diumenge, 23 de setembre del 2007

ALTRE COP EL FEMENÍ ANOTA SIS GOLS
(6-3)


Nova victòria i golejada del RCD Espanyol femení en un partit discret en el que les blanc i blaves han demostrat la seva superioritat El Prainsa Zaragoza ha posat les coses molt més difícils del que es preveia quan les espanyolistes guanyaven per 4-1. El conjunt entrenat per Alberto Berna venia sense la seva internacional brasilera, la meta Andreia Sutarque que es troba al Mundial Femení de Xina, amb la seva selecció. Eren baixes Marta Torrejón i Silvia Meseguer per ambdós equips al trobar-se concentrades amb la selecció sub-19 espanyola i per part perica també la baixa de Ane, per problemes físics.

L’Espanyol comença fort
Al primer minut i escaig el conjunt d’Emilio Montiagut ja aconseguia el primer gol per mediació d’Adriana que eleva la pilota a l’escaire dreta de la porteria defensada per la ex jugadora del Mainfer de futbol sala, Ana Peligero. Encara no havien passat sis minuts i de nou la golejadora espanyolista ja havia tornat a batre a la portera aragonesa després de fer un control i aixecar la pilota superant a Ana.

Però en contra del que semblava el Prainsa no s’ha rendit, i ha plantat cara a un Espanyol que encara li costa agafar el nivell de les temporades passades i la mida a aquest camp que han tingut l’idea de reformar. Així al quart d’hora, la jugadora fitxada de l’Olivo, Joana Montouto autora de dos gols avui, ha escurçat distàncies en el marcador al aprofitar una passada en profunditat per quedar-se sola davant Cristina a la que ha superat amb una bona definició.

Apareix de nou Adriana
Primer culminant una jugada que acaba a les mans de la portera visitant, i després d’una bona jugada de la golejadora que retalla a la seva marcadora, i xuta, i davant Marta Cubí, Leticia s’acaba introduint l’esfèrica en pròpia porta.
Semblava que el partit estava decidit quan Adriana ha aprofitat per fer el quart després de recollir un centre xut de Vicky que s’ha estavellat al travesser...

Però Verónica Bouquete, la internacional gallega, ha reduït distàncies en el marcador al xutar una volea a mitja alçada en la que Cristina hagués pogut quelcom més. L’Espanyol tornava a posar terra per mig quan Chola aconsegueix el cinquè gol d’un xut creuat, però de nou el Transportes Alcaine torna a marcar davant les moltes facilitats defensives d’un conjunt que tindrà que millorar molt si de veritat vol ser alternativa al Llevant o al Rayo en la lluita per el títol de lliga o destronar al mateix Athletic que avui ha perdut a Huelva. Ha estat Joana de nou que ha rematat de cap perfectament una bona centrada en un llançament de falta.

El Prainsa continuava acostant-se massa a les immediacions de Cristina, i un centre de la bigolejadora Joana no arriba per molt poc per la seva curta alçada, Laura Folch, en una jugada que hagués pogut complicar i molt l’encontre.

Una segona part molt ensopida
Lara ha substituït Carol a la segona part, i Aida en lloc de Rocío . El tècnic del Prainsa també ha mogut de seguida la banqueta i ha donat entrada a Beni per Conchi a la poca estona.
El Prainsa ha tornat a donar altre ensurt, però aquest cop Cristina per baix, ha rebutjat una pilota molt compromesa.

L’ocasió més clara del RCD Espanyol ha estat una jugada en la que Adriana ha centrat i Marta Cubí ha fet un bon control i tota sola ha rematat amb tan mal resultat que la pilota rebutjada per Ana, ha colpejat al pal esquer de la porteria visitant quan tot ho tenia a favor.
Chola remata fora, sortint la pilota un metre desviat. Més canvis per part d’ambdós conjunts...

Miriam estableix el resultat final
Amb un tret llunyà i fort de Míriam Diéguez amb la fortuna que ha colpejat al pal i ha entrat, ha pujat el sisè i definitiu gol al marcador, per que aquest ja no s’ha mogut més, tot i que ha hagut dos gols (un en cada porteria) que han estat anul·lats per el col·legiat. El del Prainsa un centre de Leticia rematat per Silvia, i el del Espanyol una jugada de Chola que xuta i toca Adriana el just per desviar la trajectòria i marcar però en posició anti –reglamentaria.

La darrera jugada de perill en una segona part que a bon segur no passarà a la història, ha estat per Noemí que amb la seva classe ha llençat un servei de cantonada que gairebé es cola dins la porteria ja que Marta Pérez ha rebutjat en la mateixa línia de gol.

Al final, triomf merescut, d’un Espanyol superior al Prainsa però que no acaba de deixar les sensacions tot lo bones que d’ell s’esperen, i amb una feblesa defensiva impròpia d’un equip que aspira a guanyar la Superlliga.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristina, Rocio, Miriam, Natalia, Chola, noemí, Vicky, Carol, Adriana, Cubí, Sara.
Substitucions; Lara per Carol, Debora per Cubí, Núria per Vicky, Aida per Rocío.

Prainsa Transportes Alcaine: Ana Peligero; Leticia Carballal, Emily, Vicky Belmonte, Lorena, Conchi Domingos, Silvia Andreu, Laura Folch, Julia Vera, Verónica Bouquete, Joanna Montouto.
Substitucions: Marta Benito “Beni” per Conchi, Patricia Luna per Laura Folch, Jessica Gómez per Julia, i Marta Pérez per Lorena.

Gols: 1-0 Adriana, 2-0 Adriana, 2-1 Joana Montouto, 3-1, Leticia pp., 4-1 Adriana, 4-2 Veronica Bouquete, 5-2 Olga Moreno “Chola” 5-3 Joana, 6-3 Míriam.

Àrbitre:
César Otal González del col·legi català. Ha mostrat targes grogues a Míriam, Natalia Arroyo i a Lara per part blanc i blava i per part del conjunt aragonès a Conchi, Leticia, Silvia, Beni, Emily.

Incidències: Partit corresponent a la tercera jornada de la Superlliga femenina, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, davant de molt poc públic, entre altres coses per que a la mateixa hora jugava el juvenil de Divisió d’Honor, i per les pròpies característiques del nou terreny de joc que fa que pràcticament no hi hagi cap tipus de caliu en comparació amb altres temporades.


CLASSIFICACIÓ
SUPERLLIGA FEMENINA

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 UE L'ESTARTIT 3930093
2 LEVANTE UDF3930061
3 RCD ESPANYOL36201146
4 ATHLETIC CLUB B. 36201114
5 RAYO VALLECANO36201103
6 AD TORREJÓN3620174
7 SPORTING HUELVA3620175
8 AT. MADRID FÉMINAS3620155
9 REAL SOCIEDAD3620137
10 PRAINSA T. ALCAINE33102511
11 COLEGIO ALEMAN3000326
12 HISPALIS3000328
13 CF PUEBLA30003412
14 OVIEDO MODERNO30003111




2 comentaris:

Spitfire ha dit...

He estat veient el partit amb en Guim, i la veritat és que ha igut força avorrit degut a la immensa superioritat de les periques. Res més a afegir sobre el partit.

Era el primer cop que anava a Sadrià aquesta temporada i comparteixo la teva opinió que les característiques d'aquest nou terreny de joc són, parlant clar, una merda. Sembla que estiguem a Montjuïc, que per tal de veure la porteria més allunyada haguem de fer servir prismàtics. En fi, suposo que si així està fet per algun motiu serà... Salutacions!

Josep Maria ha dit...

Si, encara tinc dubtes de qui ha fet el cinquè gol si la Chola, o tocat la Vicky... En fi, si no t'ho mires amb prismàtics com bé dius, és força difícil... Et posis on et posis. I per veure els canvis a la mitja part, amb equips amb dorsals fitxes per tot l'any que no son del un al onze, et tornes boig per veure qui ha estat la substituida, els noms de les samarretes no es veuen, per fer fotos ja no t'explico... Un Montjuïc en miniatura, sense pistes però amb molts metres... Ahir el femení B, la segona part també estava esgotat i ja no varem veure rés... (5-0 al descans) per que sense caliu, amb un resultat decidit i tan llarg el camp...
En fi, que hi farem !. Salutacions. Encara he de penjar la crònica del femení B, i les fotos del juvenil B (6-0)
El cadet a la nike, ko.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M