dijous, 7 de juny del 2007

RENOVACIÓ IMPORTANT DEL FILIAL.

Angel Martínez (31-1-86) se incorporarà definitivament al primer equip. La pedrera perica continua donant fruïts.


Segons informa la web oficial del club, i refrenat per el membre de la Secretaria Tècnica Albert Valentin en “Tiempo de Juego” el planter per la propera temporada del RCD Espanyol B, quedarà de la següent manera:


Continuen: Marcos, Toni Lao, Didac, Fran Erencia, Javi Márquez, Zamora, Pedraza, Juanma, Ruben Canelada i Palanca.


Primer equip: Serrán, Angel i Julián.Cedits: Biel, Fede (2ªA), Brian, De Pablos (2ªA), Tacón, Izquierdo, Guitart, Benja, Joan Tomàs, Yagüe i Francis.Baixes: Martins, Cazorla i Bussy.


Pujen del Juvenil: Isaac, Reyes, Cantero, Gerard Rovira, Juanjo, Albert Garcia, Jesús Berrocal i Xavi García.


Aquesta és la llista oficial.

Comentant la noticia per demarcacions, cal dir que a la porteria Biel Ribas, encara no se sap quina serà la seva situació, tot i que l’Espanyol té una opció de fer efectiva la seva renovació i cedir-lo a un equip de superior categoria naturalment si hi ha ofertes. El ex porter del Gavà Marcos i l’ascendit del Juvenil Isaac Becerra (18-6-88); l’ex de la Ferran Martorell ha realitzat una gran campanya en el Juvenil sent el menys golejat.

En la defensa, Toni Lao continuarà un any més malgrat la seva edat (17-1-84) i formarà part de l’eix defensiu amb Didac (1-1-87) (la seva primera temporada ha acabat sent titular), Fran Erencia, (recuperant-se de la greu lesió) i Oscar Reyes (12-3-88), central del juvenil, i que ja ha debutat els darrers partits per les moltes baixes al filial. Especial la situació de l’altre central internacional del juvenil, Guillem Savall (26-6-89) que encara li quedava un any de juvenil, però que ara mateix està en l’aire la seva continuïtat ja que existeix una oferta del Chelsea; en cas de continuar passaria també ha augmentar la llista de centrals del B. Cazorla el jugador cedit al Badalona no continuarà en l’Espanyol.

Com a laterals, està quelcom més descompensat l’equip. Si bé, Toni Lao el seu lloc on més partits ha jugat ha estat al lateral dret, veurem a qui signen per aquesta zona. En l’esquerra al contrari, continuarà Rubén Canelada (31-3-87), i pujen del juvenil els dos laterals Javi Cantero (22-1-88) i Gerard Rovira (15-7-88) jugador de banda esquerra.

En el mig del camp. Martins causa baixa tal com ja es preveia, i continuarà un any més Javi Márquez, buscant l’explosió final en segona b, d’aquest jugador que atresora una gran tècnica individual però per circumstàncies encara no ha pogut demostrar tot el que podria donar. Juanjo Ciércoles (27-5-88) serà la gran aposta per el mig del camp, després de la gran actuació en el juvenil en aquestes dues darreres temporades. Per bandes, Zamora que ja va passar al B, tot i estar en edat juvenil junt a Albert García (24-1-88) i l’ex de Mataró, Juanma (22-7-86) que continuarà causant estralls en les defenses contraries. Xavi García, el màxim golejador del juvenil A, puja al filial per demostrar no sol la velocitat per els extrems si no aquella habilitat en la definició que ha demostrat en la Divisió d’Honor Juvenil.

En el centre de l’atac continuaran Palanca i Pedraza, mentre que Bussi tal com Sentiment Perico fa unes setmanes va avançar no continuarà ja que el seu baix rendiment ha fet considerar als tècnics buscar altres alternatives. De moment, Jesús Berrocal pujarà al filial, tot esperant que hi hagi reforços a una línia que ja de per sí, ha estat bastant fluixa després de la marxa d’Albert Yagüe al Lorca, que amb tot, el d’Argentona ha acabat sent el màxim golejador de l’equip, el que indica la dificultat que hi ha estat en l’aspecte realitzador.


Pujaran al primer equip, Serrán, Ángel i Julián. Aniran cedits apart del tema Biel, Fede (¿Papers per quan?), Brian que tampoc ha gaudit de molts partits, De Pablos que tot i ser bastant irregular ha realitzat grans partits i Francis, que una malaltia l’hi ha impedit jugar aquesta temporada. Altre dels juvenils que van pujar al principi de temporada, David Izquierdo i que tampoc per diferents motius ha tingut protagonisme en el filial, se li buscarà equip lluny de Sadrià. Casos diferents els de Joan Tomas cedit al Lleida, o el propi Yagüe; Guitart que va tornar de Girona a mitja temporada i tampoc ha acabat de consolidar-se o Ferran Tacon, jugador procedent del Madrid C, i que va tenir que anar cedit ja que els seu rendiment no va justificar la seva incorporació. Benja, jugador fitxat del juvenil de la Damm i que va ser cedit al CE Europa és altre dels que tenen el seu futur en l'aire

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS, ESTÀ BÉ QUE ÉS RENOVI EL SEGONS EQUIP, I EL LLOC QUE ES TÉ QUE MILLOR MÉS ÉS LA DAVANTERA, PERQUÈ NO PASSI COM ALGUNS PARTITS QUE LLENÇAN A PORTERIA 30 VEGADES I NO FICAN CAP GOL.TINDRIEN QUE FITXAR A UN DAVANTER CONSOLIDAT, ENCARA QUE SÍ ZAMORA I PALANCA JUGAN BÉ, PODEN SER UNA GRAN DAVANTERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M