dimecres, 17 d’octubre del 2007

BON COMENÇAMENT DE LA P.B.B. LA ROCA

foto d'arxiu.

La Penya Blanc i Blava de la Roca, disposa d’equips de futbol femení, i aquesta temporada té la satisfacció de pogué competir en la divisió d’argent del futbol femení nacional.

L’equip senior, al grup tercer de la Primera Nacional Femenina, va classificat en sisena posició, només a dos llocs del RCD Espanyol B, i compta amb tres encontres guanyats, un d’empatat i dos de perduts.

Bé es cert, que les victòries s’han produït sobre els equips de la part baixa, però no és menys cert que un equip que puja a una categoria nova, amb la esperança i la il·lusió de mantenir-se, és precisament davant els equips que també lluitaran per no perdre la categoria amb qui de veritat s’han d’aconseguir els punts.

Dues derrotes a fora, als camps dels dos primers classificats, un empat a domicili davant el Breda a un gol, i tres victòries al Municipal de la Roca del Vallés, davant el Tortosa-Ebre per 2-1 (la més important fins ara) i davant els febles UE Rubí (6-1) i Son Cotoner (2-0) son els principals arguments d’aquesta representació de l’ambaixada blanc i blava a aquesta localitat del Vallès Oriental.

Per aquesta temporada el conjunt blanc i blau compta amb el mateixos tècnics que van assolir l’ascens: Fernando González primer entrenador i Marc Garrell com a segon entrenador.

En quant a jugadores, cal destacar que Elisabeth Ortega continuarà defensant la porteria, mentre que en zona defensiva continuen Laura Sánchez, Marta Cot, Tamara Figueras, Aroa Monroy, Saray Santos, més les incorporacions de Sole (Argentona) i de Pepi (UE Breda). En el mig del camp, Alba Maestre, Nuria Serra “Bonsy”, Belén Moure “Indi”, Ester Castellsegué, Meritxell Gascón, Maribel López, Nuria Padilla i Neus continuen de l’equip que va assolir l’ascens més les incorporacions de Lidia i Anika (del desaparegut Llers). Les encarregades de ser les referents ofensius del planter son: Cristina González (la màxima golejadora la passada temporada), Maria Fábregas, Estefanía González “Chicho”, i Laia (UE Breda).




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M