dilluns, 15 de juny del 2015

L'ALEVÍ "A" SEGON DE GRUP A LA FASE PRÈVIA.





Fotografies del partit: RCDE Aleví "A" - UE Figueres, Fase de Grups. 


(Complex Esportiu Torrent de Llops, Martorell: Josep Maria)

RCD Espanyol Aleví “A”: 8 – UE Figueres: 0

Victòria clara del conjunt entrenat per Xavi Morón davant la UE Figueres, campió del grup gironí. Primers tres punts del quadre espanyolista en aquesta fase de grups. Davant el Nàstic a la tarda, l’equip perico es jugaria la classificació per les semifinals.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Marçal;  Marc, Buba, Facun; Pol, Junior; i Estanis.
També: Alex (p.s.), Sergi, Igami i Unax.

UE Figueres: Julián Ballesta, Gerard Padern, Marc Vidal, Guillem Sastre, Josep Rodrigo, Galder Oronoz i Khalid Noureddine.
També: Pau Puigbert, Óscar Ureña i Arnau Pérez.

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó, de la delegació de Barcelona. Àrbitre assistent: Edwar Miguel Gonzales Moreno.

Gols: 1-0: Estanis, m. 2; 2-0: Marc, m. 13; 3-0: Unax, m. 16; 4-0: Unax, m. 16; 5-0: Sergi, m. 26; 6-0: Estanis, m. 27; 7-0: Unax, m. 41; 8-0: Igami, m. 43.

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada del Grup “B” de la Fase Prèvia de grups del Campionat de Catalunya d’Alevins, disputat dissabte al migdia al camp 4 del Complex Esportiu Torrent de Llops de Martorell.    



C. Gimnàstic de Tarragona: 1 – RCD Espanyol Aleví “A”: 3

Triomf dels espanyolistes que situats en segon lloc del grup B amb tres punts s’enfrontaven al Nàstic de Tarragona (1 punt) en un partit en el que els pericos tan sols podien quedar eliminats en cas de derrota.  Els de Xavier Morón no donaren peu a la sorpresa i encarrilaren el partit amb dos ràpids gols en el segon minut de joc a càrrec de Marc Pubill, i en el primer minut del segon període anotant Unax. Repetí el 15 espanyolista aconseguint el seu doblet particular a tres minuts del final, deixant en anècdota el gol tarragoní en el darrer minut.   


Fitxa tècnica:
C.Gimnàstic Tarragona: Arnau Moya, Sergi Quirós, Joaquín Lorca, Marc Magranesans, Yeray Martínez, Adrián Salguero i Marc Grau.
També: Alex Romaguera (p.s.), Pol Fernández, Antonio Gómez  i Sofian Rheddar.

RCD Espanyol: Marçal; Marc, Buba, Facu; Pol, Junior; i Estanis.
També: Alex (p.s.), Sergi, Igami, i Unax.

Àrbitre: César García Peñacoba, de la delegació de Barcelona. Àrbitre assistent: Bruno Montoro Ferreiro.  

Gols: 0-1: Marc, m. 2; 0-2: Unax, m. 13; 0-3: Unax, m. 45; 1-3: Joaquín Lorca, m. 47.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada dins del grup “B” de la Fase Prèvia de grups del Campionat de Catalunya d’Alevins, disputat la tarda de dissabte al camp 4rt. del Complex Esportiu Mpal. Torrent de Llops de Martorell.  




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M