TORNEIGS FUTBOL BASE:

CARA I CREU TAMBÉ EN EL M.I.C.

El juvenil, altre cop campió. Foto d'arxiu: josep maria.

El juvenil campió del M.I.C

El juvenil d’Oscar Perarnau, va guanyar la Mediterranean International Football Cup en derrotar a la final al conjunt rus del Saturn.
L’Espanyol es va imposar en un encontre que no va passar per ser el millor dels disputats, però si que va deixar constància de la superioritat dels homes de Perarnau que en tot moment van controlar l’encontre i més un cop es van avançar en el marcador, i amb el pas dels minuts el conjunt rus va anar perdent pistonada. El conjunt rus pràcticament no va gaudir d’ocasions si exceptuem un llançament al minut quinze al travesser de la porteria de Victor Ibáñez que va jugar en substitució de Isaac com a conseqüència de les seqüeles del ball de bastons que va haver-hi amb els salvatges jugadors de Boca Junior un cop va acabar eliminat el conjunt xeneize.

L’Espanyol va gaudir d’una ocasió molt clara, quan Albert assisteix a Quique a l’espai lliure superant la línia de centrals, i aquest creua massa l’esfèrica davant el porter rus. Poc instants després arriba el gol perico; Juanjo treu una falta per banda dreta superant la defensa Guillem Savall marca rematant per sota les cames del porter.

Jesús va gaudir d’una bona oportunitat, al segon temps, al rematar de cap una centrada de Quique però Romanov el porter rus va rebutjar.
I arriba la sentència: Pronkok en pròpia porta marca al intentar refusar una pilota amb tanta mala fortuna que acaba introduint-se l’esfèrica en la seva porteria. Amb aquest auto gol, el Saturn que havia donat la sorpresa arribant a la final, ja que havia deixat fora al Valencia CF i havia eliminat en semifinals al Barceloneta que havia deixat fora en quarts a l’Ajax.

RCD ESPANYOL: Victor Ibáñez; Ricard Canela, Guillem Savall, Oscar Reyes, Javi Cantero; Juanjo Ciércoles, Marc Mas, Albert García, Jesús Berrocal; Quique Lorenzo, Xavi García (Van jugar també: Fran, José Mendez ”Canario”, Lucas Porcar, Gerard Rovira, Jesús García).

La nota negativa va ser el femení.

Un Espanyol amb diverses novetats, i amb l’absència de jugadores com Ane, Marta Torrejón, Marta Cubí o Adriana, no va poder revalidar el títol del MIC, en perdre per 2-0 davant el Shangai xinès.

Una erràtica passada de Cristina a una jugadora xinesa que aprofita el regal i de vaselina marca el 0-1 i una jugada (en el segon temps) en la que la defensa espanyolista no va estar massa afortunada van possibilitar el conjunt asiàtic s’avancés de forma definitiva tot i que les noies de Santy Fernández van cercar la porteria rival en busca del gol.

Aquesta ocasió, no va haver-hi remuntada. Noemí va tenir el gol en el darrer sospir de l’encontre al llençar de manera magistral un lliure directe que es va estavellar al pal esquer de la porteria xinesa.
S’ha de tenir en compte que tots els encontres del MIC duraven 25 minuts per part, i per tant qui s’avançava en el marcador tenia molt guanyat. A més Santy va aprofitar per fer jugar a noies del filial i a la nova portera Andrea Carrillo.

No passa rés... Era un torneig per donar minuts a les que han gaudit de menys minuts, i sobre tot reservar unes quantes de les jugadores imprescindibles cara als tres encontres finals de lliga. Sobre tot pensant en possibles lesions. I no es tòpic... Natalia Arroyo va caure lesionada amb fractura del canell dret. ¡Ànims Natalia! .

RCD Espanyol: Cristina; Laura Falces, Natalia Arroyo, Miriam, Chola, Lara, Carol, Raquel, Sara, Noemí, Debora.
També van jugar: Andrea, Rocío, Reche, Marta, Kenti.