dissabte, 6 de juny del 2015

EL JUVENIL "A" FEMENÍ
JUGARÀ DEMÀ LA GRAN FINAL

RCD Espanyol Juvenil-Cadet Femení: 1 – Fundació At. Vilafranca: 0

Amb un gol d’Irene Sánchez a deu minuts del final del partit, l’Espanyol (segon a la lliga) ha vençut a la Fundació At. Vilafranca (tercer a la lliga), a la primera Semifinal del Campionat de Catalunya Juvenil-Cadet Femení. Les espanyolistes han tingut posteriorment al gol, un llançament de Naomí que s’ha estavellat al travesser.

Demà, al mateix indret, al Mpal. La Guàrdia de Sant Vicenç dels Horts (10:00h.) tindrà lloc la Final d’aquest Campionat de Catalunya davant el FC Barcelona, que en l’altre semifinal s’ha desfet per 3-0 (1-0 al descans) del Pontenc CE (quart a la lliga regular). La col·legiada designada per aquesta final, una de les habituals en aquesta classe de partits, l’àrbitre de la delegació de Barcelona Ainara Andrea Acevedo Dudley. Que reparteixi justícia per igual i tingui una actuació més imparcial que en derbis precedents...    

   


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Laura, Nerea, Helena, Julia, Marina, Pauli, Cristina, Ari Cat, Ivet, Sara Ismael i Carla Martínez.
Suplents: Ari Sáez (p.s.), Irene, Marta Molina, Naomí, i Ainhoa Albadalejo.

Fundació Esp. Atlètic Vilafranca: Ainna Yue, Dènia Muela, Carla López, Laia García, María Florentín, Sònia Inés, Laia Rius, Neus Forcada, PAtricia Ruano, Laura Marcet i Abril Rodríguez.
Suplents: Miryam Magdalena (p.s.), Andrea Rodríguez, Anna Pérez, i Silvia Curtiada.

Àrbitre: Juan Carlos Blasco Pastor, de la delegació d’ El Baix Llobregat, assistit en bandes per Kevin Camps Rullo i Salvador Morros Monge.  Cartolines grogues a la jugadora espanyolista Marta Molina, m. 71 i al tècnic perico Joan Bacardit, m. 75 i a la vilafranquina Sònia Inés, m. 64.

Gol: 1-0: Irene, m. 70.

Incidències: Encontre corresponent a les Semifinals (a partit únic) del Campionat de Catalunya de la categoria Juvenil-Cadet Femenina, disputat aquest matí de dissabte al Mpal. La Guàrdia de Sant Vicenç dels Horts. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M