dilluns, 15 de juny del 2015

EL GIMNÀSTIC DE MANRESA DEIXA
AL BENJAMÍ ESPANYOLISTA FORA DE LA FINAL. (0-1)












(Complex Esportiu Torrent de Llops, Martorell: Josep Maria)


C. Gimnàstic de Manresa: 1 – RCD Espanyol Benjamí “A”: 0

Amb un equip molt minvat en nombre d’integrants (durant aquest 2015 fins a tres jugadors han sortit de l’equip) i amb només tres jugadors a la banqueta, l’equip espanyolista s’hagué d’enfrontar a un Gimnàstic de Manresa que ja havia donat senyals del seu potencial al campionat de lliga de Preferent grup 2n. on tan sols havia quedat a dos punts del campió de lliga, l’Espanyol.

En el grup “C” es produí un empat en el primer lloc entre la Damm CF (6punts) i el propi Gimnàstic de Manresa, que la FCF resolgué otorgant el primer lloc al conjunt cerveser (classificació al web FCF), cosa que feia semblar seria el rival a la semifinal per l’encreuament de primers contra segons de grups... No ha sigut així, algú (de la FCF) ho podria explicar?... I el rival dels espanyolistes seria no la Damm sinó els manresans. L’Espanyol amb dues victòries i una derrota en la fase prèvia finalitzà segon, per sota del FC Barcelona que amb dos triomfs i un empat superà als blanc-i-blaus.

Des dels cinc minuts de joc, l’Espanyol es veié per sota en el marcador. El Gimnàstic de Manresa defensà molt solventment aquest marcador davant un Espanyol que ho intentava però que li costava moltíssim arribar amb claredat a l’àrea manresana.  Els partits en aquesta fase de Benjamins es disputaven amb quatre períodes de 10 minuts cadascun (40’) i no amb els quatre quarts de dotze minuts (48’) com succeeix a la lliga. Motiu encara per que la sensació d’impotència s’allotgés encara més en la ment dels espanyolistes que veien com el temps volava de manera irreversible davant un Gimnàstic que en el tram final del partit no sol va mantenir sense passar angunies el resultat sinó que va disposar de dues grans oportunitats per sentenciar si no fos per les dues grans intervencions del meta Carlos Boga.

Els blanc-i-blaus van quedar fora de la final, i el Gimnàstic de Manresa es mostrà com un més que digne rival davant el FC Barcelona, però no tingué el premi final del títol ja que després de l’empat a zero, a la tanda de penals es mostrà cruel al seus interessos i caigué davant els culers en aquesta faceta del joc.         


Fitxa tècnica:
C.Gimnàstic Manresa:  Kieran Dominic, Roberto Jalade, Albert Aragonés, Hugo Rodríugez, David Moreno, Izan Sarmiento i Jan Molina.
També: Noel Olmedo, Pol Satorra i Guerau Serra.

RCD Espanyol: Carlos Boga; Roger, Mahamadou,  Denís; Miguel, Pol García; i Kareem.
També: Carlos Sánchez, Sergio Rivares i Mario.

Àrbitre: Juan Carlos Blasco Pastor de la delegació del Baix Llobregat, assistit per Óscar Carballo Vázquez. Cartolina vermella directa al segon entrenador manresà, m. 39.

Gol: 1-0: Jan Molina, m. 5.

Incidències: Encontre corresponent a les semifinals del Campionat de Catalunya Benjamí disputat en el camp 3r. del Complex Esportiu Torrent de Llops el matí d’ahir diumenge (9:30h.) a Martorell.   






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M