dimarts, 14 d’agost del 2007

¡ ESTAVA CANTAT !

RAQUEL CABEZÓN FITXA PER EL LLEVANT

Estava cantat que acabaria al club granota. És d’aquelles sensacions que tot i no saps el per què, quelcom hi ha endins teu que et diu que aquesta història acabarà així.

Per segona vegada consecutiva, Raquel Cabezón acaba fitxant amb l’equip on es troba la seva ex companya del RCD Espanyol, Goretti Donaire. Primer després de deixar-nos, van coincidir ambdós jugadores al Barça, ara després del segon abandono de la casa perica, es trobaran al Llevant.

Raquel Cabezón Muñoz, nascuda en Barcelona el 15/9/78 després de jugar dotze temporades al RCD Espanyol, sembla ser ja de manera definitiva ha posat el punt i final a la seva trajectòria en blanc i blau. Va coincidir el seu inici (amb 15 anys) amb la consecució dels dos títols de la Copa de la Reina, i la seva marxa de l’entitat espanyolista al Barça, amb el any del “triplet” en que el RCD Espanyol ho va guanyar tot i ella s’ho va perdre...

Ara, amb un Llevant que ja ha realitzat altres dos fitxatges importants (Gurutze del Athletic, i Montse Tomé, Oviedo Moderno) formarà part d’un projecte en el que a bon segur guanyarà més que en el nostre club, però l’afecte i l’estima que en el nostre club tenia..., això ja serà “harina de otro costal” .

Una llàstima, però el RCD Espanyol està o al menys ha d’estar per sobre de les persones, i dels capricis d’aquestes, ja que el que perdura es l’entitat, els protagonistes d’ella passen...



Raquel Cabezón: Aquesta imatge ja no es veurà més... ¿O si? ¡Chi lo sa!Curiosament data del partit en que va visitar la Ciutat Esportiva, precisament... ¡ El Llevant !.




En altre ordre de coses dir, que l’Athletic Club ha quedat eliminat tal com bé diu l’amic Keyplus en un comentari en altre post, per el Bardolino fa una estona. 1-0 a favor de les italianes, gràcies a un gol de Gabbiadini al minut 10 del primer temps. Amb aquest resultat el campió de la Superlliga per la decisió del CSSD no supera la primera fase, fet que solament ho ha assolit el propi Athletic en la segona participació (davant el Cluj de Romania 0-5 en el partit decisiu) i l’Espanyol la passada temporada (1-0 davant el Juvissy francès en el partit decisiu).





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M