dissabte, 6 de juny del 2015

DANONE NATIONS CUP: LA DERROTA
DAVANT EL LLEVANT, CLAU EN L'ELIMINACIÓ.

RCD Espanyol Aleví "A": 1 - UD Levante: 3

Derrota del conjunt espanyolista davant un Levante que tot just feia tres quarts d’hora acabava de derrotar al Real Madrid per 0-1, cosa que complicava més la situació en aquest grup A.  Des d’un bon principi el quadre granota posà en dificultats a un Espanyol que no acabava d’entrar en el partit. Pol tragué sota pals una pilota quan ja es colava dins la porteria espanyolista.  En un servei de cantonada rematat de cap, el meta espanyolista aturà en dos temps. Cada cop el quadre valencià anava afinant més la punteria i als vuit de joc després d’una rematat l’esfèrica s’acabaria estavellant al pal esquerre.

Un remat creuat ajustat a la dreta de Marçal del davanter centre llevantinista, significà el primer gol del partit. L’equip de Morón es veia avall en el marcador i tenia que remar contracorrent en partits de quaranta minuts en els que quan vas perdent els minuts passen volant...  Insistia el Llevant i un intent de vaselina es perd per sobre la porteria espanyolista.  Quan faltaven cinc minuts per cloure el primer temps, bota un servei lateral de falta Pol i en mig de varis jugadors, Facu posa el cap i envia l’esfèrica dins.

Però l’empat fou un miratge. El Llevant va merèixer ja marcar quan en una rematada toca lo just Marçal per evitar el gol en una molt bona intervenció. Però altre cop en el servei de cantonada  (i en el darrer minut del primer temps) el meta espanyolista no surt, i la pilota és rematada franca de cap pel dorsal 8 del Levante i acaba dins tot i tocar el meta Marçal que no pot impedir que l’1-2 pugi al marcador.

En el segon temps, dos avisos més del quadre granota amb dues arribades finalitzades amb rematades rases massa creuades.  Buba amb un potent però desviat xut tingué opcions. Molt bona acció d’Estanis en jugada individual finalitzant amb un llançament des de la frontal que acaba sortint a un pam del pal dret. Aquesta fou l’oportunitat més clara dels blanc-i-blaus – en aquest partit de liles - .

Ho intentà l’Espanyol en el tram final a la desesperada però amb moltes imprecisions, poques idees i en definitiva massa pressió davant un Llevant que controlà perfectament el temps del partit i que en el temps d’afegit es permeté sentenciar el partit amb l’ 1-3 definitiu en aprofitar un contracop que resolgué amb un remat creuat ajustat a l’esquerra de la porteria defensada per Alex.