dimarts, 25 de setembre del 2007

UN ESPANYOL AMB MOLTS DUBTES SE LA JUGA AMB EL SEVILLA.

Aquesta nit a les 21:00 hores en el Sanchez Pizjúan de Sevilla, l’Espanyol rendeix visita al conjunt sevillista, per primer cop des de la disputa de la final de Glasgow, amb un moment no gaire afortunat en que es troben els homes d’Ernesto Valverde, després del mal joc exhibit en el que portem de campionat, i sobre tot l’agre sabor deixat després de les dues remuntades a domicili després d’avançar-se en el marcador, (la darrera amb derrota) en front Betis i Recreativo.

Es d’esperar que Ernesto Valverde introdueixi canvis però en aquests moments es tota una incògnita encertar l’abast de les novetats en l’onze titular.

Juande Ramos va donar la llista de convocats formada per divuit homes, entre els que destaca la reincorporació de Hinkel, Maresca i Diego Capel que no van viatjar a Barcelona en el darrer partit que va acabar amb un altre escàndol arbitral per no ser l’excepció. Per contra, es cauen de la mateixa Dragutinovic, De Mul i Poulsen.


La llista completa la formen: Palop, De Santic, Daniel Alves, Hinkel, Boulahrouz, Mosquera, Escudé, Adriano, Martí, Renato, Maresca, Keita, Jesús Navas, Duda, Diego Capel, Kanouté, Koné y Kerzhakov.


Per problemes físics s’han quedat fora de la convocatòria Luis Fabiano, que no ha superat las molèsties que pateix i Fazio, degut als problemes que va patir amb l’encontre disputat amb el Sevilla Atlético.



El femení del RCD Espanyol i el FC Barcelona van empatar a dos gols (Lara) en l'encontre amistós que ahir va tenir lloc en el Camp de Salt de Pi a Esplugues amb motiu de la inauguració de la nova gespa artificial.


El RCD Espanyol B, disputa demà a les 20:30 a Sabadell, l'anada de la primera eliminatòria de la Copa Federació de Futbol, davant el CE Sabadell.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS,TENS RAÒ EL PARTIT DE AVUI, ÉS MOLT IMPORTANT TENEN QUE JUGAR A GUANYAR A VIDA O MORT, EL PARTIT DEL FEMENÍ D'AHIR VA COMENÇAR HORRIBLE LA 1 PART,AMB 0-2 EN CONTRA, VAN TENIR OPORTUNITAT DE MARCAR MOLT MÉS GOLS LES CULERS, PERÒ VAN TENIR MALA PUNTERIA I LES ESPANYOLISTES VAN APROFITAR LA 2 PART PER EMPATAR, DESPRÉS LA MALA SORT VA PRIVAR A LES BLANC-I-BLAVES DE GUANYAR, VAN ESTAR FINS A L'ÚLTIM SEGON XUTANT A PORTA AMB MALA SORT.EL FILIAL TÉ QUE ANAR A GUANYAR AL SABADELL A LA COPA FEDERACIÓ, ÉS UN TÍTOL IMPORTANT QUE ENCARA NO TENIM ELS PERICOS, I A MÉS ÉS UNA OPORTUNIDAT DE VENJANÇA DE L'ÚLTIMA DERROTA QUE VAM PATIR CONTRA ELLS A CASA EN LA C. FEDERACIÓ FA 3 ANYS.

Josep Maria ha dit...

Hola Josep. En quan al partit d'ahir, era un amistós i mira que vols que et digui... Al menys no ens van guanyar i era l'única ocasió que aquesta gent tenien...
En quan al tema de la Copa Federació, ja saps que aquí, en nostre club, com no hi prou exigència en tots els ordres, com no hi han objectius clars i d'obligat compliment, aquesta competició serà com passa sempre, per fer probes i més probes, amb juvenils, i ja pots pensar el que pot passar. Veurem si al menys els que juguin se l'agafen amb ganes..
Si, ja m'en recordo de la darrera amb el Sabadell i com ens van remuntar. És el que et dic. Sempre ens aconformem amb tot. Falta molta més exigència en tots els aspectes. No només conservar la categoria, i em refereixo a nivell general.

Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M