diumenge, 12 d’agost del 2007

BANYOLES 0 FEMENÍ RCD ESPANYOL 8.

Foto d'arxiu; josep maria. Olguita torna a disputar uns minuts després de setze mesos de lesió.




El femení del RCD Espanyol ha guanyat el primer partit de pre temporada a Banyoles dins del I Memorial Lluís Plaja celebrat aquest migdia a la capital del Pla de l’Estany.

Les noies d’ Emili Montiagut han golejat al Banyoles, equip resen ascendit a Primera Nacional femenina que va assolir l'ascens al haver quedat campiones del grup segon de Primera Catalana la passada temporada.

A la mitja part ja guanyava l’equip espanyolista per zero gols a cinc. Cal destacar el debut a la segona part a la porteria d’Elvira Serra, la que era portera del Barça C, a Primera Catalana, internacional sub-16 amb Catalunya i la participació de la nord-americana Rebeca i la gallega Sonia que es troben a prova i han aconseguit marcar. L’Espanyol tenia les baixes de Marta Torrejón, Marta Cubí i Erika que no s’han incorporat amb el grup encara amb permís.




Una bona notícia ha estat, la tornada als terrenys de joc d’Olga Rodríguez després de més d’un any sense jugar (concretament d’una lesió a la selecció sub-17 abans de disputar la copa de la temporada 2005/06).
Cartell oficial del I Memorial Lluís Plaja a Banyoles


L’Espanyol ha format amb:
Cristina, Ane, Míriam, Natalia Arroyo, Aída; Lara, Noemí, Rebeca; Deborah, Adriana, i Sara.
A la segona part, Emili Montiagut ha alineat el següent onze:
Elvira; Rocío, Laura Falces, Natalia, Chola; Carol, Noemí, Rebeca, Reche; Raquel Corral i Sonia.
Substitucions; Olga Rodríguez per Natalia, Miriam (ha tornat a sortir) per Noemí, i Deborah (ha tornat a sortir) per Rebeca.

Gols; 0-1 Sara, 0-2 Debora, 0-3 Adriana, 0-4 Rebeca, 0-5 Noemí, 0-6 Carol i 0-7 Sonia. 0-8 Raquel Corral.








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M