dilluns, 15 de juny del 2015

L'INFANTIL "A" NO POT ASSOLIR EL DOBLET,
I CAU EN LA FINAL DAVANT EL FC BARCELONA (3-1)












(Complex Esportiu Torrent de Llops, Martorell: Josep Maria)

FC Barcelona: 3  - RCD Espanyol Infantil “A”:1

L’Infantil “A” entrenat per Pol García Calduch des de la destitució de Carles Martínez per haver signat pel FC Barcelona per la propera temporada, no va pogué assolir el doblet i va caure en la final del Campionat de Catalunya davant l’etern rival per 3-1. Els barcelonistes que es van avançar en una  jugada aïllada en el primer temps, van mostrar-se només superiors en el segon temps i justos guanyadors de la final. El quadre perico pagà car la sobrecàrrega de partits repetint un onze bastant similar arribant ja a aquest final de temporada amb poca benzina al dipòsit davant un rival que tenia fam de revenja.

Als tres minuts de joc ja el quadre barcelonista tingué la primera ocasió a peus de Fati qui rematà rebutjant a córner el meta Ángel Fortuño. Tan sols dos minuts després, arribà el primer gol del partit després d’una bola centrada per la dreta fos rematada de cap en primera instància rebutjant com va pogué Ángel en una difícil situació, però amb l’infortuni que el rebuig curt li queda a Fati qui no perdonà afusellant al meta espanyolista.

L’Espanyol al quart d’hora havia arribat a l’àrea rival en un parell de rematades (Maxím ho intentà al 14’), ben aturades pel porter barcelonista.  L’Espanyol avançà línies i assetjà la meta rival cercant la igualada. Jofre, després d’una errada defensiva barcelonista, estigué a punt d’aconseguir-ho però a la bola dividida arribà primer el porter rival anticipant-se.  Altre cop s’anticipà per centímetres arribant primer el meta barcelonista en una penetració del propi Jofre pel centre.  L’Espanyol jugava molt millor que el Barcelona que només en els primers minuts s’havia mostrat en atac. Hi havia esperances amb l’equip.  Solament en el darrer minut (34’) el Barcelona dugué perill amb un centre altre cop des de la dreta que rematat de cap, obligà a intervenir a Ángel llençant-se a la seva dreta.

Però en el segon temps, les expectatives dipositades en l’equip no es compliren. L’equip perico lluny de mantenir la mateixa línia del primer temps, amb el pas dels minuts físicament baixà el seu rendiment i jugà menys que el seu rival que fou qui dominà més i arribà amb més perill a l’àrea rival. Als 3’ una altre penetració de Fati fou avortada pel meta Juanvi llençant-se valent al seu pas.  En altre entrada per la dreta, passada de la mort i remat que atura el porter espanyolista.  Un llançament de Bravo l’atura Juanvi en dos temps.

Però al minut 21’ aquest cop ja el meta Juanvi no pot impedir que Mortimer acabi fent pujar el segon en el marcador amb un remat ras inapel·lable.   La reacció espanyolista amb el gol de Reda després d’un ràpid contracop i remat dins l’àrea tan sols dos minuts després no fou altre cosa que un miratge. En cap moment el conjunt espanyolista – malgrat l’esforç dels seus jugadors i la lluita fins el darrer instant – donà imatge de pogué revertir l’advers marcador.

El Barcelona tindria el tercer mitjançant Miguel Ángel rematant tot sol a boca de canó fora en ficar la bota davant la sortida del meta perico en una pilota dividida amb el porter totalment ja batut. El davanter culer inclòs va necessitar de les assistències en la jugada recuperant-se posteriorment.  Per si hi havia algun dubte, el quadre culer un minut abans de la conclusió faria el 3-1 mitjançant Bravo amb una rematada en la que la bola mansament acabà dins, i situaria el marcador ja definitiu no deixant marge als blanc-i-blaus per l’èpica en el poc temps que mancava per jugar-se.           


Fitxa tècnica:
FC Barcelona: Arnau Tenas, Arnau Vilamitjana, Eric García, Josep Jaume, Iván Bravo, Nicolás González, Konrad de la Fuente, Adrián Bernabé, Anssumane Fati, Sergi Altimira i Nils Mortimer.
Suplents: David Troya (p.s.), Marco Villa, Miguel Vega, Nil Fabregó, Antonio Jesús, Adrià Altimira, i Miguel Ángel.

RCD Espanyol: Angel, Sergi Benítez, Bañuls, Alejandro, Casta, Dani, Jofre, Arnau, Maxím, Nico i Reda.
Substitucions: Juanvi per Ángel, m. 36; Kili per Maxím, m. 42’; Aitor per Reda, m. 62; Pau Sánchez i Julen per Arnau i Jofre, m. 68. Altres suplents: Sanchís i Domingo.

Àrbitre: Carlos Caldereiña Pavón, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Adrián Mengual Valenzuela i Adrià Paños Ruíz.  Cartolines grogues a Nicolás González, m. 23 i per part espanyolista a Sergi Benítez, m. 25, Ángel, m.35 i Reda, m. 50

Gols: 1-0: Anssumane Fati, m. 5; 2-0: Nils Mortimer, m. 56; 2-1: Reda, m. 58; 3-1: Iván Bravo, m. 69.

Incidències: Encontre corresponent a la Final del Campionat Infantil, disputat el migdia del passat dissabte al camp 2 del Complex Esportiu Mpal. Torrent de Llops de Martorell. En les files barcelonistes dos exjugadors que van abandonar el futbol base espanyolista per sumar-se al club blaugrana: Adrián Bernabé i Marco Villa.











S E N T I M E N T P E R I C O . C O M