dijous, 4 de juny del 2015

BAIXES AL FILIAL ESPANYOLISTA 2015/16

El RCD Espanyol ha fet públic la relació de jugadors que no continuaran a l’entitat espanyolista: Aquests son els següents jugadors:

José Antonio Ruíz López més conegut per “Pirulo” va nèxier a Los Barrios (Càdis) el 17 d’abril de 1992. Es va incorporar a l’Espanyol en la segona volta de la temporada 2008/09 procedent del Cádiz CF. Va jugar al Juvenil B espanyolista llavors entrenat per Lluis Planagumà. Al finalitzar la temporada ascendí al Juvenil A on va romandre dues temporades fins l’estiu de 2011 en que inicià la seva primera etapa al filial espanyolista fins 2012. Els llavors rectors del futbol base espanyolista no comptaren amb ell i acabà signant per l’At. Malagueño on el seu principal valedor a l’hora d’arribar al club perico,  Josep Manel Casanova,  era el màxim responsable de la pedrera malaguenya. La temporada 2013/14 signà pel CE Hospitalet on quallà una molt bona temporada motiu pel qual l’Espanyol tornà a fixar-se amb ell per aportar veterania al quadre de Planagumà.        

Adrià Carmona Pérez va néixer a Igualada el 8 de febrer de 1992. Es va incorporar al filial espanyolista l’estiu passat després de militar al Girona FC en la darrera temporada. Format a la pedrera del FC Barcelona on va arribar amb 9 anys, va signar en 2010 per l’ AC Milan italià. En gener de 2013 va ser cedit al Real Zaragoza debutant davant At. Osasuna en lliga. Un cop es va deslligar de l’entitat milanesa, va signar pel quadre gironí.     

Aday Benítez Suárez, davanter nascut a Balos (Las Palmas), el 18/01/1991, es va incorporar al RCDE procedent de la Balompédica Conquense l’estiu de 2013. A l’igual que Marc Caballé estigué allunyat dels terrenys de joc per una greu lesió durant la segona meitat de la temporada i la primera volta de la que tot just acaba de finalitzar.  

Julián Luque Conde (Torrelavega, 27/03/1992) extrem esquerra fitxat el gener de 2014 procedent del Senderjyske danès. Format a la pedrera del Racing Club de Santander fou el primer jugador espanyol en jugar a la lliga danesa.  Amb el dorsal 32 va debutar amb el primer equip espanyolista al Santiago Bernabeu disputant 28 minuts. A la màxima categoria del futbol espanyol ja ho havia fet amb el seu anterior club, el Racing,  la temporada 2010/11.   

Marc Fernández Gràcia, nascut a Corbera de Llobregat el 29 d’abril de 1990, ha jugat en varies posicions però bastant més per banda. Es va incorporar a l’entitat espanyolista el passat estiu procedent del Bne Sakhnin FC de la lliga israeliana. Abans havia pertangut a altres clubs, entre ells el CE Sabadell amb el que marcà el gol decisiu que li va valer al quadre arlequinat l’ascens a la categoria de plata del futbol espanyol a Ipurua, 18 anys després. Després de militar al Cartagena, signà pel Mallorca B, donant-se la curiositat de que va debutar amb el primer equip balear precisament davant el RCDE jugant els darrers vint minuts de joc en la jornada inaugural de la 2012/13.  

De Wilmar Darío González Aguinaga, poc a dir. Va néixer a Medellín (Colombia) el 26 de gener de 1994. Es va incorporar aquesta passada primavera de la mà de Go Pro Sport Academy juntament amb el juvenil Pibe, i va disputar com a titular els primers 55 minuts del darrer partit davant l’Alcoià a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.      


 

Per la seva part, Antonio Raillo, Marc Caballé i Joan Jordán, acompanyaran a Duarte amb dorsal al primer equip espanyolista, al dispossar de fitxa professional.

Antonio José Raillo Arenas, defensa central nascut a Còrdova el 8 d’octubre de 1991 (23anys), es va incorporar a l’entitat espanyolista procedent del CF Córdoba “B” en 2013. Aquesta ha sigut per tant la seva segona temporada al filial blanc-i-blau.

Marc Caballé Naranjo, migcampista nascut a L’Hospitalet del Llobregat el 22 de juny de 1991 (a punt de fer els 24),  està complint la seva segona etapa a l’entitat espanyolista. Va signar procedent del At. Malagueño l’estiu del 2013. Una greu lesió el deixà lluny dels terrenys de joc gairebé un any fins aquesta segona volta en la que ha tornat a l’equip.  A la seva primera etapa es va incorporar l’estiu de 2006 procedent de la UE Cornellà i arribà fins el Juvenil A (2010) romanent a l’entitat quatre temporades fins que signà per l’Atlètico de Madrid B.

Joan Jordán Moreno, migcampista nascut a Regencós (Girona) el 6 de juliol de 1994. Es va incorporar al quadre espanyolista com a juvenil procedent de la UD Poblense l’estiu de 2011. Va romandre dues temporades al Juvenil A espanyolista. Ha format part del filial dues temporades, en les que ha tingut participació en tres partits de lliga amb el primer equip aquesta 2014/15 (118 minuts disputats)  debutant a la segona jornada davant el Sevilla FC a l’Estadi del RCDE.       







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M