dijous, 18 d’octubre del 2007

TOCARÀ REMUNTAR A LA BÒVILA (1-1)






Segueixen sense funcionar
RCD Espanyol B i Gavà CF han empatat a un gol en l’encontre d’anada de la final de la fase catalana de la Copa RFEF. Els visitants s’han avançat en el marcador i els espanyolistes contra el crono han pogut empatar un encontre en el que un cop més no han sabut aprofitar ocasions de gol molt clares tot i el major domini en el joc del conjunt del Gavà.

Comença fort l’Espanyol
En els primers vint minuts, l’Espanyol ha gaudit de fins a tres ocasions per avançar-se en el marcador però sempre ha topat amb el mateix protagonista: El meta Manel, que un cop més, els nois de Joan Francesc Ferrer “Rubi” han tornat a “fer internacional” com d’altres porters que han visitat recentment la Ciutat Esportiva.
Primer ha estat Pedraza al minut vuit rebutjant a còrner un llançament des de la frontal, posteriorment Javi López un fort xut creuat que ha aturat el porter visitant. El davanter centre Plata, avui titular, ha estat molt desencertat durant tot el partit, malgrat que Rubí no l’ha substituït fins ben entrat el segon temps.

El juvenil Baena, que en passat encontre amb l’equip de Perarnau va anotar, avui ha desaprofitat una molt clara oportunitat tot sol, rematant de cap fora amb tot a favor.
Una bona jugada de tot l’atac perico acaba sobre la mitja hora amb un remat de Javi López refusat a còrner.

L’Espanyol s’apaga, i el Gavà es converteix en el dominador del joc
A mida que avança el partit, i un cop manifesta la total impotència golejadora de l’equip, el Gavà es va fent amb el control del joc a la parcel·la ampla del camp.
Matamala, és el primer en posar a prova a Pecharromán, avui titular ja que Rubi ha introduït mols canvis per donar entrada als menys habituals.

Juanma substituïa a Javi López, però l’escenari no canviava. Pecha té que lluir-se davant el remat de Matamala que es troba tot sol, en el que és el primer ensurt greu del partit per els locals. El llançament de cantonada es llença i la pilota sense control passa perillosament sense que ni atacants ni defensors puguin connectar amb ella, en la boca de gol.

Els blanc i blaus han portat perill en xuts llunyans, i així Xavi García, ho ha intentat als voltants de la fi del primer temps, però un cop més s’ha trobat amb Manel, que ha realitzat una de les millors parades de la tarda vespre.

Segona part per el Gavà
El conjunt visitant s’ha fet l’amo i senyor del joc en aquest segon temps. L’Espanyol no ha dominat el mig del camp, i un cop més l’entrenador espanyolista ha trigat massa en reaccionar i posar remei a l’assumpte.

Tant es així, que el Gavà ha intensificat el domini i fruït del mateix ha començat a cercar amb més perill la porteria de Pecha, com en el 55, quan una pilota rematada de cap, picant a terra ha estat a punt de significar el gol, acabant sortint per molt poc per sobre el travesser amb Pecha ja batut.


Torna Fran Erencia, i es lesiona de nou...

Fran Erencia recau de la lesió
Mala sort per el central espanyolista. Tornava als terrenys de joc després de bastants mesos, i en una jugada la mala fortuna s’ha apoderat d’ell, tenint-se que retirar deixant el seu lloc a Oscar Reyes.

Però el Gavà no estava disposat a desaprofitar gaire les ocasions i en el minut 66 Quino avançava als blaugranes i complica molt l’eliminatòria per els locals.
Un minut després, Pecha ha de rebutjar altre tret enverinat evitant mals majors.

Surt Palanca i mulla
Per fi, el senyor Joan Francesc Ferrer, es decideix a substituir a un Plata, que una estona abans i tot la seva alçada no havia pogut rematar una excel·lent pilota centrada per Toni Lao en immillorable situació, i col·loca a Miquel Palanca com a referència ofensiva.
Aquest no perdona, i quatre minuts després, col·loca l’empat en el marcador, al controlar una pilota, retallar i engaltar un xut col·locat a l’esquerra de Manel, trobant el forat.

En la rèplica, el Gavà envia a l’exterior de la xarxa una pilota amb molt perill.

En la recta final del matx, l’Espanyol busca el segon
El Gavà endureix el seu joc, (fins a quatre targes en el darrer quart d’hora), un cop el filial espanyolista animat per el gol, busca el segon posant cercle a la porteria de Manel.

Han estat els millors minuts dels espanyolistes i per autèntica mala sort no han pogut fer el segon gol, tot i que tampoc potser hagués sigut el resultat gaire just vist lo vist en el partit.

Toni Lao pot assistir a Palanca que en l’extrem dretà, arriba a línia de fons, centra i Juanma tot sol d’una volea un xic massa creuada xuta fora amb Manel superat.
Xavi García centra i la mala fortuna que persegueix a l’equip es centra en Juanma i Palanca que entre els dos no poden acabar d’entaforar la pilota dins la porteria, després d’una sèrie de refusos i rebots en la mateixa boca de gol.
I en la darrera ocasió, es Oscar Reyes qui tampoc encerta a rematar en altre jugada embolicada dins l’àrea petita, en la que la sort s’alia un cop més amb un Gavà que en la recta final ha passat més angunies de les esperades.

Per tant, resultat just, en el que l’Espanyol B ha estat massa temps absent del partit, on massa temps ha estat dominat per el rival, i al final com ve passant sovint sense fortuna cara a gol. Tocarà remuntar a la Bòvila; l’empat sense gols dona el títols als blaugranes.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Pecha, Toni Lao, Gerard Rovira, Didac, Fran Erencia (Oscar Reyes, 58’), Juanjo, Javi López (Juanma, 36’), Raul Baena, Plata (Palanca, 69’), Pedraza, Xavi García.

CF Gavà: Manel, Juan Carlos, Gimeno, Quino, Manga (Pons,m.53), Puigdollers (Joel, m. 70), Socias, Piti, Crivillé, Matamala, Oriol (Dalmau, m.83)

Àrbitre: Torralba Giménez del col·legi del Maresme. Targetes a Pedraza, Baena, Juanjo, Juan Carlos, Pons, Socias, i altre jugador visitant sense pogué determinar.

Gols: 0-1 Quino, m. 66, 1-1 Palanca m. 73

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit d’anada de la final de la Copa RFEF, en la seva fase catalana. Entrada lliure per a tothom, quan per exemple en l’anterior ronda els espanyolistes que volguessin anar a veure l’equip a fora els hi van cobrar 6 euros.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt benevol ha sigut el comentari del redactor de la noticia amb el dia d'ahir. Crec que l' entrenador l'ha donat molt, moltíssim de xang al jugador Plata, que de moment, glòria pel fixatge, no li surt cap i aixó que jo l'he vist tres vegades.
En fí, espero equivocar-me i desmentir dinst d'un mesos, que es el millor.
Salut i endavant Espanyol
Figor47

Josep Maria ha dit...

Em sembla amic Figot que potser si, no he volgut fer massa sang...
Aquest noi encara no ha justificat el seu fitxatge i els partits que ha jugat no ha donat una a dreta, però en sembla que el problema no es ell... No és l'únic que no està a l'alçada de les circumstàncies.
L'equip tampoc acompanya, i aixòes el pitjor.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M