diumenge, 3 de juny del 2007

EL FEMENÍ ENCARRILA L'ELIMINATÒRIA DE QUARTS (4-0)



L’Espanyol goleja al Puebla i s’assegura pràcticament estar a les semifinals de la Copa de la Reina.


Una primera part que rés ha tingut a veure amb la segona part on l’Espanyol ha passat per sobre el conjunt extremeny com una piconadora.

En canvi a la primera part, un Puebla molt lluitador i un Espanyol bastant espès en el que es refereix al centre del camp i molt ben marcades tant les davanteres com les noies del mig camp perico han possibilitat que el Puebla pogués arribar a la mitja part amb un sorprenent empat a zero que no feia presagiar molt optimisme.

El primer ensurt l’ha donat el Puebla quan Priscila per ben poc no arribat a una pilota llarga dins l’àrea que tan sol tocant l’esfèrica hagués donat seriosos problemes per Cristina Prieto. Els minuts passaven i el joc tenia lloc en el mig del camp i la primera aproximació (per dir-lo d’alguna manera) ha estat un embolic dins l’àrea visitant que ha caigut la pilota morta a la frontal i Lara Rabal ha xutat estavellant-se la pilota en el munt de cames que hi havia dins l’àrea extemenya. Lara, avui ha sortit de titular en detriment de Carol Miranda (l’altre novetat ha estat Rocío en comptes de Anne per lesió).

El Puebla controlava molt bé el partit i l’Espanyol només portava perill en llançaments llunyans de faltes a càrrec de Raquel (en una d’elles la portera del Puebla ha rebutjat a còrner), o en una jugada en la que la pròpia migcampista ha xutat des del vèrtex dret de l’àrea fora massa creuat.

De tant en tant el Puebla es deixava veure per les immediacions de Cristina, avisant que un gol podria complicar i molt l’eliminatòria, però en cap moment han donat sensació de perill, excloent un remat de cap de Conchi en un llançament de cantonada que s’ha marxat fregant el travesser de la porteria defensada per Cristina.

Olga Moreno, ha sigut l’espanyolista que ha dut més perill en el primer temps a les acaballes quan ha xutat des de fora de l’àrea i el seu tret se n’ha anat per sobre el travesser. Pobre, molt pobre el bagatge ofensiu del RCD Espanyol i el ritme de joc en aquests quaranta cinc primers minuts.

Però, els partits duren noranta minuts
Sara Serna ja de bon començament ha donat mostres que aquest Espanyol en les segones parts ens el canvien a millor. La primera ocasió ha estat una rematada massa creuada. Marta Cubí ho ha intentat en una pilota bombejada (marca de la casa) però s’ha marxat per sobre.

Lara obre la llauna
Ja es mereixia Lara aconseguir aquest primer gol en la temporada i ho ha fet en un moment molt important. Centrada i rematada de cap de la jugadora espanyolista que obre el serrall extremeny.

A partir d’aquests moments, el partit canvia per complert de decoració; el Puebla comença a pagar l’esforç física, es té que obrir quelcom més, i per contra l’Espanyol comença a imposar a marxes forçades el seu nivell de joc més òptim.

El Puebla dona l’ensurt aprofitant una acció erràtica de Cristina que es refà i acaba aturant la pilota. Adriana es objecte de penal clar que el col·legiat molt desafortunat no assenyala ì el rebuig l’agafa dins l’àrea Marta Cubí que remata estavellant-se la pilota al travesser.

La sentència del partit
Sara aprofita una passada molt bona a l’espai i davant la sortida de Meli, s’anticipa i de vaselina logra un gran gol que posa el 2-0 en el marcador. A partir d’aquest instant, un Espanyol molt superior comença a imposar el seu habitual joc d’atac i el Puebla es veu impotent per frenar a les blanc i blaves. Jugant de primera, al toc, Adriana cedeix en la frontal a Sara que retalla i llença alt per sobre el travesser en una magnifica jugada.


Les noies de Santy Fernández ho han continuat intentant en busca d’un resultat que deixés sentenciada l’eliminatòria. Sara ha disposat d’una de les ocasions més clares al trobar-se tota sola després d’una passada de Marta Cubí, i amb tota la porteria el seu remat es marxa desviat per la dreta de Meli. Adriana de potent xut es a punt de anotar el quart, però se’n va fora. Gran jugada de Olga Moreno, de les que feia abans de la seva greu lesió, arriba a la línia de fons, centre perfecte i Marta Cubí lliure de marca envia l’esfèrica massa desviada rematant amb el cap.

El tercer...
Meli evita en primera instància el remat de Marta Cubí, però el refús cau a Sara en el segon pal que entrant amb tot, ajustat al pal dret de la porteria visitant col·loca el tercer i segon de la seva compta particular. Ja estava encarrilada l’eliminatòria. Noemí en un bon llançament de falta és a punt de sorprendre a la portera extremenya, però el seu col·locat tret surt fregant el pal esquer.

Minuts finals i la rúbrica
Santi mou banqueta, als darrers minuts, entren Carol i Raquel Corral, i en les acaballes de l’encontre, Marta Cubí bat a Meli en una altre gran jugada bella per la seva definició.
Final de l’encontre i pas de gegant per assolir les semifinals. Els demés equips tindran que suar molt per aconseguir-lo, ja que els resultats han estat molt anivellats.


RCD Espanyol: Cristina, Rocío, MartaTorrejón, Míriam, Chola, Lara, Raquel Cabezón (Carol), Noemí, Adriana (Raquel Corral), Marta Cubí, Sara
CF Puebla: Meli; Sonia, Vanessa, Ana, Cristina, Tamara, Bea Aza, Cecilia, Conchi, Maria José, Priscila

Gols: 1-0 Lara ,2-0 Sara, 3-0 Sara, 4-0 Sara.


Àrbitre: Félix Hueto Orgilles. Mal arbitratge. Tot i no influir en el marcador, no ha assenyalat un penal quan l’encontre ja estava encarrilat per l’Espanyol, i ha comès moltes errades sobre tot a l’hora de mostrar targetes, que no ha dubtat a l’hora d’ensenyar-les a les jugadores espanyolistes.

Incidències; Camp 3er de la Ciutat Esportiva. Avui les noies tornaven al camp talismà de la Ciutat Esportiva desprès de haver disputat els darrers encontres en el camp principal. Poc públic, al coincidir amb l’Aplec de Penyes del RCD Espanyol a Roses.


RESULTATS COPA DE LA REINAQUARTS DE FINAL ANADA
ATHLETIC CLUB1UD LEVANTE 1
HÍSPALIS2ATLÉTICO FÉMINAS1
RAYO VALLECANO2TORREJÓN1
RCD ESPANYOL4CF PUEBLA0



1 comentari:

Anònim ha dit...

SÍ EN JOSEP MARIA I AMICS, TENIM L'ELIMINATORIA ENCARRRILADA, PERÒ IGUALMENT NO TENEN QUE ANAR A LA PUEBLA A ADORMIR-SE, TENEN QUE ANAR A GUANYAR COM SEMPRE, I AVUI DILLUNS AL PARTIT DEL MEMORIAL GLORIA SOLÀ I FUSTÉ A GUANYAR-LO TAMBÉ, PERQUÈ SERVEIXI D'ENTRENAMENT PER PARTIT DE VOLTA.IGUAL QUE EL 1 EQUIP TÉ QUE POSAR ELS TITULARS EL DIMARTS A LA NOVA CREU ALTA PER GUANYAR LA COPA CATALUNYA, PERQUÈ SERVEIXI D'ENTRENAMENT A L'ESPANYOL PER GUANYAR EL DERBI DEL DISSABTE.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M