dilluns, 4 de juny del 2007

EL CADET B, CAMPIÓ A SANT CUGAT.


Zona Esportiva Jaume Tubau, Sant Cugat del Vallès: Josep Maria.

El RCD Espanyol Cadet B, s’imposa en el TORNEIG CIUTAT DE SANT CUGAT, després de derrotar el dissabte al FC Barcelona (els dos campions dels grups de la Preferent Cadet) en una final avançada del torneig, i haver guanyat en l’altre semifinal el conjunt del Villarreal a l’amfitrió el Sant Cugat Esport, per 4-1.

Primerament s’ha disputat el partit per el tercer i quart lloc, on el Barça s’ha passejat sobre tot en el primer temps davant el Sant Cugat Esport, guanyant-lo per 8-1 quan ja en el primer temps el resultat ja era de 5-0.

I a les 19:00 h. ha tingut lloc la gran final entre el RCD Espanyol i el Villarreal CF.
Semblava per el que hem vist al principi que seria una final emocionant e igualada, ja que el Villarreal ha estat a punt de donar el primer ensurt al quedar-se sol Robert després d’una passada al forat de Carlos Esteve i una gran intervenció del meta Eloi, rebutjant a còrner el tret creuat, ha salvat el primer gol castellonenc.

Però rés més allunyat de la realitat. Fora el domini dels primers moments del Villarreal, l’Espanyol s’ha fet ràpidament amo i senyor del partit i en quant s’ha posat per davant en el marcador, ha controlat encara més el joc, i fruït de la major qualitat tècnica individual i com a bloc, s’ha fet digne guanyador del torneig.

Era el minut quinze, quan Carlos per banda, línia de fons, centrada i rematada de Montcusí que colpeja en el porter Josep del Villarreal, i ajustat al pal, surt l’esfèrica a còrner. Era el primer avís. Per que solament dos minuts més tard, Gabi de perfecte remat de cap, anota el primer del compta perico.

El Villarreal és a punt d’empatar en una jugada molt perillosa de Carlos Esteve un dels més destacats del conjunt castellonenc, però Josep (el defensa perico) molt encertat es creua quan ja es quedava sol davant Eloi, i allunya el perill.

Però només ha estat un miratge. El partit era de l’Espanyol en el moment en que Aleix centra i Pablo remata al fons de la porteria. En vint minuts ja tenia gairebé resolt el matx el conjunt de Ramonet Guerrero. L’Espanyol seguia atacant i Antonio obliga a intervenir al meta del Villarreal conseqüència d’un xut que en dos temps atura amb molts problemes. I a falta d’un minut per el descans, servei de cantonada que treu Antonio, remata un davanter espanyolista, rebutja la pilota al porter que rebota en el defensa Albert que s’havia incorporat a l’atac, i acaba rematxant la pilota entre el pal i el porter, malgrat les protestes dels jugadors de Villarreal per que consideraven que no havia traspassat totalment la ratlla de gol.

Amb aquest resultat contundent de 3-0 s’arribava a la fi dels primers quaranta minuts reglamentaris. La segona part es aprofitada per Guerrero per anar introduint canvis mica a mica fins donar entrada a gairebé tots els suplents a excepció de Sani que per problemes físics no ho ha pogut fer. El ritme ha baixat un xic, amb un Espanyol que ja es dedicava a aprofitar els espais al contracop que deixava el Villarreal.

En tot , les ocasions per els espanyolistes han anat tenint lloc; Albert en molt bona jugada per banda dreta centra molt tancat i al porter se li escapa a l’hora de blocar la pilota, que acaba sortint per la línia de fons davant la presència d’un davanter perico.
L’ocasió millor del Villarreal seria una jugada de Paco que cedeix en profunditat per que Kerin remati davant el meta perico, creuat però fluix i aquest amb dificultats atrapa.
Antonio centra i Gabi remata de cap fluix a les mans del porter, era la rèplica d’un Espanyol que en cap moment s’ha sentit en dificultats.

Carlos es agafat dins l’àrea quan es disposava a rematar, sense que el col·legiat ho hagi vist. I en el 27 de la segona, Gerard que de primera en una molt trenada jugada, habilita a l’espai lliure per que Miki arrancant per la dreta en diagonal cap a porta, davant la mitja sortida de Josep, li creui la pilota marcant el quart. I encara Edu ha estat a punt de fer el cinquè en una volea que s’ha marxat fora a l’esquerra de la porteria del Villarreal. Conjunt el castellonenc, que ha aconseguit en el darrer minut el gol d’honor en un gol marcat de cap en el servei d’una falta treta per banda esquerra, per Carlos Esteve amb col·laboració probablement d’un defensa espanyolista.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Eloi; Albert, Ángel, Josep, Jordi, Carlos, Gabi, Montcusí, Aleix, Antonio, Pablo. (També han jugat: Enric, Pla, Gerad, Edu, Miki)

Villarreal CF: Josep; José Antonio, Jorge, Cristian, Alberto, Toni, Carlos Esteve, Albert Vincent, Javi, Adrià, Robert. (També han jugat: Carlos Mor, Adrián, Paco, Kerin)

Gols: 1-0 Gabi, 2-0 Pablo, 3-0 Albert, 4-0 Miki, 4-1 C. Esteve

Incidències: Zona Esportiva Jaume Tubau, Sant Cugat. Bona entrada. Dues targes grogues per jugadors de l’Espanyol Montcusí i Edu, i una per part del Villarreal. L'Espanyol campió del torneig.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M