dissabte, 18 d’agost del 2007

ESPANYOL - NÀSTIC: 21:45 TV3, COPA CATALUNYA

Venjança esportiva a Palamós

L’Espanyol té una bona oportunitat per deixar en simple anècdota dolorosa aquells dos encontres darrers jugats a la màxima competició espanyola davant el Gimnàstic de Tarragona en el que els homes d’Ernesto Valverde van perdre en el primer partit 0-1 i van caure humiliats al Nou Estadi de Tarragona en un dels pitjors i més vergonyosos partits dels darrers temps.

A les 21:45 amb TV3 en directe, Espanyol i Nàstic a les ordres de Vico Moreno disputaran una de les dues semifinals (per que n’hi ha dues, encara que no ho sembli), de la Catalunya Cup, al Estadi Municipal de Palamós.

Ernesto Valverde es de suposar doni descans a molts dels homes titulars, entre altre coses per que la llista de lesionats ja comença a ser preocupant, per que als casos de Ivan, David, Rufete, cal afegir a Tamudo, i altres jugadors que han arrossegat molèsties com Moisés o Ángel. A més, Lola i Torrejón amb compromisos amb les respectives seleccions i alguns dels titulars el passat dijous també es previst que es perdin aquesta eliminatòria d’un torneig oficial a Catalunya que per a alguns es menys que un entrenament normal del primer equip, segons han declarat i demostrat.





L’Espanyol B jugarà demà al vespre el seu darrer encontre de preparació a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, davant el CE Mataró. Després de l’empat davant el Manlleu, i les victòries a Camprodón i al Torneig de L’Estany, els homes de Rubi voldran donar una bona imatge als aficionats que vagin a la Ciutat Esportiva en aquest el primer partit del molt remodelat filial blanc i blau.




Els femenins també tindran activitat aquest cap de setmana; El Femení “A” d’Emili Montiagut, jugarà el segon partit de preparació davant un dels equips forts de Primera Nacional, el Girona. Mentre que el equip entrenat per Titi Camúñez, el filial espanyolista jugarà a la Roca del Vallès un triangular amb l’equip d’aquesta localitat (Penya Blanc i Blava de la Roca, resen ascendit a Nacional) i l’Estartit B, equip que de rebot a causa dels equips que han abandonat la categoria (Llers i Soledad) s’ha fet amb una plaça a Nacional.




El juvenil d’Oscar Perarnau juga avui a les 18:00 hores al Municipal dels Canyards a Castelldefels amb la UE Castelldefels, equip que milita a tercera divisió, (part baixa de la classificació la darrera temporada) tot i que després del tema del “Miapuesta” i tot l’enrenou amb l’aterratge a la ciutat del Baix Llobregat de l’equip de Figueres després de sentència judicial, ja ignorem com queda estructurada aquesta entitat, i davant quin equip jugarà nostre juvenil.

Demà jugarà a Lloret de Mar, al Municpal a les 19:30 davant l’equip de Regional Preferent de la localitat costera.




El Juvenil B de Clotet, disputarà un torneig a Saragossa, la XXXVI Edició del Vírgen del Pilar en categoria juvenil, amb la presencia del conjunt del CD Oliver (l’amfitrió), rival a la primera semifinal dels pericos (20:00 h) i Real Zaragoza i Atlético de Madrid que disputaran l’altre semifinal (18:00 h). Demà ales 18:00 tindrà lloc el partit per el tercer i quart lloc i a les 20:00 hores la final, al Campo de la Camisera, Saragossa.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M