divendres, 28 de setembre del 2007

EL FILIAL REP LA VISITA D'UN GIRONA SORPRENENTMENT QUART.

L’Espanyol B, després de l’ensopegada davant el CE Sabadell en la Copa Federació (un cop més sembla que aquí no interessa tampoc aquesta competició), rebrà en la sisena jornada del campionat de lliga al Girona FC que en aquests moments ocupa la quarta plaça empatant a vuit punts, amb un grup de quatre equips més. El conjunt gironí ha guanyat dos partits, ha empatat altres dos, i només ha perdut un (a la primera jornada) davant el líder Alicante.

La darrera ocasió que ambdós equips es van enfrontar va ser al Torneig de l’Estany a Banyoles, partit que va acabar amb el resultat inicial i gràcies al porter Quico Casilla es va guanyar una de les poques tandes de penals que s’han guanyat en els darrers temps.


Els gironins que van assolir l’ascens aquesta darrera temporada han tingut una “rivalitat” en els darrers temps amb els pericos, degut primer al famós partit en que aquells van guanyar remuntant en la darrera jornada de lliga enviant al conjunt entrenat llavors per Pedraza a Tercera Divisió, amb el propi Girona que tampoc es va salvar. La següent temporada, els gironins van quedar campions de Tercera, i l’Espanyol b subcampió en una lluita fins la darrera jornada, però d’aquell grup només l’Espanyol va obtenir l’ascens posteriorment.

A segona B, les darreres ocasions en que s’han vist les cares en la Ciutat Esportiva s’han saldat amb triomf perico (5-1) en la 2004/05 i empat a zero en la 2003/04. A tercera, la victòria va correspondre al filial blanc i blau per 2-1.

En el conjunt gironí ha marxat aquest estiu l’ex jugador del Juvenil, Guillem Cornellà, a part d’altres que han passat per la disciplina blanc i blava com és el cas de Arnal Llibert que després de militar en diversos equips ha recalat aquesta temporada al conjunt gironí procedent del Sant Andreu. També el ex membre del INTERTOTO-TEAM, David Sánchez, lateral dret d’aquell equip i company en la defensa dels Capdevila, David Charcos, Pedro Nieto, i cía. Altre jugador que va militar una temporada en l’Espanyol B a Tercera, Jordi Xumetra també va recalar al Girona després de sortir del filial espanyolista, i els defenses Sergi Raset i Jordi Dot també van pertànyer al filial perico.

L’encontre serà dirigit per el col·legiat Ignacio Hermosilla Alaña i començarà a les dotze del migdia en el camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.




Debut a la lliga del Cadet B, després de perdre la NIKE Premier Cup per penals, debutarà a la Ciutat Esportiva davant l’ EC Granollers diumenge a les deu del matí.
Per aquesta nova temporada, Lluis Planagumà disposarà del bloc que la temporada passada es va proclamar campió de Catalunya a Canovelles, més una sèrie de fitxatges efectuats per reforçar l’equip:

El porter provinent del Elx, Gerard Parreño, Jandro del equip malagueny de “Los Conejitos”, Sergi Darder del Manacor (jugador per el que van pujar els equips més poderosos del futbol espanyol), i els tres arribats de Sant Joan Despí, Antoni Montserrat, Gerard Muñoz, i Víctor Álvarez que han deixat els colors blaugranes per passar a jugar a l’etern rival.




Infantil A, i Aleví B debuten al campionat de lliga disputant els seus encontres aquest dissabte a la Ciutat Esportiva davant Girona FC i EF Olot respectivament a les 16:00 hores i 14:30 respectivament.

Entre els equips que juguen fora de Sadrià, cal destacar el matx que el juvenil A disputarà a Mallorca aquest diumenge a les dotze a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. El conjunt mallorquinista va ser l’únic equip la passada temporada que va vèncer al RCD Espanyol en els dos encontres de lliga.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M