dilluns, 15 de juny del 2015

PAU FERNÁNDEZ, EXCLÒS DE L'EQUIP,
NO JUGÀ EL CAMPIONAT DE CATALUNYA



Segueixen enredant en el nostre futbol base... Que més volen aquesta gent?... Que s'ho emportin tot i juguin ells sols... 

Els dolents resultats del FC Barcelona en el futbol base en els campionats de lliga han fet augmentar encara més la sensació de voracitat del monstre Goliat davant el “David” espanyolista i amb tota seguretat podem afirmar que durant els darrers mesos encara més si escau, han augmentat la seva obstinació per arrabassar-li les millors promeses del futbol base espanyolista ja no només en nens i nois sinó també arribant inclòs al capítol de tècnics com el cas de Carles Martínez. La darrera “traïció” ha tingut lloc al Benjamí “A” espanyolista.

Pau Fernández Villena (Terrassa, 10/01/2005), en el futbol base espanyolista des de que s’incorporà del Can Rull el 2012, ha sigut el màxim golejador del conjunt de Coro amb 37 gols. Tan sols a un gol del màxim golejador de tots els equips del RCDE, Iván Lamuela del Benjamí B.  Des que va arribar al club perico, ha sigut sempre el “pitxixi” del seu equip. Amb el Prebenjamí va marcar 17 gols (2012/13) amb el Benjamí B, 27 gols (2013/14) i l’actual temporada, 37 gols.

El màxim responsable del futbol base Jordi Lardín, encertadament implacable, decidí no comptar amb ell per aquest Campionat de Catalunya en assabentar-se de que era un més que havia decidit deixar l’entitat perica per formar part de l’etern rival.     





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M