dissabte, 14 d’abril del 2007

MORALES SALVA AL TERRASSA QUE S'EMPORTA ELS TRES PUNTS DE SADRIÀ (0-2)

Molta mala sort la que ha tingut l’Espanyol B aquesta tarda, que de cap manera mereixia aquest resultat, si be en el futbol el que valen son els gols, i avui el conjunt egarenc ha estat molt més resolutiu cara a porta que els espanyolistes, que veuen allunyar-se las posicions de lluita per l’ascens al contrari del Terrassa que després de moltes jornades sense guanyar, ha tingut (com ja es lògic tractant-se de l’Espanyol) que aconseguir-lo precisament davant el conjunt perico.

Els primers deu minuts de partit ha estat un joc molt ensopit, molt migcampisme i sense arribades a cap àrea. Ha estat Bussi al minut onze, quan en la frontal ha retallat dues vegades al seu marcador i xuta excessivament creuat a la dreta de Morales, donant el primer avis.

El Terrassa en una embolicada jugada ha rondat amb perill la porteria de Biel, però la pilota acabat per sobre del travesser sense conseqüències després del xut de Rangel.
Jordi Tarrès ho ha intentat però Biel Ribas ben col·locat ha blocat. Bussi desaprofita una molt bona centrada de De Pablos, rematant molt defectuosament i fluix. Fede Besone es a punt de sorprendre a Morales en una centrada molt tancada que frega el travesser de la seva porteria.

L’Espanyol intensificava el domini, i augmentarien les arribades i les ocasions de perill. Però avui no era dia per els davanters pericos i Palanca en el 28, desaprofita una ocasió rematant molt malament una passada que ha rebut de De Pablos. Morales s’ha tingut que emprar al màxim i rebutjar de punys un còrner molt tancat davant la presència dels davanters pericos.

La gran ocasió visitant ha arribat en un contracop que acaba amb un remat molt creuat de Dani Navarrete que per els pels no arriba Deus ha tocar l’esfèrica, dins l’àrea petita. Minuts després, un Bussi molt desafortunat ha tingut la gran ocasió quan després de rebre de Toni Lao una centrada, tot sol, remata al peu del porter visitant quant tenia tota la porteria per ell. De Pablos progressa per la banda i arriba a driblar al porter però queda molt curta la seva centrada i no troba rematador.

Amb un tret de Yago que ha impactat al pal ha començat un segon temps que a part d’aquesta jugada al primer minut, l’Espanyol B ha començat a imposar el seu millor joc, i ha gaudit d’un munt d’ocasions que no ha sabut transformar-ne cap en gol. Tot i això, Deus ha tornat a donar un ensurt al rematar creuat, després d’un contracop ocasionat per una pujada i pèrdua de pilota per banda esquerra de l’ Espanyol.

La més clara per part perica, quan el col·legiat senyala el màxim càstig per entrada desplaçar clarament a Palanca dins l’àrea, i Ángel encarregat de transformar-lo, llença fluix per la dreta del porter Morales que endevina i rebutja el llançament i la jugada continuada culmina amb una centrada i un remat tot sol de Toni Lao que amb tota la porteria no aconsegueix amb el seu cop de cap marcar, lluint-se de nou Morales que de lluny ha estat el millor dels vint-i-vuit que han sortit a la gespa del camp principal de Sadrià.

Com en el futbol qui perdona ho acaba pagant, el Terrassa ha marcat al 65’ mitjançant Ramírez, en un ràpid contracop en el que la defensa blanc i blava no ha estat tot lo resolutiva que la situació obligava. Els canvis que Rubi ha introduït tampoc han solucionat el problema en la tarda d’avui; el gol.

Al contrari; en una nova badada defensiva, Rangel recull tot sol després d’una desafortunada jugada amb refusos i errades, controla, i afusella a Biel Ribas, deixant el partit pràcticament sentenciat.

I dic pràcticament, per que l’Espanyol s’ha llençat en els darrers minuts (una estoneta després de pair el fort cop rebut), a cercar la porta defensada per un Morales en estat de gràcia (recordant la similitud amb Gorka el dijous), que ho ha parat tot.

Primer Toni Lao en el 81,creuant massa l’esfèrica en la rematada. El 85, Zamora de jugada individual remata i la pilota surt fora per molt poc. Zamora de nou en jugada individual superant a varis contraris, i encarant a Morales, aquest refusa el perill en una gran intervenció. Serrán de cap a pilota parada, i Morales ha fet una sensacional parada refusant l’esfèrica. I el propi Serrán dins l’àrea petita rematant amb dificultat i marxant-se la pilota per sobre el travesser. I encara Pedraza des del punt de penal, remata tant malament com sap, sortint desviat el que serà ja la darrera ocasió.

Les places que donen possibilitat a disputar l’ ascens s’allunyen, el Terrassa trenca la mala ratxa a costa d’un filial blanc i blau que ha pagat molt car les seves errades cara a gol , i a pensar en el proper partit.


Fitxa Tècnica.
RCD Espanyol B: Biel Ribas, Toni Lao, Serrán, Didac, Fede; Mikel (Javi Márquez. 69), Ángel, De Pablos, Juanma (Zamora, 71’), Palanca i Bussi (Pedraza, 59‘)

Terrassa CF: Morales, Rangel, Migue, San Julián, Jorge Zafra, Dani Navarrete (Abraham, 78’), Yago (Ivan Boniquet, 78), Rubén, Deus (José Ramírez,59’) Curro, Jordi Tarrés.

Àrbitre; Ramos Rodríguez del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat targes a Mikel, Javi Márquez (m.70) per part espanyolista i a San Julián (m. 24), Rangel (m.27), Rubén, (m.57), Jorge Zafra (m.71)

Incidències: Camp primer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Presència destacada de seguidors del Terrassa CF en la lateral. Mitja entrada.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M