divendres, 5 de juny del 2015

DANONE NATIONS CUP 2015

Aquest cap de setmana tindrà lloc la disputa de la Fase Nacional de la Danone Nations Cup 2015 de futbol aleví. Com ve sent habitual, la fase de grups i eliminatòries de quarts de final tindran lloc dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque des del matí fins a la tarda, mentre que les semifinals, finals de consolació  i la gran final es celebraran a l’Estadi del RCD Espanyol a Cornellà-El Prat. En total 44 encontres tindran lloc entre dissabte i diumenge.

Els setze clubs participants son: Atlético de Gran Canaria (campió fase de Canàries), Atlético de Madrid, CD Badajoz, CD Puerto Malagueño (campió fase sud), Club Gimnàstic de Manresa (campió fase nord-est), Escuelas Deportivas Danone, FC Barcelona, Getafe CF (campió fase centre), Levante UD, RC Celta de Vigo, Real Madrid, Sevilla FC, UE Cornellà (vigent campió de la competició a nivell espanyol), Valencia CF, Villarreal CF i el RCD Espanyol com a club amfitrió.  

La gran final serà retransmesa per televisió a través del canal Energy des de les 13:15h.  A Catalunya, Esport 3 l’emetrà en diferit a partir de les 14:00h.  També es podrà veure a través de la xarxa d’internet pel Canal Youtube de la DNC i en el web de Marca a partir de les 11:30h, oferint les dues semifinals i posteriorment la final. El guanyador participarà a la Fase Final Mundial que tindrà lloc al mes d’octubre al Marroc.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M