divendres, 13 d’abril del 2007

UN COP MÉS, SENSE RESSÒ MEDIÀTIC

foto arxiu: josep maria

Prengui’s una til·la, senyor Xavier Valls i demès...

No per esperat deixa de ser més vergonyós.
Un cop més ha sortit en escena en els mitjans de comunicació i en especial en la televisió pública catalana, la marginació descarada que el RCD Espanyol pateix d’aquests personatges que es dediquen a “informar d’esports”.

Un cop més hem pogut veure i comprovar el molt que haurà tingut que patir Sr. Xavier Valls, el seu cap d’esports, i molts dels dirigents d’aquesta que en diuen Televisió de Catalunya. I val per els demés mitjans això, però recordem que estem parlant d’un mitjà públic igual que Televisió Espanyola circuit català, finançats amb els diners de tots els contribuïents.

Prengui-s’ho en calma Sr. Xavi Valls, imagini’s per un moment guanyant la UEFA Cup al RCD Espanyol... bé millor no s’ho imagini, que amb el Hans Gamper ja ni va ver prou de suïcidats per “Catalunya”, però això si... dediqui’s a altre cosa on no faci fastiguejar a una part de Catalunya que avui s’ha aixecat més contenta que mai amb la victòria perica a l’eliminatòria, amb la victòria de Unicaja, i amb les amigdalitis aquestes de ja no me’n recordo quin jugador pateix...

Entre altre coses per que a Europa, per molt que els hi pesi, sols hi ha un club català viu en competició, el fundat per catalans, el que porta els colors de l’almirall Roger de Lluria, el que porta dotze partits consecutius imbatut a Europa, i el que encara és campió d’aquella competició “borbònica i anti catalana” l’any passat, i "esperançadora" ara, a la que s’agafen com a un clau ardent.

Continuï igual, segur que li agrairan els que manen a l’ens públic...segur que arribarà lluny dins d’aquest fastigós e infame ordre polític - esportiu que impera a la nostra Catalunya, però sàpiga que els pericos n’estem ja molt farts de gent com vostè i d’altres idèntics a vostè, que sense dignitat ni vergonya menyspreen i arraconen nostre entitat en dies tan assenyalats com avui. I després es queixaran altres periodistes (els honests e imparcials, que malgrat poquets també hi han a TV3) quan l’afecció canti allò que tots sabem...

I gràcies per no comprar els drets del partit, ens van fer un favor de no tenir que escoltar tant desvergonyiment i tan odi envers el RCD Espanyol com acostumen en certes transmissions a destil·lar aquesta televisió de nostre país.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una pura realitat, la mala vava que tenen aquests locutors de Tv3, la seva,nosaltres a pagar. Es sempre una puta enveija, perque volen enterrar-nos vius, intentarem que no ho aconseguei-xin mai, donarem molta guerra, a pesar de totes les traves i la mala crònica. Com sempre visca l'Espanyol i a la merda la gent d'aquesta.

Anònim ha dit...

HOLA AMIC, TENS RAÒ ES UNA VERGONYA QUE NO DONIN ELS PARTITS DE UEFA DEL RCD ESPANYOL PER LA TV3, QUAN HI HA 1 CONTRACTE, SI EL FARSA ESTIGUESSI EN LA UEFA HO TELEVISSARIAN PER LA TV3 I EL CANAL +. TAMBÉ ALTRES LOCUTORS COM EL DERBI QUE HEM GUANYAT I APALLISSAT AL FARSA EL LOCUTOR VA CANTAR EL 1 GOL DE ELLAS, I ELS 7 DE L'ESPANYOL NI ELS CANTA.AVUI GUANYAREM AL TERRASSA ENCARA QUE ESTIGUI EN UN GRAN DIA DE PLUJA SI EL ARBITRE NO SUSPÈN EL PARTIT. FELICITATS PER GRAN DERBI DE DONAS FARSA 1 RCD ESPANYOL 7 I PER LA UEFA QUE GUANYAREM.

Josep Maria ha dit...

Hola a tots, es vergonyós... pensar que per que un jugador tingui amigdalitis ha de ser portada de tots els diaris, emisores, i televisions quan s'ha jugat una eliminatòria de quarts de final d'un club català... es patètic... Indica el grau de dependència d'aquests mitjans, la falta de imparcialitat manifesta i com son capaços d'arribar al pitjor dels ridículs per amagar una noticia que ells voldríen que no s'hagués produït.
Una abraçada a tots els pericos, i a vosaltres dos en particular. Però ens em sortirem malgrat tota aquesta gent... no han pogut amb nosaltres en pitjors i més dramàtics moments... Imagineu...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M