dilluns, 1 de juny del 2015

L'ESPANYOL ES CLASSIFICA PER LES SEMIFINALS
DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL

Cambrils Unió de Clubs de Futbol: 0 – RCD Espanyol Juvenil: 4

L’Espanyol obtingué dissabte la classificació per les semifinals del Campionat de Catalunya Juvenil en derrotar clarament al Cambrils Unió (campió del grup primer de Preferent Juvenil) amb dos gols en cadascun dels dos períodes de joc. 

El Juvenil B espanyolista comptà amb els reforços dels jugadors de la generació del 1997 que formaran el bloc principal del Juvenil “A” de la propera temporada.  El fet de la prematura eliminació de la Copa del Rei Juvenil, permeté alinear un combinat entre jugadors del juvenil B i del “A” entre els que es comptaven Lluis, Sarmiento, Alex López, Campu i en la banqueta Melendo, el meta Chus.

En els altres aparellaments de Quarts de Final, el CE Manresa (preferent) eliminà guanyant 1-0 al Girona de Lliga Nacional, el Josep Maria Gené (preferent) caigué derrotat davant la Damm CF (de Lliga Nacional doncs el Divisió d’Honor es troba disputant la Copa del Rei). L’eliminatòria entre el CE Sabadell “B” (preferent) i el FC Barcelona, per no perdre la costum (aquest club juga –i fa - sempre quan i el què li dona la gana), s’ha ajornat al 3 de juny.
    

Fitxa tècnica:
Cambrils Unió: Javier Bonache, David Hernández, Joan Avante, Marc Benito, Joan Canaldas, Gerard Miquel, Pau Martí, Francisco Martín, Agustín Cruz, Pol Benito i Marc Vidal.
Suplents: Ignacio Giménez (p.s.), Sergio Ismael, Tomás Huete, Joel Muñoz, Eudald Recasens i José Antonio.

RCD Espanyol: Edu Frías, Pipa, Lluis, Joel, Sarmiento, Manchón, Adrián Rivas, Alex López, Campu, Martí i Puado.
Suplents: Jaume, Chus (p.s.), Pedrosa, Melendo, Alex Bermejo, Jordan i Enri.

Àrbitre: Sergio Guijarro Álvarez, de la delegació de Tarragona, assistit en bandes per Julián Villaseñor Julián i Lluis Molina Guillén. Cartolines grogues als local Pol Benito, m. 15 i Joan Avante, m. 43.

Gols: 0-1: Alex López, m 22; 0-2: Puado, m. 34; 0-3: Jordan, m. 80; 0-4: Enri, m. 86.  

Incidències: Encontre corresponent als Quarts de Final (eliminatòria a partit únic) del Campionat de Catalunya Juvenil, disputat el vespre del passat dissabte al Nou Camp Mpal. de Cambrils. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M