divendres, 22 de juny del 2007

¡ EL MADRID DIU DOS COPS NO !

La UEFA decideix no invitar a l'Espanyol.


¿I ara què, Sergio Sánchez, un cop el teu equip dels teus amors, t’ha rebutjat...?

En el nostre futbol base, a més d’ensenyar a llençar penals, o al menys assetjar més del que és fa actualment, es tindria que augmentar molt més les classes en les que es inculquin certs valors en els nens que el dia de demà seran els nostres professionals del primer equip; i ja sé que es fa, però per el que veig no lo suficient per pogué evitar casos de gent tan desagraïda com estem veient.

Si després recentment del cas Lopo (els diners que Lendoiro li va prometre en cas d’arribar lliure), ara Gorka que vol marxar a un equip que s’ha salvat en el darrer partit, (vol ser com diuen en castellà “cola de león” que cap en aquest cas de perico), ara cobra de nou protagonisme, Sergio Sánchez, davant la negativa del “seu gran equip de tota la vida” a fitxar-lo un cop el Reial Madrid Castella ha perdut la categoria.

I és que calladet hagués estat molt millor aquest noi, que temps li va faltar en el mateix moment d’arribar a Madrid per expressar el seu incondicional sentiment madridista. Em sembla que poc agraït ha estat aquest noi i altres que deuen la seva carrera esportiva al RCD Espanyol.

Ja s’estava veient en els darrers mesos que el R.Madrid no faria efectiva aquesta clàusula, per que no ens enganyem el rendiment del central no dona l’alçada per un equip com el madridista; es clar, altre tema hagués sigut si el filial hagués mantingut la categoria a Segona A.

El Real Madrid, tampoc vindrà al Ciutat de Barcelona; addueix motius de calendari...
Bé, altres que també son agraïts... No necessitem convertir Montjuïc en un feu d’exposició i presentació dels blancs en la pretemporada. Ja sé que econòmicament serà un cop fort a les expectatives previstes, però socialment tampoc hagués sigut una bona mesura cara a incrementar nostra massa social.

De la mateixa manera que quan Tamudo li va arravatar la lliga al Barça no ha de significar sentimentalment des de nostre pensament, que li donés al Madrid; això darrer és només una anècdota, un dany col·lateral. El important era privar del títol a qui ens perjudica sistemàticament a nostres interessos; que la guanyi el Madrid o qualsevol altre equip era el de menys. És més, socialment ens interessava qualsevol altre club, però quan no hi ha alternativa...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens mes raó que un savi. kicoco

Anònim ha dit...

Jo hi ha savia que el Madrit, passaria d'aquest noi i de venir a jugar el Ciutat, millor, pensar que tant Barca com Madrit tota mateixa merda es, i millor ni veurl's.
Hara el jove de Mataró, hi ha ho sap, a la banqueta o a buscar-se la vida de color blanc, que a ell li agrada molt.
Figot47

Anònim ha dit...

Solamente decir "chapeau" por tu articulo. Enhorabuena Josep María.
RAFA ARAGON.

Josep Maria ha dit...

Kikoco: Expreso la meva opinió. A uns puc agradar i altres no. És el que penso, naturalment ningú té la veritat absoluta i mens en futbol.
El que és clar, que l'alternativa al Barça a Cataluna té que ser l'Espanyol i no el Madrid. Si el conjunt blanc té més socis i més penyes a la nostra terra, malament anem.
Jo només soc del Madrid dos dies a l'any, igual que del Bilbao o del Betis, o qualsevol altre equip. I no fa falta dir quins dies. Naturalment sempre que no pejudiqui els interesos directes dle RCD Espanyol.
Hola Figot, ja ens veurem demà.

Hola Sr. Rafa Aragon. Que honor ver-lo por estos míseros parajes, jejeje. El otro dia no pude escuchar el fenomenal programa en directo y por internet no se me bajaba, no sé si es problema mio...
Aprovecho que el llobregat pasa por Sentiment Perico, jeje para recomendar que todos los lectores escuchen RADIO DESPÍ LLOBREGAT EN BLANC I BLAU. El link está en los links de este blog.
Saludos Rafa. Ya nos veremos mañana, a animar a las chicas.

Emilio ha dit...

Que pena no haberlo vendido en vez de cederlo.

Yo, para el Ciutat de Barcelona prefiero un equipo extranjero, pero que sea de nivel. No se, un Liverpool estaría bien, por ejemplo.

Un saludo Josep.

Josep Maria ha dit...

Hola Emilio ! Bueno, las cosas son comoson. Ellos quizás tampoco lo hubieran querido comprar en ese momento. El problema ha estado el descenso del filial. Entonces, quizás se lo hubieran quedado para segunda, al menos así lo pienso...Nadie duda que Sergio Sánchez tiene una gran clase, pero los que lo conocen ya saben sus defectos... Y a ello hay que añadir que juega en una posición en la que estamos de sobra cubiertos.

Saludos

Anònim ha dit...

Pensava k seria el nou sergio ramos, i nomes el volien per suplir un central del castella. Pero weno k es solucioni el tema...i tampoc crec k no el poguem recuperar, ya va pasar amb una del femeni i finalment la tenim, es pot perdonar pero no oblidar, i el sergio o ha fet malament. salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M