dilluns, 24 de setembre del 2007

EL FEMENÍ B S'IMPOSA PER 5-0 AL TORTOSA- EBRE















Molt bona primera part del RCD Espanyol femení B, en la que va resolgué l’encontre i va aconseguir sumar la segona victòria en el que portem de campionat.

Inici trepidant
Ja al primer minut el conjunt de Titi Camúñez es va avançar al marcador gràcies a un gol de Carol, que va superar amb un tret ras la sortida de Rosana, sense que pogués evitar una defensora que la pilota acabés entrant dins la porteria. El Tortosa ja s’havia pogut estrenar en el marcador gràcies a un discutit penal (pot ser més fora que dins de l’àrea) que Lilo no va saber transformar, parant Elvira Serra.

Després dels primers compassos trepidants, el joc s’estabilitza fins que passats els vint minuts, l’Espanyol torna a la càrrega; Rosana ha d’anticipar-se a Corredera, rebutjant amb el peu abans que aquesta arribi a una pilota amb molt de perill.
Carol, se’n va per velocitat trencant la defensa tortosina i davant Rosana, la intenta superar driblant-la però aquesta reacciona molt bé i evita un gol pràcticament cantat.

Marta fa el segon i marca el camí cap a la golejada
Altre vegada l’Espanyol supera per velocitat la defensa del conjunt visitant i en aquest cop és Marta Corredera qui es marxa tota sola, i no perdona davant Rosana, establint el dos a zero que encarrilava el triomf del filial perico.

Carol es refaria de l’errada anterior i aquesta vegada amb una bona definició, després de controlar la pilota, i davant la sortida de la portera visitant, de perfecta vaselina deixa l’encontre vist per a sentència. Mancava gairebé dos terços de partit però ja només era qüestió de saber quin seria el nombre de gols que es veurien.

La mateixa Carol, instants després, després de rebre una bona passada de Meritxell, d’un bon xut bat a Rosana.

Una única ocasió per part tortosina
Benages assisteix a Joana, qui remata davant Elvira obligant a la portera local a lluir-se en una molt bona intervenció.

Les dues darreres jornades tindran com a protagonista a Ylenia, que remata creuat després d’una passada de Carol, i Rosana aquest cop es llueix evitant el gol, i ja en les acaballes del primer temps, la pròpia Ylenia aconsegueix el cinquè i definitiu gol després d’una formidable acció de Marta Corredera per banda dreta que cedeix el passi de la mort a la número onze perica que estableix el resultat definitiu en que acabaria l’encontre.

La segona part, ja ens la podíem estalviar
Les noves dimensions del camp tres fa que sigui molt difícil a un equip visitant tancar-se, afavoreix la millor classe i velocitat de nostres jugadores però a l’hora també es un handicap per aguantar el desgast que suposa un alt ritme de joc durant tot l’encontre. A part, el poc caliu existent ara debut a les distàncies entre el públic i el terreny de joc, i un resultat ja contundent com el que reflectia el marcador, afavoreix que la segona part fos cada cop a menys, amb escassetat de jugades dignes de menció i molt ensopit.

Tan sol una gran parada de Rosana després d’una jugada per la dreta de Kenti amb el xut d’aquesta, altre jugada de Kenti superant per velocitat a Gis, i el remat de Carol es marxa fora, i altre jugada amb idèntiques protagonistes i amb la mateixa resolució.
Per part tortosina, un remat de Joana fora, massa creuat. Els tècnics van aprofitar per fer canvis durant aquest període i poc més en un segon temps que ja hi sobrava donat el marcador existent.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Elvira; Reche, Malena, Nerea, Kenti, Elena, Marta Corredera, Helena Roig, Carol, Meritxell, i Ylenia.
(Substitucions: Brenda, Olguita, Lara, Lorente per Meritxell, Ylenia, Nerea i Kenti.)
CFF Tortosa –Ebre: Rosana; Silvia, Tipeta, Lorena, Gis, Alba, Cupi, Joana, Benages, Carla i Lilo.
(Substitucions: Judith, Angels, Marta, Alicia.)

Àrbitre: Eduardo Pascual Oliva, del col·legi català.

Gols: 1-0 Carol, 2-0 Marta Corredera, 3-0 Carol, 4-0 Carol, 5-0 Ylenia.

Incidències:
Partit disputat en un horari no habitual, a les dotze del migdia del dissabte, davant poc públic. Entre els assistents al matx, el conseller Joan Collet amb la seva família.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA GRUP 3er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA412400152
2 CE EUROPA412400167
3 CE SANT GABRIEL49301134
4 GIRONA FC493011311
5 COLLERENSE47211125
6 PENYA BLANC BLAVA R.47211118
7 RCD ESPANYOL B46202179
8 CFF TORTOSA-EBRE462021310
9 UE LLEIDA462021314
10 UE L'ESTARTIT B46202811
11 AA.VV.SON COTONER41013312
12 UE BREDA41013316
13 CD BANYOLES 40004618
14 UE RUBÍ40004420





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M