill dels locals.   Dani Reina guanyant línia de fons i col·locant en un precís centre la pilota al cap de Retu, significà el definitiu 4-1 després que el menut davanter centre espanyolista perforés la porta gironina amb el seu letal remat a boca de canó.

Durant el segon temps i amb tot decidit aprofità el tècnic espanyolista per donar minuts als integrants de la banqueta que encara no havien sortit, com als dos cadets de primer any Miguel i Carlos García.  Els minuts anaren passant sense cap més complicació, tan sols esmentar que el dorsal 11 visitant veié dues cartolines consecutives a manca de quatre minuts per la fi del partit.

En quant a la resta d’eliminatòries, la Damm CF i el FC Barcelona ajornaren al proper 3 de juny un duel que traurà espurnes en el Feliu i Codina, el Gimnàstic de Tarragona el mateix amb UFB Jàbac i Terrassa, mentre que el Cornellà va fer bo el pronòstic i s’imposà al Barri dels Germans Sàbat davant l’Escola de Futbol Gironés –Sàbat guanyant 0-1.

RCD Espanyol: Adrián, Dani Reina, Marc Llinares, Alex Cubedo, Albert, Pol Lozano, Brugué, Izan, Anglada, Pau i Fode.
Substitucions: Sosa per Pau, m. 41; Arnau Alós i Retu per Fode i Anglada, m. 57; Carlos García, Miguel i Adrián Jiménez per Dani Reina, Alex Cubedo i Izan, m. 66; Pau per Brugué, m. 69... Altre suplent: Lluis Andreu (p.s.)

Girona FC: Nordine Dahmani, Toni Gamell, Carles Tayeda, Biel Pla, Alejandro Coobos, Ramon Blanco, Juli Berenguer, Raul Álvarez, Manuel Alejandro, Loick Ros, i Bora Manel.
Suplents: Marc Fábregas (p.s.), Alex Fernández, Llorenç Busquets, Valery Fernández, Tierno Balde i Adrián Callado.

Àrbitre: Miguel Ángel Navarro Sáez de la delegació de Barcelona. Ha amonestat al local Dani Reina, m. 64 i als visitants Juli Berenguer, m. 20 i a Manuel Alejandro en dues ocasions acabant sent expulsat (75’ i 76’).

Gols: 1-0: Anglada, m. 1; 2-0: Brugué, m. 5; 3-0: Anglada, m. 16; 3-1: Biel Pla, m. 29; 4-1: Retu, m. 64.

Incidències: Encontre corresponent a l’eliminatòria de quarts de final del Campionat de Catalunya Cadet disputat a partit únic al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque aquest matí de diumenge. El partit s’ha iniciat amb retard, que ha sigut molt més acusat en el segon temps, donant començament aquest segon període amb 18 minuts de retràs. Temps assolellat, temperatura pràcticament d’estiu, suavitzada per una agradable brisa.