dilluns, 18 de juny del 2007

EMPAT PER L'ESPERANÇA...

foto: web oficial del rayo vallecano.


El RCD Espanyol femení va tornar a igualar un marcador advers de dos gols a zero tal com va succeir a Puebla de la Calzada, gràcies a dos gols a pilota parada en els que primer Noemí Rubio després d’un llançament magistral de falta “marca de la casa” i als darrers minuts Marta Torrejón de remat amb el cap, van posar l’eliminatòria un pel més favorable a les noies blanc i blaves tot i la dificultat (sembla ja endèmica) que el conjunt madrileny li crea al RCD Espanyol. A l’Espanyol se li va anul·lar un gol a Adriana, per un presumpte fora de joc, quan el marcador reflectia l’empat a zero inicial.

Per altre part el Híspalis va remuntar el marcador favorable al Llevant d’un gol a zero i en el darrer sospir va acabar guanyant per 2-1, deixant la eliminatòria en l’aire. Per tant serà en Sadrià i a Nazaret on es decidirà la sort d’aquestes semifinals de la Copa de SM la Reina.

Fitxa tècnica:
Rayo Vallecano: Alicia, Pili Parra, Mª Benito” Chabe” , Melisa Nicolau, Mónica Fernández, Anita ("Paxe", m. 75), Cristina Vega “Keka”, María Pacheco "Marieta", Marina Martínez (Mari Paz Azagra, m. 90), Sonia Bermúdez i Natalia de Pablos.

RCD Espanyol: Cristina Prieto, Rocío Serrano, (Laura Falces, m. 55), Marta Torrejón, Miriam Diéguez, Olga Moreno “Chola”, Lara Rabal, Raquel Cabezón, Carol Miranda, Noemí Rubio, Adriana Martín, (Raquel Corral, m. 91) i Sara Serna (Marta Cubí m. 72).

Gols: 1-0 Soni, m. 26, 2-0 Soni m. 56, 2-1 Noemí m. 79, 2-2 Marta Torrejón, m. 88
Àrbitre: Roberto San José Galavis.



Camp Nuestra Señora de la Torre. Partit corresponent a l’anada de les semifinals de la Copa SM la Reina.


En altre ordre de coses, dir que el Colegio Alemán de València es nou equip de Superlliga per la propera temporada, al guanyar els dos encontres en front Gore Txokoa (1-0) i en vèncer ahir 0-2 al Malaga. L’altre equip que li acompanyarà sortirà del partit L'Estartit – Reocín, amb gairebé tot favorable per les gironines, ja que van imposar-se al Rayco a domicili (1-3) en les illes Canaries, i ahir el Rayco va derrotar al Reocín (0-2); per tant amb un empat (o inclós amb una derrota mínima), l’Estartit de Georgina Carreras, i Clara Clofent, serà nou equip de Superlliga.



Dades: rayovallecano.com, rcd espanyol.com. foto; rayo vallecano.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

ÉS UN RESULTAT MOLT BO PER JUGAR LA VOLTA A CASA, LES NOSTRES JUGADORES ESPANYOLISTAS, HAN DEMOSTRAT QUE NO DONEN CAP PARTIT PERDUT I EL CONJUNT PERICO LLUITA SEMPRE FINS AL FINAL, ARA A CASA AMB UN EMPAT DE MENYS DE 2-2, JA ESTARIEM CLASSIFICATS PER LA FINALÍSSIMA.PERÒ IGUALMENT LES NOSTRES JUGADORES ENS VOLDRAN DEDICAR UNA GRAN VICTÒRIA PER ACOMIADAR-SE AQUEST ANY DE LA C. ESPORTIVA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M