dimarts, 16 de juny del 2015

PER LA VIA RÀPIDA ENLLESTÍ LA SEMIFINAL
L'ALEVÍ ESPANYOLISTA DAVANT LA DAMM (2-0)











(Complex Esportiu Mpal. Torrent de Llops, Martorell: Josep Maria)

CF Damm: 0 – RCD Espanyol Aleví “A: 2

En quatre minuts deixà sentenciada l’eliminatòria de semifinals l’Aleví espanyolista de Xavier Morón davant la Damm CF. Al primer minut, després d’una gran jugada individual d’Estanis qui retallà dins l’àrea dues vegades superant als defensors cervesers i rematant creuat, establí l’1-0 en el marcador que avantatjava als blanc-i-blaus i donava força tranquil·litat a l’equip.  Als quatre minuts es botà un servei de cantonada des de la dreta de l’atac perico i rematant de primera amb un xut creuat, Marc Pubill estableix el que seria ja resultat definitiu.

Els partits alevins en aquest campionat de Catalunya s’ha disputat com ve sent habitual altres temporades a quatre quarts de dotze minuts (en comptes dels 15’ en lliga). Amb dotze minuts de duració menys els partits, cobra força més importància avançar-se de dos gols tant ràpidament.  L’equip perico manà en aquest primer quart sobre la gespa i estigué a punt d’augmentar el marcador amb varies accions de perill: Un llunyà tret d’Estanis l’aturà en dos temps el meta de la Damm, i en els darrers instants ho provà Junior amb un remat fora. La Damm tingué la seva única ocasió en una passada de la mort que ficant el peu Pol, envià per sobre el travesser a córner evitant el remat.

Poques ocasions de gol en els segons dotze minuts de joc.  Un xut de José Miguel l’aturà amb seguretat el meta espanyolista Marçal. En el tercer quart, una falta llençada per Pol fou rematada de cap per Junior aturant el porter amb una bona estirada. En els darrers instants, un servei de cantonada executat per Estanis el remata de cap Facu enviant la bola fora en una jugada força perillosa.

En els darrers dotze minuts l’Espanyol mantingué el resultat. No obstant, la Damm hagués pogut marcar en el 34’ després d’una errada de Facu que obliga a una gran intervenció del meta Alex qui llençant-se als peus del davanter cerveser evita el gol fent-se amb la pilota. A tres del final se li anul·là el segon gol a la Damm per clar situació antireglamentària. 

Al 38’ s’escapà Pol posant la directa cap a porta, sent agafat abans d’entrar a l’àrea. Si no hagués sigut un partit d’alevins, el color de la cartolina hagués sigut el vermell però tractant-se de nens i faltant dos minuts per la conclusió, Oscar Carvallo es limità a mostrar-li groga. La falta es llença salvant el meta de la Damm al seu equip del tercer rebutjant la pilota.  El meta de la Damm fou clau per evitar caure més amplament en aquests minuts finals, primer aturant el remat de Marc en jugada individual i posteriorment ja en el darrers segons, evitant la rematada d’ Unax arribant primer que el jugador espanyolista.

A l’altre semifinal, el FC Barcelona guanyà 3-0 a la UE Cornellà i accedí a la final, que es disputaria a les 13:00hores en idèntic escenari.
         

Fitxa tècnica:
CF Damm: Marcos Tobio, Bruno Aguilar, Xavier Peleguezuelo, Roger Munells, Txús Alba, Josep Lluis i Marc Pérez.
També: Teo-Surafel, Daniel Cervera, José Miguel, Martí Naranjo, Ian Gonzalo i Izan Celda.  

RCD Espanyol: Marçal, Marc, Buba, Facun, Pol, Junior, i Estanis.
Substitucions: 2n. Quart: Unax i Igami per Estanis i Junior; 3r. quart: Alex, Sergi, Junior i Estanis per Marçal, Marc, Unax, i Igami. 4rt quart: Marc, i Unax per Sergi i Estanis.

Àrbitre: Óscar Carvallo Vázquez, de la delegació de Barcelona, assistit per Rubén Serrano Moreno, mentre que el jutge de taula fou Juan Carlos Blasco Pastor.  Cartolines grogues als jugadors de la Damm Bruno Aguilar, m.38 i Roger Munells, m46.  

Gols: 0-1: Estanis, m. 1; 0-2: Marc, m. 4.

Incidències: Encontre corresponent a les Semifinals del Campionat de Catalunya Aleví, disputades en el camp 1 del Complex Mpal. Esportiu Torrent de Llops de Martorell el matí del passat diumenge. En les files del quadre cerveser els que foren jugadors del futbol base espanyolista Txús Alba Ramos i José Miguel Fábrega Martín.     





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M