diumenge, 14 d’octubre del 2007

UN VOLUNTARIÓS ESPANYOL ES DEIXA DOS PUNTS DESPRÉS DE REMUNTAR UN 0-2

Fora de les posicions de Copa
Partit força estrany però emocionant el que hem vist avui a la Ciutat Esportiva entre el RCD Espanyol i el Rayo. Després d’avançar-se 0-2 el conjunt madrileny, una gran segona part de les blanc i blaves fa que remuntin el marcador donant-li la volta fins posar-se 3-2 i en el darrer sospir en una errada en el llançament d’una falta indirecta, han vist com s’ha escapat dos punts després de fer el més difícil.

Un Espanyol que desaprofita les ocasions, i un Rayo que no perdona
Aquesta ha esta la tònica del primer temps; mentre el Rayo ha arribat dues vegades convertint en or tot el que tocaven les davanteres madrilenyes, l’Espanyol fruït de la dolenta situació anímica que viu l’equip s’estavellava davant l’encert de Alícia Gómez.

Per que el Rayo ha colpejat primer, mitjançant la ex de Lagunak Mari Paz Azagra qui desbordant per l’esquerra, s’ha endinsat i de xut creuat alt ha batut a Cristina, que ha vist com la pilota entrava per l’escaire.

L’Espanyol ha pogut empatar gràcies a una jugada de Chola per l’esquerra amb una centrada perfecta però Sara Serna tota sola ha rematat de cap per sobre el travesser. Quan la bola no vol entrar...
Adriana després d’un bon control, s’ha desfet de la seva marcadora i davant Alícia ha creuat un fort tret, que la portera madrilenya ha desviat com ha pogut en una gran intervenció, refusant Chabe posteriorment la pilota morta davant la presència de les atacants blanc i blaves.
Marta Cubí també dins l’àrea lliure de marca remata defectuosament, perdent-se altre ocasió d’empatar l’encontre.

Sonia aprofita l’ocasió i fa el segon
Un cop més la defensa blanc i blava, com tot el que portem de campionat, torna a estar massa avançada i descol·locada, fet que aprofita Sonia, davant una erràtica mitja sortida de Cristina, per superar-la amb una vaselina i col·locant un amenaçador 0-2 en el marcador, que ha fet que en diferents sectors del públic, es comenci a qüestionar ja la situació de l’equip i més concretament la tasca del senyor Emilio Montiagut.

Montiagut, fa debutar a una Marta Corredera amb moltes ganes
Aire fresc per l’equip amb la sortida de Marta Corredera, que ha dona profunditat i molta il·lusió amb substitució d’una Sara que al igual que la resta de companyes ho ha intentat però no han tingut el sant de cara en el primer temps.

Després d’un xut perillós i d’una ocasió de Cubí que no veu la porteria visitant, la pròpia Marta Cubí rematant de cap poc ortodoxament davant Melisa i Chabe i la dolenta sortida de la portera visitant que potser ha estat l’únic error del partit , acaba superant-la que és del que es tractava i el gol dona ales a un Espanyol que per primer cop en molts partits ha començat a creure en les seves pròpies possibilitats.

La remuntada.
Menys de tres minuts després, Carol Miranda aprofita una esfèrica rebutjada perduda en l’àrea i afusellar a la portera Alícia, davant l’alegria de la parròquia blanc i blava.
La mateixa Carol ho prova des de la frontal, sortint el seu xut a un parell de pams del pal esquer de la porteria del Rayo, que comença a veure’s superat per un Espanyol que ara sí va a per el partit. Son els millors moments del quadre perico. Alícia desvia per sobre el travesser un bon llançament de les espanyolistes.

La portera madrilenya rebutja amb la punta dels dits un remat de cap d’Adriana que es colava, i el rebuig s’estavella al travesser i molt oportuna Marta Torrejón, remata de cap a porta buida, fent el tercer gol que dona avantatge provisional al RCD Espanyol a falta d’un quart d’hora comptant l’afegit.

Emilio Montiagut introdueix canvis per assegurar el triomf...
Natalia per Ane, Guardia per Cubí i Lara per Vicky son els canvis que introdueix el tècnic espanyolista. El Rayo es llença a l’atac davant un Espanyol poruc marca de la casa del tècnic, i les madrilenys disposen de dues ocasions per marcar que son avortades per Cristina, primer llençant-se al terra evitant la rematada, i a les acaballes del matx, aturant amb molts problemes en dos temps, al no pogué blocar l’esfèrica.

En la recta final, quan el rellotge inexorablement marcava la fi de l’encontre, una perillosa falta en el cantó dret de l’àrea de càstig, es llençada per Natalia de Pablos i davant la desafortunada sortida de Cristina, Vanesa remata a plaer fent l’empat.
Una veritable llàstima davant una remuntada tan bonica com han protagonitzat les jugadores espanyolistes. I es que, amb aquestes facilitats defensives, problemes hi haurà per pogué tirar endavant, i més si la mala sort persegueix en moments claus com avui a l’equip.

Perfecta l’actitud de les noies, la seva lluita i el seu interès per obtenir la victòria i agradar al públic que ha presenciat l’encontre. Però, això no ens ha de fer perdre la perspectiva que l’Espanyol d’Emilio Montiagut, no funciona; no funciona com a bloc malgrat les individualitats i la classe de les jugadores. I no funciona des del primer dia malgrat certs resultats contundents a Sadrià que han enlluernat potser massa.

Dèiem l’altre dia que era el tercer pitjor començament del RCD Espanyol des de que existeix la Superlliga; en aquests moments ja és el segon. Només la temporada 2003/04 teníem menys punts que en aquests moments, que ja no ocupa plaça de Copa de la Reina, i està molt més a prop el descens que el títol de lliga. Als responsables de la secció son als únics que els hi competeix prendre o no decisions; als que només observem amb dedicació i volem el millor per l’equip, tan sols ens és responsabilitat, dir el que veiem i el que ens temem.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristina, Ane, Olga, Miriam, Marta Torrejón, Noemí, Carol, Vicky, Adriana, Marta Cubí i Sara.
Substitucions: Marta Corredera per Sara, m. 46, Natalia per Ane, m. 81, Nuria Guardia per Marta Cubí, m. 85, Lara per Vicky, m. 88.

Rayo Vallecano Femenino: Alicia, Pache, Keka, Marieta, Chabe, Melisa, Mari Paz Azagra, Willy, Vanesa Gimbert, Sonia, i Natalia de Pablos.
Substitucions: Jade Boho per Keka, m. 77, Pili per Pache, m. 88, Burgos per Willy m. 66.

Àrbitre: Carlos Sánchez Barbas, territorial catalana, col·legi de Sabadell.
Ha mostrat targetes a Carol i Noemí per part blanc i blava i Keka, Willy, Sonia, Melisa, Natalia, per part visitant.

Gols: 0-1 Mari Paz Azagra, m. 18, 0-2 Sonia, m.38, 1-2 Marta Cubí ,m. 64, 2-2 Carol, m. 67, 3-2 Marta Torrejón, m. 77, 3-3 Vanessa m.90+.

Incidències: Bona entrada per veure a la Ciutat Esportiva un dels millors partits de la Superlliga femenina. De totes maneres, lluny l’ambient del que eren aquells partits del femení en l’enyorat camp tercer abans de la reforma.


CLASSIFICACIÓ
SUPERLLIGA FEMENINA

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 LEVANTE UDF51241093
2 RAYO VALLECANO510311167
3 UE L'ESTARTIT510311128
4 AT. MADRID FÈMINAS51031187
5 AD TORREJÓN CF59302127
6 SPORTING HUELVA59302107
7 PRAINSA T. ALCAINE59302912
8 ATHLETIC CLUB58221158
9 RCD ESPANYOL 572121813
10 REAL SOCIEDAD56203310
11 PUEBLA CF54113916
12 COLEGIO ALEMÁN53104610
13 OVIEDO MODERNO53104314
14 HÍSPALIS SEVILLA50005311



3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EL MEU GRAN AMIC EN JOSEP MARIA, TENS RAÒ VA SER UNA GRAN REMUNTADA, PERÒ EL FACTOR CULPABLE DE QUE NO VAM GUANYAR EL PARTIT VA SER EL ÀRBITRE, VA ANULAR UN GOL PER FALTA, QUAN LES NOSTRES NOIES JA HAVIEN MARCAT I ABANS DE MARCAR EL RAYO EL 3 NO VA PITAR UN CLARÍSSIM PENALT CONTRA ADRIANA, QUE EL VA VEURE PERQUÈ ESTAVA AL COSTAT.

Anònim ha dit...

HOLA EL MEU GRAN AMIC EN JOSEP MARIA, TENS RAÒ VA SER UNA GRAN REMUNTADA, PERÒ EL FACTOR CULPABLE DE QUE NO VAM GUANYAR EL PARTIT VA SER EL ÀRBITRE, VA ANULAR UN GOL PER FALTA, QUAN LES NOSTRES NOIES JA HAVIEN MARCAT I ABANS DE MARCAR EL RAYO EL 3 NO VA PITAR UN CLARÍSSIM PENALT CONTRA ADRIANA, QUE EL VA VEURE PERQUÈ ESTAVA AL COSTAT.

Anònim ha dit...

HOLA EL MEU GRAN AMIC EN JOSEP MARIA, TENS RAÒ VA SER UNA GRAN REMUNTADA, PERÒ EL FACTOR CULPABLE DE QUE NO VAM GUANYAR EL PARTIT VA SER EL ÀRBITRE, VA ANULAR UN GOL PER FALTA, QUAN LES NOSTRES NOIES JA HAVIEN MARCAT I ABANS DE MARCAR EL RAYO EL 3 NO VA PITAR UN CLARÍSSIM PENALT CONTRA ADRIANA, QUE EL VA VEURE PERQUÈ ESTAVA AL COSTAT.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M