EN EL DARRER SOSPIR, EL SARAGOSSA S'EMPORTA EL MEMORIAL SÁNCHEZ LLIBRE (2-3)

POSITIU EMPAT A DOS DEL FEMENÍ EN FRONT EL RAYO A NTRA. SENYORA DE LA TORRE

El Real Zaragoza s’emporta el Vè Memorial Sánchez Llibre.
Camp Municpal de Premià de Dalt, la Riereta; Josep Maria.

Amb un gol en el darrer minut, el Zaragoza ha sigut el guanyador del torneig, després de vèncer per 2-3 en la final. El Sevilla que ha empatat a dos gols davant Osasuna, i s’ha imposat en la tanda de penals, ha estat tercer. Cinquè, la Fundació Sánchez Llibre i sisè, el conjunt local del Premià de Dalt.

Tot i avançar-se dues vegades en el marcador, el Zaragoza ha arribat molt més fresc als darrers minuts i ha sabut treure profit de certes errades defensives dels pericos. Si ahir dèiem que l’Espanyol no mereixia guanyar, avui hem de dir que tampoc mereixia perdre. Pot ser la injusta decisió dels penals hagués sigut el que s’hagués ajustat més al que ha estat el partit.

I es que el RCD Espanyol s’ha avançat en el marcador gràcies a un gol en el minut 8, en el que Ruben Herraiz “Rufo” a rematat, i tot que el meta aragonès ha rebutjat l’esfèrica aquesta ha acabat introduint-se dins. El Zaragoza havia arribat amb perill en un parell d’accions abans del gol de Rufo, però sense saber definir.

Tres minuts després, el col·legiat indica penal molt rigorós per mans d’un defensa dins l’àrea. La jugada clau del torneig: Joan Ángel llença fora, molt alt i desaprofita l’ocasió de posar-se amb avantatge de dos gols. Cosa, que aprofita el conjunt de Saragossa per igualar l’encontre en un llançament de cantonada, després que Robert rebutgés un llançament del jugador Pablo. El remat de cap, dins l’àrea del davanter centre visitant, a plaer, posa les taules en el marcador.

El Zaragoza s’ha pogut posar per davant al rematar després d’una més que possible acció antireglamentària, però el meta perico ho evita, i la pilota rebutjada es definitivament allunyada per Ivan Tripiana.

Minut 23; Indecisió entre un defensa i el porter del Real Zaragoza, i molt llest i atent Rufo, li pren la cartera, i davant la sortida del meta, s’anticipa llençant-se a terra i amb la punta del peu, toca el suficient per marcar el 2-1.

Però de nou la alegria durà molt poc, ja que una desafortunada sortida de Robert, fa que el rebuig sigui aprofitat per un jugador aragonès que a porta totalment buida, torna a igualar el partit.

En la segona part, l’Espanyol ho ha intentat però sense encert. Joan Angel no ha trobat amb Ivan García el complement ideal en una gran jugada de contracop. Mentre, el tècnic perico ha decidit asseure a la banqueta als nois més destacats (joan Angel, Rufo, Charly...) i donar entrada progressivament als jugadors de la banqueta.

El Zaragoza ha pogut marcar en una jugada de contracop, en la que tot sol, el davanter aragonès ha rematat creuat i la pilota ha sortit fregant el pal. Una faltada llençada per Jorge surt per sobre el travesser, o una rematada de Ivan fluixa a les mans del meta rival, han estat algunes de les poques vegades que el RCD Espanyol ha arribat amb perill a la porteria del Zaragoza.

I quan semblava tot abocat al llançament de penals, el Zaragoza en una jugada de contracop, deixant en evidència a la defensa, ha rematat creuant la pilota lluny de l’abast del porter perico, entrant ajustada al pal esquer.

RCD Espanyol; Robert; Charly, Marc Molina, Hector, Ivan Tripiana, Quiles, Joan Angel, Cristian Márquez, Gil, Rufo, Xavi Solé.
(Víctor, Diego, Ivan García, Aitor Lorca, Jorge, Josep Maso, David.

Camp Municipal de Premià de Dalt. Bastant públic, i molta presència de vip’s. Daniel i Josep Sánchez Llibre, i família, Sebastián Javier, Antonio Martín, Joan Collet, Coco Bertomeu, Fernando Molinos, Josep Manel Casanova, Oscar Perarnau, Anna Maria Fusté, així com l’alcalde de Premià de Dalt, senyor Joan Baliarda i el regidor d’esports Josep Triadó del consistori d’aquesta localitat del Maresme.

Diferents trofeus per els equips participants de fora de Catalunya, així com el trofeu corresponent a la classificació que ha ocupat cada equip. També s’han fet lliurament de diferents presents a la família Sánchez Llibre per part dels equips participants. Ha acabat l’acte amb els parlaments del diputat i germà del president perico, Josep Sánchez Llibre i de l’alcalde de la ciutat, senyor Joan Baliarda.

Un any més, s’ha celebrat aquest memorial en record dels pares del nostre president, amb un torneig en el que cada any es veu força bon futbol, i que es converteix ja amb el pas del temps en un referent del futbol infantil a aquestes alçades de temporada.