dijous, 7 de juny del 2007

MÉS DERBIS...VETERANS A MONTCADA I REIXAC

Foto i dades: montcada org. Juan Parra, regidor d'Esports, Cesar Arrizábalaga, alcalde de Montcada i Reixac, Daniel Solsona i Jaume Martinez en l'acte de presentació del partit (març)


Jugadors de futbol veterans del RCD Espanyol i FC Barcelona, com N'Kono, Marañón, Molinos, Eloi, Jordi Lardín, Torres Mestre, Martín Posse per part blanc i blava, i Sergi, Luis Enrique, Josep Guardiola, Amor, Busquets per part blaugrana entre altres, disputaran el proper divendres 8 de juny un partit de futbol al pavelló municipal Miquel Poblet de Montcada i Reixac (Camí de la Font Freda, 3), a les 19.30 hores. Per tercer any consecutiu, Montcada i Reixac acull el Circuit Futbol Indoor 2007 Mundo Amena, que enguany portarà al pavelló un partit de veterans del Barça i de l'Espanyol, el preludi del partit de lliga de Primera Divisió que disputaran aquests dos equips el dissabte 9 de juny al Camp Nou. L'empresa Futbol Indoor Events, organitzadora de l'esdeveniment, compta amb el suport de l'Ajuntament de Montcada i Reixac i de l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME). L'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, ha destacat que l'èxit de convocatòria de les darreres edicions ha fet que no hàgim dubtat ni un segon en organitzar de nou l'esdeveniment a Montcada i Reixac. L'any passat, es van enfrontar veterans del Barça i del Reial Madrid en un partit que van seguir més de 1.500 persones al pavelló Miquel Poblet.


Tres dies dedicats al futbol, amb disputa de torneigs infantils i alevins al marge del partit mencionat. El partit de veterans serà el plat fort d'un programa d'activitats que es desenvoluparà durant tres dies. Per acollir l'esdeveniment, el parquet del pavelló Miquel Poblet es transformarà en un terreny de joc de gespa artificial, com si es tractés d'un estadi de futbol, que es començarà a instal·lar el dimarts 5 de juny a la nit.


El 8 de juny a les 18 hores també tindrà lloc un altre partit de futbol entre representants del Barça i de l'Espanyol. En aquest cas, els jugadors seran, entre d'altres, representants de les directives dels dos equips, periodistes, presentadors i artistes. El preu per a assistir als partits serà de 2 euros. Els infants i els entrenadors dels equips que hagin disputat els torneigs infantil i aleví accediran gratuïtament. Els tiquets es poden adquirir a les botigues Mundo Amena, a l'IME (c/ Tarragona 32, Montcada i Reixac) i al pavelló Miquel Poblet el mateix dia del partit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I just love your weblog! Very nice post! Still you can do many things to improve it.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M