dimarts, 25 de setembre del 2007

LA NIKE TAMBÉ ES VA PERDRE PER PENALS

foto d'arxiu.

Al Babot també es va donar idèntica circumstància. I a Arnedo davant el Zaragoza en semis, davant el Madrid, i el B a Manlleu en pretemporada, i la Copa Catalunya el primer equip i el .... (millor no seguir...)





Els penals tornen a privar d’un títol a l’Espanyol

El passat dissabte, al Camp Municipal dels Alumnes Obrers de Vilanova es van disputar els encontres de la fase catalana de la Premier Cup Nike.

Els dos màxims favorits a fer-se amb la victòria final, els cadets de primer any d'Espanyol i Barça van fer bons els pronòstics i van arribar a una renyida final que un cop més es va decidir a la fatídica tanda de penals, (1-3) després d'arribar a la fi del partit amb empat a zero, loteria aquesta dels penals que sembla ser el conjunt espanyolista mai compra cap número.
Es dona a més, la circumstància, que el seu rival i a la fi el guanyador del torneig, ja va passar a la final al imposar-se també a la tanda de penals en les semifinals.

En les prèvies, el RCD Espanyol havia guanyat al Blanca Subur (3-0), i al conjunt lleidatà del At. Segre (5-0). En quarts de final havien eliminat al Girona FC per 2-0 i en semifinals havien guanyat al Reus per 3-0. Per la seva banda el conjunt del carrer Arístides Mallol havia guanyat en la lligueta al Tortosa per 7-0, a l’AEM Lleida per 2-0, i en quarts de final va deixar fora a la UE Lleida per 3-0 i en semifinals el anteriorment esmentat encontre amb el Gimnàstic que es va decidir als penals després de arribar també al final dels quaranta minuts de joc amb empat a zero; alguns tenen una flor...

L’anterior temporada també l’Espanyol es va quedar a les portes de pogué jugar la fase estatal de la NIKE Premier Cup al caure davant la Grama... Endevinen com ? Es clar que si... Per penals !!!! .


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Preocupante tanta sequia goleadora y máxime en las tandas de penaltys.
Para asustar estas estadisticas reales.

Josep Maria ha dit...

Hola Keiplus: En el Babot fue 2-2 remontando e 0-2 adverso pero me he referido a siempre tener que caer en la tanda de penaltis. Es que de cada una que ganamos perdemos 8 o 9... Y esa proporción nos está saliendo muy cara. En todas las categorias. El infantil en diez días perdió tres tandas de penals. Es una cruz, por que esto poco a poco va afectando psicológicamente a los jugadores. No sé si es problema que no entrenan bastante los lanzamientos de penaltis. Los jugadores de baloncesto lanzan tiros libres, y los entrenan a fondo continuamente hasta que logran porcentajes superiores al 80%. Y no comparemos el tamaño de la canasta con la porteria.
Venga a ver si hay suerte hoy, que nos va a hacer falta, mucha falta.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M