dissabte, 6 de juny del 2015

DANONE NATIONS CUP 2015.
PRIMER I ÚNIC TRIOMF A LA FASE DE GRUPS

C.D. Badajoz: 0 - RCD Espanyol Aleví "A": 6

Iniciava l’equip de Xavier Morón la seva singladura pel torneig “Danone Nations Cup 2015” enfrontant-se a la ventafocs del grup A, el CD Badajoz. No tingué gaire clarividència l’equip perico en uns primers compassos en els que no solament aguantà bé el quadre extremeny, sinó que inclòs disposà d’una gran doble ocasió de batre a Marçal, evitant el porter espanyolista i un defensor el gol dels blanc-i-negres. La rèplica perica no es fer esperar, i Marc Pubill en un mà a mà amb el porter extremeny disposà de la primera gran ocasió espanyolista.

Tindria més fortuna el “2” espanyolista quan minuts després, passant l’equador del primer temps (cada part era de vint minuts de joc), acabà obrint el marcador en rematà dins l’àrea una pilota pentinada per un company. El gol serví de revulsiu als espanyolistes que començaren a mostrar un millor nivell. Buba, amb un xut creuat va fer pujar el 2-0 en el marcador després de rebre una bona assistència de Pol en un llançament de falta. Abans del descans, un bon llançament de Junior que rebutjà el porter, i un tret dels espanyolistes que s’estavellà al travesser.

En el segon temps, centre-xut molt tancat del Badajoz que rebutjà el meta Alex, i poc després un remat de Buba que s’estavellà a la base del pal esquerre. El japonès Arya Igami aconseguiria la sentència amb un tercer gol, després d’una vaselina que tot i tocar el porter no aconseguí evitar que la bola acabés dins. Buba, retallant al porter i marcant posteriorment a plaer, signà el quart gol espanyolista davant un Badajoz ja ensorrat. El cinquè, en un llarg desplaçament per l’entrada d’Estanis qui remata de primera i tot i que la pilota no acaba d’entrar, acaba ficant el peu  a mig metre de la línia de gol i acaba endinsant finalment la pilota. Era el cinquè gol perico.  La mitja dotzena l’aconseguí Igami, quan penetrant mitjançant una paret pel centre, es quedà tot sol i rematà a plaer batent al meta extremeny.