divendres, 8 de juny del 2007

RCD ESPANYOL CADET 4 DAMM CF 1.
DEMÀ TRIPLE FINAL ESPANYOL-BARÇA

El cadet a la final.

El RCD Espanyol Cadet es va classificar ahir per la final del Campionat de Catalunya en categoria cadet, en vèncer per 4-1 a la Damm CF.

Així dons, els tres equips del RCD Espanyol, (Cadet, Infantil, Aleví) disputaran demà a Canovelles, al Camp Municipal d’aquesta població del Vallès Oriental, les tres finals dels tres campionats de Catalunya: (El quart, el de juvenils el disputen els primers classificats de Juvenil Preferent i en aquesta ocasió serà l’ Europa B i el Girona B).

El rival en les tres finals serà el FC Barcelona, equip que quadruplica en pressupost en futbol base al del RCD Espanyol, però com en futbol tot pot passar confiem en els nostres nois, i que al menys en algun dels tres podem donar la sorpresa i derrotar als de Sant Joan Despí.

En quant a l’encontre d’ahir, dir que l’Espanyol mitjançant Álvaro es va avançar en la primera jugada només començar el partit. Una jugada al primer toc d’exquisita qualitat va acabar amb el remat del golejador perico.

L’Espanyol va pogué augmentar les diferències en un parell de jugades, que no va saber acabar de definir, i prou ... Per què el joc dels espanyolistes en el primer temps va ser poc brillant, amb un excés d’individualisme, poca verticalitat, i va propiciar que la Damm estigués viva i amenaçadora, i en qualsevol moment pogués empatar l’eliminatòria.

I a la segona part, en una triple rematada, que primer treu un defensa, després el porter, i finalment la Damm acaba empatant el partit al poc de la represa. L’empat cerveser, obliga als pericos a llençar-se a l’atac i començar de nou de zero, però amb els minuts passant molt ràpidament.

Jugada clau, que el col·legiat indica pena màxima a favor de l’Espanyol però se li oblida la targeta vermella, al ser el darrer home, haver driblat al seu marcador i encarar al meta visitant. El penal es transformat i l’Espanyol cobra de nou avantatja en el marcador.

A partir d’aquests moments l’Espanyol amb més moral, millora bastant el joc i fruït d’aquest, arriba el tercer obra d’Alvaro i posteriorment el quart d’Albert que sentenciava l’encontre. Ja no hi havia més encontre, i els darrers moments ja van ser un monòleg blanc i blau.