dissabte, 20 d’octubre del 2007

PRESENTACIÓ DEL SEGON NÚMERO DE LA REVISTA 23 PERICO











Aquest vespre a la seu social de la GPE Manigua ha tingut lloc la presentació oficial del segon número de la revista 23 Perico que dirigeix Sergio Fidalgo.

Amb la presència del conseller Antonio Martín, de la “no consellera” Anna Maria Fusté i del President del GEBiB Joan Calero, s’ha desenvolupat l’acte en un gran ambient d’espanyolisme, en un local ple de pericos que no s’han volgut perdre l’acte, i diferents membres d’altres penyes que també han assistit a la presentació, en el que han pres la paraula en primer lloc en Sergio Fidalgo que ha manifestat quina és la veritable finalitat de la revista, que no és altre que el servir com a mitjà de debat entre els diferents sectors i opinions dins del espanyolisme. Ser un vehicle d’expressió entre les diferents postures i maneres de veure el present i futur d’aquesta entitat centenària. A més com a soci de la penya s’ha mostrat agraït per que aquesta hagi acollit l’acte.

Luis Caldeiro, company de Sergio Fidalgo no sol a 23 Perico si no també al programa televisiu d’internet “Grada Perica”, ha pres la paraula posteriorment, per agrair als presents l’assistència i donar la seves sensacions sobre la revista i la seva finalitat. Dani Bosch, president de la GPE Manigua ha agraït que l’acte s’hagi celebrat en aquesta penya, i ha tingut elogis cap els autors d’aquest projecte.

Antonio Martín ha estat (com s’esperava) qui ha aclaparat el torn de paraula per exposar el seu punt de vista del moment actual del club, l’expansió de l’entitat, de com s’està obrint el Club cap a sectors de la societat, el dinamisme social i esportiu que travessa el RCD Espanyol i sobre tot aquest canvi que s’ha produït en els darrers temps cap a un Espanyol cada vegada més gran, reflectit amb els resultats esportius. Així mateix ha expressat que s’ha d’acabar d’una vegada per totes amb el conformisme, i que aquest ha de ser un club que cada temporada no tingui altre objectiu que com a mínim la classificació per la UEFA, sigui de manera directa o via INTERTOTO. Martín no ha passat per alt dir que també creu que part de la poca exigència i conformisme de l’entitat ha estat culpa dels propis socis, de la pròpia massa social que sempre ha tingut cert complexa d’inferioritat conformant-se amb ser un club sense aspiracions, i això s’ha d’acabar per sempre, segons la seva opinió. També ha declarat l'utilitat de la revista com a mitjà per conèixer les opinions dels socis.

L’altre membre de l’equip de redacció de 23 Perico ha acabat donant les gràcies als col·laboradors patrocinadors que sense la seva aportació seria impossible porta a terme un projecte com aquest, agraint als Incansables primer i a la Manigua després, llocs on s’ha portat a terme les dues presentacions d’aquesta revista trimestral.

Després, un brindis amb cava per 23 Perico, i per la victòria de demà a Montjuïc (de la que Antonio Martín ha declarat en el seu torn de paraula que “val 3 punts com el partit davant del Valladolid” en clara al·lusió a aquells tres punts llençats), i els assistents han degustat uns aperitius i begudes mentre acabava l’acte en improvisades xerrades i tertúlies.
No ha faltat a nivell privat el tema del femení, però ara això em permetreu que m’ho reservi, per motius obvis.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M