dissabte, 9 de juny del 2007

¡¡¡ GUANYEU... PER L'AFICIÓ !!!

L'INFANTIL CAMPIÓ DE CATALUNYA. El cadet perd 4-1.
Partits per aquest cap de setmana.

Ernesto Valverde ha donat la llista de convocats per el partit que avui juga el RCD Espanyol, allà on diuen que ningú ha guanyat encara aquesta temporada. Els homes que intentaran engrandir la llegenda que aquesta temporada han signat son: Gorka Iraizoz, Kameni, Lacruz, Velasco, Jarque, Torrejón, Chica, Moisés, De la Peña, Jônatas, Ito, Ángel, Julián, Rufete, Coro, Riera, Luis García i Tamudo. Son baixes Zabaleta, David García, Pandiani, i Moha sancionat.

En el partit de la primera volta l’Espanyol va guanyar 3-1, i en cas de obtenir la victòria avui, es trencaria una ratxa a més de la que tots sabeu, de la temporada 1941-42 de guanyar els dos partits de lliga. Aquella ocasió, en la jornada 2ona., els blanc i blaus van guanyar a Sarrià per 5-2 i a la segona volta en Les Corts per 1-2 en la jornada 15ena. L’anterior, 1940-41 també els dos partits van acabar amb triomf perico.(2-3 i 3-1).

Raul Tamudo tindrà l’ocasió, en el marc idoni, per aconseguir el gol 111 que l’iguali amb el màxim golejador de la història del RCD Espanyol, Rafa Maráñón. Esperem que el col·legiat Rodríguez Santiago, xiuli amb la màxima objectivitat, i no es deixi portar per l’entorn. Per cert, aquell senyor que donava puntades a les parts de Belenguer i que gràcies al tracte de favor que hi ha envers als clubs poderosos, va ser sancionat solament a un encontre de sanció, no hi serà... No hi haurà cautelar, ni tampoc se li tindrà que indemnitzar per els desperfectes que li ocasionés en la bota la acció en qüestió.¡ Anem millorant ! ...

El Femení del RCD Espanyol viatja a Puebla de la Calzada, al camp municipal de la localitat extremenya per disputar la tornada dels quarts de final de la copa de la Reina (diumenge, 12:00 h.). Les noies de Santi Fernández van obtenir una còmoda renda de quatre gols, i per tant gairebé van deixar l’eliminatòria sentenciada. Veurem a que està esperant la Federació Espanyola de Futbol en designar el lloc de la final i on serà, per que l’espectacle de la temporada passada va deixar molt que desitjar.

Interessant el xoc entre llevantines i bilbaïnes, a Nazaret, amb empat a un. En els altres dos encontres, Atlético Féminas i Torrejón intentaran remuntar un 1-2 advers de l’anada en front de Sevilla i Rayo respectivament.

Avui a Canovelles, els tres equips que han participat en els campionats de futbol base s’enfrontaran als tres del FC Barcelona; els infantils seran els primers que ho faran i davant del “Camerun Team” a les 10:30 h., mentre que els Cadets de Lluis Planagumà disputaran la final a les dotze. El conjunt aleví de Villarroya jugarà a les 19:00 h.

En atletisme, l’Associació d’Esports blanc i blau, serà protagonista amb els seus atletes juvenils a l’Estadi Sarrahima.

5 comentaris:

Emilio ha dit...

Josep, y si quieren, que ganen por la "prima" del madrid o sevilla, que a mi ya me bien ^_^

Venga Espanyol, que hay que liquidar a la bestia.

Josep Maria ha dit...

Si, si... la cuestión es que no pierdan, Emilio... incluso el empate tambien lo firmó y sin que sirva de precedente.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

llibertat d'expresió. josemari el facha

Josep Maria ha dit...

La llibetat acaba on comença la dels demés. Quan no es respecta al que no pensa igual i s'insulta continuadament sense cap tipus d'argument i només amb ánim de perjudicar als que no pensen igual, no merèixen aquesta llibertat. Ves i escriu plorant a les teves pàgines culers, aquí insultant no ets ben rebut. Per cert, Tamudo us va ensenyar el que és ser modest i no prepotent, i estimar uns colors.
Plega i dedicat a altre cosa, per que a més ja veus quins resultats obteniu... Fés altre cosa més important, que emprenyar als demés.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M