dimarts, 19 de juny del 2007

NOUS ÈXITS EN L'ATLETISME BLANC I BLAU

Catalunya ha guanyat el Campionat d’Espanya d'atletisme de federacions autonòmiques, amb una diferència de 29 punts amb la segona classificada, Andalusia, en dones, adjudicant-se vuit proves individuals. En homes, la diferencia ha esta de tretze punts amb sis triomfs individuals. Per tant, doblet de Catalunya, revalidant el títol aconseguit en Puertollano la temporada passada.

Destacar la participació dels atletes de l’Associació d’Esports Blanc i Blau, Maria Vasco que s’ha tornat a imposar als 5 km. Marxa i de José Antonio González que ha quedat en segon lloc.

5è. Jesús TOMERO HERNÁNDEZ (1982) VALÈNCIA 20:44:88

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL (Sabadell).

Als 100 m. llisos Eduard San José (18-5-90) va ser cinquè de la sèrie primera de semifinals, amb una marca de 12:32 i no es va classificar per la final.
Als 400 m. llisos, Xavi Juanes Giner, (23-8-91) va ser tercer a la primera semifinal (53:02) i es va classificar per la final de quatre-cents, sent setè amb 53:97. Omar Akssirioun cinquè a la segona semifinal, es va classificar per temps (54:10) no participant en la final (ignorem els motius).
Als 800 m. llisos, Cristian Fernández Gómez (8-6-90) va ser 7è a la final, amb un temps de 2’04:48.
Als 3000 m. llisos, és la prova que varen assolir les millor marques els atletes juvenils blanc i blaus. Concretament Roger González Margalef, (7-9-90) va pujar al pòdium sent tercer amb una marca de 9’09’’75. Ilyas Haik Bakkali, (11-4-91)va ser cinquè amb una marca de 9:42’14’’

RAFAEL BOTELLO, tercer a la Grandmas Marathon de Dulutch (EE.UU.)