diumenge, 3 de juny del 2007

TORNEIGS DE FUTBOL BASE



En el torneig Ciutat de Sant Cugat s’enfrontaven en una de les dues semifinals el RCD Espanyol i el FC Barcelona, (els dos equips cadets B, han estat campions dels seus respectius grups de Preferent) i ha acabat amb el triomf perico per 2-0.
Posteriorment Villlarreal i Sant Cugat lluitaven per l’altre plaça per la final que disputarà demà a les 19:00h. al Municipal J.Tubau de Sant Cugat del Vallès, l’equip Cadet B del RCD Espanyol, entrenat per Ramon Guerrero.

En el IX Torneig “Piru Gainza”de Cadets en Basauri, el conjunt de Lluis Planagumà ha obtingut el passi a la gran final que disputarà demà davant el conjunt de l’Athletic de Bilbao.

GRUP A

SELECCIÓN DE BASAURI 0 (4) – RCD ESPANYOL 2 (5)
RCD ESPANYOL 1 (4) – GIRONDINS DE BORDEAUX 1 (4)
SELECCIÓN DE BASAURI 0 (4) – GIRONDINS DE BORDEAUX 2 (4)
1er CLASSIFICAT: RCD ESPANYOL 4 PUNTS GOLS +2 TANDES DE PENALS 1 GUANYADA 1 EMPATADA
2on CLASSIFICAT GIRONDINS DE BORDEAUX 4 PUNTS GOLS +2 TANDES DE PENALS 2 EMPATADES
3er CLASSIFICAT SELECCIÓN DE BASAURI 0 PUNTS
*(Entre parèntesis, tandes de penals per en cas d’empat.)

GRUP B

ATHLETIC CLUB 0 (4) – REAL ZARAGOZA 0 (4)
REAL ZARAGOZA 0 (3) – REAL SOCIEDAD 0 (3)
ATHLETIC CLUB 2 – REAL SOCIEDAD 0

PARTITS DIUMENGE 3 DE JUNY
(3er i 4art LLOC) 10:30 GIRONDINS DE BORDEAUX- REAL ZARAGOZA
FINAL 12:00 RCD ESPANYOL - ATHLETIC CLUB

A Manresa, el Torneig del CE Manresa de alevins, en el que el RCD Espanyol ha participat amb el Aleví de primer any, començant molt bé, guanyant 2-1 a l’Ajax d’Amsterdam, 5-0 a l’Achabad Al Assili (Marroc) però ha caigut davant el Manresa, l’equip amfitrió per 3-0. Per tant ha quedat segon de grup i es tindrà que conformar amb la lluita per el tercer i quart lloc, davant la selecció del Bages Berguedà que ha obtingut la segona posició en l’altre grup superant per diferència de gols a l’Athletic de Bilbao.
Torneig Aleví de F-7 de Vilagarcia de Arousa. Superada la primera fase en la que els rivals del RCD Espanyol han estat Paris Saint Germain, Sevilla, Osasuna i EFB Moañesa, en vuitens de final, els blanc i blaus han guanyat a l'Ajax d'Amsterdam per 1-0. Demà diumenge al matí es disputaran els quarts de final.
CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET FEMENÍ

En quant als equips base femenins, el Cadet Femení ha continuat en la seva línia habitual dels darrers mesos i ha caigut en les semifinals disputades aquest matí a Rubi, a Can Rosés, per un contundent i sense pal·liatius 1-4 davant el Badalona (abans Seagull), repetició ja de la desfeta en la lligueta on les blanc i blaves van perdre a Sadrià per 0-2 recentment.

En quant a torneigs de base femenins, l’Infantil B de José Reina ha guanyat un triangular disputat a Sant Celoni, derrotant a la Penya Barcelonista de Sant Celoni per 4-0 i en el segon encontre a la Penya Blanc Blava per 3-1.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M