dimecres, 20 de juny del 2007

DARRERES NOTICIES AL RCD ESPANYOL



El Grup Opositor 3.0 s’escindeix

Si ja van tenir que renunciar a la idea de convocar una Junta Extraordinària amb el 5% mínim que obliga la llei, ara s’ha fet pública aquest abandonament massiu de membres dels que eren més destacats i que havien dut a terme el lideratge del grup de l’alternativa opositora.

Els membres que abandonen 3.0 “per motius personals i professionals” raó que com es lògic no colarà, ja que es una marxa col·lectiva i al mateix temps, sent els que havien tingut una posició més forta envers la gestió del Consell: Josep Maria Piera, Ferran Andreu, Chus Díez, Xavi Nart, Carles Peyra, Ignasi Ricou, Toni Segarra i Rafa Vilaclara.

Per contra els que seguiran “vigilant, controlant i mantenint una crítica constructiva” a la gestió del Consell del RCD Espanyol, segons les seves paraules, dins del grup 3.0 seran Antonio Arumí, Paco Asensio, Fernando Fernández, Alejandro López-Fonta, Robert Massot, Ferran Miquel, Héctor Navas i Toni Pagés.

Han manifestat que continuaran tenint el mateix poder accionarial, ja que els que marxen ho fan com hem esmentat anteriorment per “motius personals”.

Com diria Dani, en aquest cas s’hauria de dir allò de “el que ahir era blanc avui es negre”. Moltes errades han comès (sobre tot a l’hora de presentar els homes que han encapçalat les candidatures en les dues ocasions, en clara contradicció amb els seus postulats de renovació), tot i que en el fons també ha pogut servir per esperonar a un Consell poc ambiciós en aquells moments i amb una gestió en entredit.

Ivan renova per dues temporades
Per fi, s’ha acabat aquesta comèdia. No entraré a qualificar esportivament la noticia. Tots sabem els defectes i les virtuts esportives de “lo Pelat”. Sabem que és capaç de fer assistències com la del Camp Nou, o de ser el pitjor llançador de còrners de tota Espanya. Sabem que es capaç de guanyar un encontre amb una sola jugada, com de ser incapaç de xutar a porta amb tot al seu favor.

Però si diré que un cop més hem vist que el mal en el futbol son els representants. Aquest, en qüestió, ha estirat la corda tot el que ha pogut, i ha marejat la perdiu fins que ha pogut comprovar que sí... Que Ivan es un crack, és un geni ( i m’alegro que continuï), però a l’hora de la veritat, no l’ha volgut ningú... Tot i que es digui que ha tingut ofertes més importants...¿Ràcing, Luisfer fins ser destituït? i poc més... Tots sabem el seu currículum i l’únic lloc on ha assolit triomfar. És, sense cap tipus de dubtes un molt bon jugador, però ni es insubstituïble ni la seva presència en l’onze assegurada i obligada. Amb Ivan hem vist grans partits (Barça, Maccabi, Werder per exemple ) i grans desastres (Nàstic, Getafe o Rayo des del 0-1), i sense ell, hem vist grans desastres (diumenge passat, per exemple, o Zaragoza en la segona jornada), i grans triomfs ( Ajax, Livorno, Werder). Exemples dons, per tots els gustos.

Casilla, porter suplent d’un filial descendit, fitxa per...
En principi diuen que es fitxa per el filial, cosa contradictòria ja que al equip que entrena Joan Francesc Rubi ja es troba Marcos, i puja (i semblava tenir tota la confiança per jugar) Isaac Becerra acreditat per la seva trajectòria en el juvenil.

Ignorem també on ha jugat aquesta temporada , per que el que es diu a segona, amb Codina i Adán... ¡Tampoc!

Sembla que també estan intentant fitxar un meta per el primer equip per que no ens enganyem, ara per ara Biel Ribas no està per ser porter del primer planter del RCD Espanyol.

Gorka, porter navarrès que no basc, al millor estil Urzaiz, ja ha declarat per activa i passiva que ens vol deixar...Que el seu club de la seva vida es l’Athletic...Més del mateix...
Si el volen que paguin, i hora seria que no rebaixessin més del 20/25% de la clàusula, per que estic segur que no pagarà el conjunt basc els nou milions d’euros que diuen estipula el contracte que l’uneix amb el conjunt blanc i blau. Baixar més a tenor de la temporada europea que ha realitzat seria malvendre-ho i si en aquesta santa entitat es volen fer bé les coses, s’ha de començar amb no regalar les nostres escasses figures. ¿Ho entenen, oi que sí, senyors del RCD Espanyol?

Per cert, ¿Acabarà venint abans del setembre tant Valdo com Clemente Rodríguez? Deixo la pregunta en l’aire. Paciència es la paraula (es veu) preferida d’en Paco Herrera. Que tingui sort..., serà la del RCD Espanyol.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M