dissabte, 29 de setembre del 2007

CARA I CREU EN EL DEBUT DEL FUTBOL BASE

Mal començament del Infantil A, aquesta tarda a Sadrià davant el Girona FC, que en tot moment ha controlat el partit, neutralitzant els intents dels jugadors espanyolistes que no han gaudit d’excessives ocasions de gol, i només en la recta final del matx haguessin pogut aconseguir el gol de la victòria, però el meta del conjunt gironí ha efectuat varies parades de mèrit, sobre tot una en la que el xut llunyà dels espanyolistes es colava però la gran resposta del porter visitant ha evitat que l’Espanyol obtingués la victòria cedint els primers dos punts cara a una lliga que comença de manera poc il·lusionant.

Bona victòria del Juvenil B de Josep Clotet, que ha golejat al Reus a domicili per 1-5. Després del gran partit de la setmana passada en que va arrasar davant el CE L’Hospitalet guanyant per 6-0, sembla que els blanc i blaus ja comencen a donar la mida del que s’espera per aquesta temporada.



L’Aleví b
de primer any ha guanyat per 2-0 a l’Escola de Futbol Olot amb gols de Rubén García i Carles Martinez. A més, l’Espanyol ha errat el llançament d’una pena màxima que ha acabat sortint desviada a la dreta del porter visitant. Els nens de Jacint Magrinyà han demostrat la seva superioritat i han començat bé el campionat, que com sempre serà molt dur, ja que aquesta categoria és de les més difícils ja que els jugadors a més de ser un any més joves que la majoria de rivals, passen del futbol set a l’onze.



El Benjamí C ha guanyat per 9-0 al UD At. Gramanet C dins de la primera jornada del grup primer de la Primera Divisió Catalana de Benjamins, que és on està enquadrat aquesta temporada el tercer equip benjamí espanyolista. L’encontre no ha tingut gens d’història ja que en tot moments els blanc i blaus han mostrat una superioritat total davant un Gramanet impotent per contrarestar el joc dels espanyolistes.

El Infantil B, dins el grup segon de la Infantil Preferent, ha perdut per la mínima en el seu debut davant el CE Sant Gabriel A, equip descendit de la Divisió d'Honor la passada temporada, en un arbitratge segons els que han vist l’encontre molt desafortunat del col·legiat de torn.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M