divendres, 17 d’agost del 2007

VICKY, UNA MÉS QUE CAMBIA ELS COLORS BLAUGRANES PER ELS BLANC I BLAUS.

foto: rcd espanyol.com


MARIA VICTÒRIA LOSADA GÓMEZ

“Vicky” Losada, es la nova jugadora del RCD Espanyol per aquesta temporada 2007/08; provinent del FC Barcelona, ja fa varis dies que s’entrena amb l’equip que entrena Emili Montiagut.

Vicky Losada va néixer el 5 de març de 1991 a Terrassa. Ha jugat en els equips inferior del Parellada i CE Sabadell, i va fitxar per el Barça fa tres temporades.

Ha estat internacional amb Catalunya sub-16, sub-18 i sub-25, així com també ha format part de convocatòries per entrenaments de les seleccions sub -17 i sub 19 espanyoles.

Aquesta passada temporada, Vicky es va fer amb un lloc de titular al primer equip blaugrana, sent una de les jugadores més utilitzades per Xavi Llorens, tot i que habitualment no acabava els encontres, sent substituïda en molts partits. Va disputar partits complerts participant en el triomf en front al Sporting Huelva (2-1) a la jornada quarta, a l’empat a Oviedo en la 15ena., i en els partits que van acabar amb derrota blaugrana davant l’Atlético Féminas, Puebla, o davant la Real Sociedad, data que es va consumar el descens del conjunt barcelonista.

Ha jugat dotze partits més com a titular, sent substituïda a les segones parts, amb una mitjana de 64 minuts de joc. En altres tres ocasions (davant Atlètico al Cerro del Espino, a Torrejón o davant l’Athletic Club a Sant Joan Despí ) va sortir de suplent jugant una mitjana de 46 minuts per partit.

Entre els pocs triomfs que ha assolit de blaugrana a la Superlliga cal destacar el triomf davant el Rayo Vallecano a Nuestra Senyora de la Torre, per 1-3, partit que va disputar en els seus primers 75 minuts.

A més va disputar els encontres de la Femení Cup, a Sitges, davant Girona, així com el partit per el tercer lloc davant el Charlton marcant dos dels tres gols.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

BENVINGUDA A VICKY I A TOTS ELS NOUS FITXATGES QUE ESTÀ FENT L'ESPANYOL FEMENÍ PER A AQUEST ANY, QUE CREC, QUE AQUEST ANY SI GUANYAREM ELS TÍTOLS, PEQUÈ SOM UN EQUIP MOLT COMPETITIU I MOLT BO.

Josep Maria ha dit...

Hola Josep, perdona no t'hagi contestat abans, però m'ha estat impossible.

Si, una noia jove, una promesa del futbol femení, veurem si té sort i demostra les bones maneres que apunta. De totes maneres, hi han equips que s'han reforçat més que nosaltres, com el Rayo, o inclós el Llevant, altres com l'Athletic ha tingut dues baixes molt importants (entre altres), i ha fitxat noies joves de categories inferiors, i en el cas del Híspalis (nom federatiu del Sevilla FC) s'ha desfet pràcticament tot l'equip, amb la marxa generalitzada de les millors jugadores per retallada del pressupost i algunes jugadores (Auxi)per edat.
Ja hi haurà temps abans no comenci la Superlliga i les plantilles estiguin totalment tancades, per analitzar les incorporacions i tal com han quedat els rivals (Sporting Huelva ha fitxat també molt), ja os prometro que hi haurà un reportatge exhaustiu amb totes les dades.

Salutacions.

Anònim ha dit...

La verdad es que si queremos ser las pioneras y las primeras en la Superliga, el Mágico siempre tiene que estar en la élite de los fichajes, y me temo que no se está haciendo así....a lo que apresuro una decadencia con el tiempo si no espabilamos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M