dilluns, 1 de juny del 2015

AL CAMP 1er. I AMB EL NOU TÈCNIC
L'INFANTIL "A" TAMBÉ ASSOLEIX LES SEMIFINALS (3-0)














RCD Espanyol Infantil “A”: 3 – Lleida Esportiu TCF: 0

En el camp principal de gespa natural de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, i amb el fins ara segon tècnic de l’equip al capdavant del conjunt espanyolista, els blanc-i-blaus van vèncer 3-0 al Lleida Esportiu (5è a la lliga regular) en l’enfrontament de quarts de final del Campionat de Catalunya Infantil.

Intentà el quadre de la capital del Segrià donar la sorpresa en els primers instants de partit amb una mitja vaselina que es marxà llepant el travesser de la porteria defensada per Ángel Fortuño. Als tres minuts necessità Maxím de les assistències, però es recuperaria i aconseguiria ni més ni menys que dos dels tres gols del seu equip.  La primera gran arribada local fou mitjançant Sergi Benítez per banda dreta col·locant una pilota en profunditat per Kili qui davant el meta Valero xuta amb reduït angle no podent superar al porter del Lleida que rebutja a córner.

Passat el primer quart d’hora de joc, un bon centre d’Arnau després de guanyar línia de fons, és rematat per Maxím al fons de la porteria. El davanter centre espanyolista estava al lloc adequat per un jugador d’àrea i no desaprofità la bona acció del migcampista Arnau. L’Espanyol prenia avantatge en el marcador davant un Lleida que ja no posà en problemes la porteria espanyolista en tot el primer temps. Tan sols disposà d’una falta prop del vèrtex de l’àrea després de veure Sanchís la cartolina groga, però l’execució posterior distà molt del que en quant a perill,  podia dur.

A punt de fer el segon el quadre local quan una passada en profunditat d’Arnau per Kili deixa a l’extrem espanyolista en bona posició per donar la darrera passada, però el 6 visitant Marc García intercepta la passada de la mort en el darrer instant.  Al 24’ Nico eleva a dos la diferència en el marcador quan un tret ras i ajustat supera al porter del Lleida.  Només tres minuts després, deixaria l’eliminatòria totalment sentenciada el conjunt de Pol García Calduch en batre per tercer cop al meta Jordi Valero. Era altre cop Maxím Casero després d’un xut d’un company des de la frontal que no atura el porter, i el curt refús del cuir l’aprofita el 9 espanyolista a boca de gol i sempre molt oportú, per marcar a plaer.

Amb tot resolt, el segon temps va ser bastant més fluix, baixant el ritme del joc, i el nombre d’ocasions clares de gol.  En els primers minuts Juanvi es complicà la vida - i de quina manera- després d’intentar regatejar a un davanter visitant; finalment i amb l’ajut d’un defensor se’n va pogué sortir...   En el 48’ els lleidatans demanaren penal a l’àrea espanyolista, però exagerà tant la caiguda el jugador del Lleida Esportiu que el col·legiat que seguia de prop l’acció no assenyalà res.  

S’estirà el Lleida en els minuts següents davant un Espanyol que havia baixat clarament el seu ritme. Un remat d’Espejo l’atura el porter espanyolista. I poc després hagué  d’intervenir refusant de punys un llançament de cantonada molt tancat.  Tampoc es que el conjunt lleidatà posés en excessius problemes a la cobertura espanyolista, però si que trepitjà camp perico durant molt més minuts que en el primer període on tret de la primera acció del partit, els del Segrià no existiren en atac.  A més, els pocs moments en que donaren sensació de perill fou a causa d’errors dels locals en defensa. En el 54’ una bola perduda provoca un contracop en el que Oriol Valls se’n va per velocitat seguint-lo com pot Sergi Benítez, però abans de rematar es creua al tall perfectament un dels centrals locals evitant el que hagués pogut ser el primer i únic gol lleidatà.

En els altres quarts de final, la Damm CF guanyà al Mpal El Rieral al Vic Riuprimer (1-2), el FC Barcelona es va desfer clarament del UFB Jàbac i Terrassa (3-0 a la Gamper), i finalment el Girona (8è a la lliga regular) es carregà a un dels favorits, la UE Cornellà (3r. a la liga) guanyant 2-1 a Torres de Palau.         
  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Ángel, Sergi Benítez, Casta, Alejandro, Sanchís, Dani, Kili, Arnau, Maxím, Nico i Reda.
Substitucions: Juanvi, Domingo i Jofre  per Ángel, Sanchís i Reda, m. 36; Julen Álvarez per Dani, m. 49; Aitor per Maxím,m . 51; Pau Sánchez per Kili, m. 59; Sanchís per Nico, m. 60.

Lleida Esportiu TCF: Jordi Valero, Jordi Bernat, Ionut Borosoui, Eric Miret, Gerard Marquillas, Marc García, Pol Moragues, Adrià Cosialls, Oriol Valls, Ramon Bayona i Quim Garrabou.
Suplents: Roger Niubó (p.s.), David Cusine, Eduart Espejo, Santiago Rodríguez, Joel Febas i Jordi Gallart.

Àrbitre: Alex Gómez Meneses, de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues al local Sanchís, m. 19 i als visitants Quim Garrabou, m. 50 i Marc García, m. 52.

Gols: 1-0: Maxím, m. 19; 2-0: Nico, m. 24; 3-0: Maxím, m. 27.

Incidències: Encontre corresponent als Quarts de Final del Campionat de Catalunya Infantil, disputat en format d’eliminatòria a partit únic, en el camp  1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque la tarda del passat dissabte. Temps assolellat i pràcticament estiuenc. Debut del tècnic Pol García Calduch en el conjunt espanyolista, fins ara segon del destituït Carles Martínez.   












S E N T I M E N T P E R I C O . C O M