diumenge, 8 d’abril del 2007

ELS PENALS CONDEMNEN AL CADET EN EL MIC

Els penals priven del títol del MIC al cadet del RCD Espanyol.

Dos penals errats (el primer de la tanda i el sisè), priven al conjunt de Lluis Palanagumà del títol de campió del MIC en la categoria de cadets.
L’Espanyol ha fet mèrits per endur-se el torneig, ja que en moltes fases del joc (sobre tot a la primera part) ha estat superior a la selecció nacional de Brasil.

Ja als dos minuts, l’Espanyol s’ha avançat mitjançant Adrián Pérez que recollint la pilota elevada per ell mateix sobre la defensa ha ficat el peu just abans que el porter es fes amb la pilota.
Però al minut 7, l’Espanyol ha comès un penal just que s’ha encarregat Filiphino (un dels millors homes junt a Wellington per part del combinat brasiler) de transformar en el gol de l’empat.

Albert Mozo ha pogut posar de nou en avantatja al conjunt blanc i blau però el meta brasiler ha fet una gran intervenció. Just quan el club català dominava més i jugava millor gràcies a la bona tasca dels homes de la medul·lar, ha arribat la jugada del gol que ha posat per davant al conjunt brasiler. Un llançament de Mathew, gairebé de mig camp que Pol no ha pogut fer rés per aturar-lo s’ha estavellat en la creu de la porteria i el rebuig se’n ha aprofitat Wellington davant l’oposició d’Albert per arribar a l’esfèrica i en la boca de gol, aconseguir el segon.

Només centrar de mig camp, hi ha estat una falta que l’Espanyol ha tret ràpidament mitjançant Molina i Adrià Pérez ha sorprès al porter brasiler que no ha estat molt fi precisament. Faltaven dos minuts per el descans.

La segona part s’ha desenvolupat gairebé per els mateixos paràmetres que la primera. Un Espanyol ben posicionat, molta lluita, un bon centre del camp i potser davant ha faltat una mica més d’encert. Quique Amador que ha sortit a la segona part en jugada individual davant dos contraris s’ha tret una centrada que ha colpejat al travesser de la porteria brasilera. Wellington ha posat posteriorment la rèplica.

Julián Serrano ha tingut l’ocasió al remat d’un servei de cantonada amb el cap, que s’ha marxat per molt poc per sobre del travesser. Planagumà ha volgut jugar la carta del canvi de porter, i Adrián Picón ha sortit per Pol, però no ha tingut cap efecte, ja que en els llançaments de penals, els brasilers a excepció de Jerson s’han mostrat molt efectius, i pràcticament imparables.

RCD Espanyol Cadet: Pol Freixanet, Pere Martínez, Albert Mozó, Jordi Roig, Ángel Martínez, Adrià Tuneu, Juli Serrano, Manu Molina, Álvaro, Caballé, i Adrián Pérez.
Han sortit Quique, Alejandro Rodríguez, i Adrián Picón.
Gols; 1-0 Adrián Pérez, m. 2, 1-1 Filipinho (pen.) 1-2 Wellington, m. 22, 2-2 Adrián Pérez, m. 23
En els llançaments de penals, Molina ha fallat el primer, mentre que Quique, Mozo, Juli, Ángel Martínez han marcat. Brasil ha convertit tots menys el decisiu cinquè que ha errat Jersson. Álvaro ha fallat el sisè, que ha tirat fluix intentant col·locar, però el meta brasiler i el pal esquer han impedit el gol, i amb el posterior llançament Brasil ha guanyat el títol que ben be hagués pogut ser el RCD Espanyol el campió per mereixements.