dimarts, 16 de juny del 2015

S'AVANCEN LES ESPANYOLISTES EN EL MARCADOR,
PERÒ ACABEN GOLEJADES














(Complex Esportiu Torrent de Llops, Martorell: Josep Maria)

FC Barcelona: 5 – RCD Espanyol Infantil-Aleví Femeni: 1

No va pogué ser. L’Espanyol va perdre la segona final en categoria femenina que participava en aquests Campionats de Catalunya 2015. L’anterior (la Juvenil-Cadet) no inclosa dins el marc d’aquesta VI Festa del Futbol Català s’havia jugat una setmana abans a Sant Vicenç dels Horts. Ambdues s’acabaren perdent davant idèntic rival. Aguantant bé els dos primers períodes –inclòs posant-se per davant en el cas de les infantils- però ensorrant-se en el tram final davant el millor futbol de les barcelonistes.

L’equip de Rubén Rodríguez no sol aguantà al quadre barcelonista els 36 primers minuts de joc (els dos primers períodes de 18’) a tot un Barcelona que tan sols ha cedit un empat (precisament a la Dani Jarque davant l’altre infantil espanyolista) en lliga en tota la temporada, sinó que en el llançament d’una falta indirecta, tocant en curt, Judith Viñas envià un tret ras que es colà dins la porteria barcelonista davant l’eufòria de l’equip perico i dels seguidors presents al camp principal de Torrent de Llops. (S’ha de fer constar que totes les finals femenines i finals alevins i benjamins de nens es jugaren al camp 1, mentre que les finals Infantil, Cadet i Juvenil al camp 2, fet a totes hores incomprensible, més enllà de l’estat millor o pitjor de la gespa).

Però l’alegria espanyolista tan sols durà tres minuts, el temps en que Claudia Pina fidel sempre a la cita amb el gol (100 dianes a la lliga regular), igualés el partit. Ainhoa Marín, 11 minuts després, aconseguiria capgirar el marcador advers per les barcelonistes.  Quan sis minuts després, el FC Barcelona anotà el tercer,  a partir d’aquí inconscientment el RCD Espanyol llençà la tovallola i acaba ensorrant-se davant l’etern rival aconseguint aquestes en el darrer sospir del partit el cinquè gol infringint una derrota esperada, però a tenor de com s’havien desenvolupat les circumstàncies del joc durant la final, aquesta acabà sent molt dolorosa.

            

Fitxa tècnica:
FC Barcelona: Montserrat Quesada, Carla Aceituno, Sonia del Mar, Nerea Figueras, Yaiza Navarro, Ainhoa Marín, i Claudia Pina.
També: Marta Ortiz, Viktoria Adrianova, Nuria Marín, Jana Fernández i Marta Pastrana (p.s.)

RCD Espanyol: Paula Argelaget, Nerea Chaves, Sara Extemera, Alba Fernández, Anna Fusté, Judith Viñas, i Mar Serracanta.
També: Cora Pérez (p.s.), Irene Corral, Alejandra Gracia, Julia Maillo, Enma Ramírez, Jésica Guillén i Berta Ayma.

Àrbitre: Alba Pérez Girgas, de la delegació de Barcelona, assistida en bandes per Coral Couso Cuadrado i Laia Hernández Fabrés. Jutge de taula, la que fora jugadora del futbol base femení espanyolista, Carla Borrás Polo. Cartolina groga a la culer Claudia Pina, m. 21.

Gols: 0-1: Judith Viñas, m. 39; 1-1: Claudia Pina, m. 42; 2-1: Ainhoa Marín, m. 53; 3-1: Sonia del Mar, m. 59; 4-1: Ainhoa Marín, m. 66; 5-1: Carla Aceituno, m.72.

Incidències: Final del Campionat de Catalunya en categoria Infantil-Aleví Femení, disputat el migdia del passat dissabte al Camp 1er. del Complex Esportiu Mpal. Torrent de Llops a Martorell. En les files barcelonistes la que fora jugadora del futbol base femení espanyolista Claudia Pina Medina. Total esportivitat i tant el FC Barcelona a les subcampiones com el propi Espanyol posteriorment, realitzaren un passadís de reconeixement als mèrits d’unes i altres. 
  
En les altres dues finals femenines, el CE Sant Fost s’imposà al CE Cabrera en la categoria Cadet-Infantil (després de que a l’Espanyol es suprimís aquest equip quatre temporades campió de lliga i Campionat de Catalunya), i en la final aleví-benjamí-prebenjamí, el CE Sabadell derrotà al Sant Gabriel.  










S E N T I M E N T P E R I C O . C O M