dimarts, 25 de setembre del 2007

ÈXIT DE LA GPE MANIGUA A LES FESTES DE LA MERCÈ






Un cop més amb motiu de les festes de la Mercè, i dins de la XII Fira d’Entitats que es celebra a la Plaça Catalunya de Barcelona, la Gran Penya Espanyolista Manigua ha mantingut obert un estand els tres darrers dies, amb objecte de difondre el sentiment espanyolista i promocionar tot el que suposa aquesta ambaixada perica, de les més antigues del Club i donar a conèixer el seu futbol base, la història a través de fotografies, i en definitiva, contribuir a mantenir l’esperit perico en primera línia en dates tan significatives per la capital de Catalunya.

Ahir dilluns festa de la Mercè, han passat per l’estand el conseller Toni Alegre, i l’ex jugador del RCD Espanyol Antonio Jiménez Sistachs “Toni” qui va pertànyer al club blanc i blau en dues etapes i va ser trofeu Zamora defensant la nostra samarreta.
Entre la nombrosa gent que ha desfilat i ha visitat l’estand cal dir, que de polítics només el senyor Trias en dues ocasions s’ha dignat a fer-nos una visita i xerrar unes paraules amb la gent de la Manigua que allà ens trobàvem.

En mig d’un oceà de uniformitat futbolísticament parlant, aquest estand es una illa de sentiment i de resistència blanc i blava, de promoció de nostre club i d’una penya que manté futbol base ininterrompudament des de fa 32 anys.

Ambdós, representant al RCD Espanyol, primer van estar presents i van participar en la construcció d'una piràmide gegant de sabates amb motiu de la commemoració dels deu anys de la firma del Tractat d'Ottawa contra les mines anti–persones.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M