dissabte, 13 d’octubre del 2007

EL BENJAMÍ B, DERROTA AL BARÇA REMUNTANT-LI UN 2-6

La remuntada és un fet: El Benjamí B, guanya 7-6 al Barça. L 'alegria blanc i blava, contrasta amb la desesperació del nen blaugrana que veu la pilota dins la seva porteria, després d'anar guanyant 2-6.


Jornada de triomfs a Sadrià.

El femení C en el seu estrena davant el Xaica B, l’Aleví B davant el Girona Sabat, Infantil A davant el CE Europa, els Benjamins A i B, i el Cadet B han assolit la victòria i han fet ple de triomfs en la jornada de dissabte en la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.

Bogeria i apoteosis en el camp de futbol 7.
El Benjamí B, ha derrotat al FC Barcelona en un partit que ha acabat amb el deliri de la parròquia espanyolista, després de remuntar un resultat advers de 2-6 favorable als blaugrana.

L’Espanyol, que aconseguia ben d’hora avançar-se gràcies a un gol d’Alex Collado, jugava millor que el Barça, i donava esperances que el triomf es decantés cap el cantó local. Però una sèrie de llançaments llunyans blaugranes mal defensats per els pericos, han donat la volta al marcador i en un tres i no rés, els barcelonistes s’han col·locat en un 1-3 que no feia justícia amb el que estàvem veient, però que evidenciava una major efectivitat sobre tot a l’hora de xutar a porta. El quart gol visitant complicava encara més un partit que s’escapava.
El gol de Carlos, reduïa distàncies en el marcador i dona esperances, però el Barça de nou ha posat terra de per mig, i ha aconseguit el cinquè i sisè gol, que deixava "pràcticament" sentenciat el matx.

Sentenciat?... No gràcies; llavors la il·lusió, les ganes de no rendir-se, l’orgull i l’amor propi d’uns nens que no s’han donat per vençuts ha fet que primer Dani, després Albert, i de nou Dani hagin ajustat el marcador a un 5-6, en el que l’Espanyol ha vist com l’hi anul·laven un gol, i el conjunt perico es llençava a l’atac total davant un Barça tocat i pràcticament enfonsat que ha vist com se li complicava la victòria.

Una pilota al travesser, i una ocasió errada en la mateixa boca de gol, quan ja es cantava l’empat han donat un marge per respirar a un Barça ja mort moralment.
Per que el gol no s’ha fet esperar i Albert davant un públic perico enfervorit ha fet pujar l’empat al marcador. L’excessiu joc dur culé ha fet que el col·legiat expulsés ja en els darrers moments a un jugador visitant, i l’Espanyol ja superior moralment no ha parat fins aconseguir el setè i definitiu gol de la victòria obra de Alex Collado. Just a temps, avanç de la fi del encontre.

Un gran triomf per la manera en que s’ha produït i per la categoria del rival. Un deu per tots els nens espanyolistes que ens han fet sentir orgullosos de la lluita i les ganes que han exhibit inclòs en els moments pitjors quan el marcador reflectia un 2-6.



L'Espanyol C, superior al Xaica B.


El RCD Espanyol femení C ha guanyat al Xaica B, aquest migdia a la Ciutat Esportiva amb un hat trick de Brenda, que ha completat un sensacional encontre, a més dels tres gols ha estavellat una de les dues pilotes al travesser que el conjunt perico ha tingut com a oportunitats.


Brenda avançava al conjunt espanyolista, però gràcies a un penal el Xaica empatava l’encontre, després que el conjunt perico disposés de diferents oportunitats clares no materialitzades. De nou, la jugadora fitxada del Badalona tornava a avançar a les blanc i blaves que sense fer un grandiós encontre si que han estat superiors i amb el tercer gol han sabut gestionar bé el resultat, evitant cap tipus d’angúnies, (a part d'alguna que altre jugada de perill de les visitants), a l’hora de conservar les diferències en el marcador. Per tant, bon debut del nou equip femení dins la Segona Divisió Catalana.

Per part espanyolista ha jugat: Natalia, Anna, Pereria, Sara, Anglada, Nerea, De la Cruz, Eva, Brenda, Claudia, Ayna, Tania, Mireia, Isa, Maria Luisa i Montse.


L'Escola F. Gironés-Sabat.

L'Aleví B ha fet un gran encontre.

El RCD Espanyol Aleví B, ha completat un gran encontre al guanyar per 4-0 a l’Escola Gironés – Sabat amb gols de Rubén, Javi Navarro en dues ocasions i Eduard. Amb un a zero, el col·legiat ha anul·lat un gol als blanc i blaus que no sigut impediment per que el conjunt de Magrinyà s’hagi acabant imposant per un resultat contundent que ha fet justícia al que hem vist i gaudit en un equip que tot i la diferència d’edat ha començat molt bé el campionat amb una bona línia de joc i de resultats. El rival d’avui era l’actual líder de la categoria que venia de guanyar els seus dos encontres.

El conjunt de Josep Oliver, ha derrotat 8-0 al CE Europa



CE Europa Infantil


El Infantil A de Josep Oliver s’ha desfet sense cap tipus de dificultats del CE Europa que sorprenentment ocupa la darrera posició de la Divisió d’Honor infantil. Els blanc i blaus s’han imposat per un contundent 8-0 amb molta facilitat.
Oscar Medina, Nestor Turró, Lucho (3), Jose Manuel Ríos, Ángel, Carlos Casado, han estat els golejadors espanyolistes en un encontre sense cap tipus d’història i que permet al conjunt espanyolista recobrar la bona línia amb el triomf de la setmana passada després de l’ensopegada inicial del campionat davant el Girona.

El Benjamí A, ha guanyat 4-0 al Sant Cugat Esport, sumant el tercer triomf espanyolista en el que portem de lliga.

Per últim dir, que el Cadet B, en un mal partit, s’ha desfet del CD Masnou per un gol a zero, gol aconseguit en la segona part després que una centrada per banda dreta de l’atac perico fos rematada en pròpia porta. El conjunt de Lluis Planagumà no ha fet un bon encontre, tot i que a la segona part, ha tingut si no moltes, si les suficients per sentenciar l’encontre, fet que no s’ha produït i s’ha tingut que patir per el resultat fins el darrer moment tot i que ofensivament els visitants no han semblat estar excessivament capacitats per aconseguir empatar un encontre que ha mantingut l’incertesa fins el final. Amb aquest triomf l’Espanyol suma ja tres partits guanyats, i encapçalarà la classificació en solitari després dels resultats de la jornada.

Resta de resultats
U At. Horta 2 Juvenil B 4
FP Sánchez Llibre 4 Infantil B 1
FP Sánchez Llibre 1 Aleví 6
El PreBenjamí ha assolit una golejada de + 20 gols...

Resultats diumenge
Levante B 3 Espanyol B 0
Amistad 0 Juvenil A 3
Femení A 3 Rayo Vallecano 3
Femení B 10 UE Rubí 2
FE Figueres 1 Cadet A 1


4 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA, TENS MOLTA RAÒ HEM FITXAT AQUEST ANY UNA GRAN CRACK COM LA BRENDA, QUE SI CONTINUA AIXÍ POT TRIOMFAR AMB L'ESPANYOL FEMENI, AMB LA SEVA PARTICIPACIÓ UNA GRAN VICTÒRIA EN UNA DATA HISTÒRICA LA TORNADA DE L'ESPANYOL FEMENÍ C.

Emilio ha dit...

Que orgullo debe ser para los críos el meterle un 2-6 al barça. Cuantas bocas podrán callar el lunes en el cole.

Josep Maria ha dit...

Remontándole Emilio, remontándole un 2-6 cuando ya toda la culerada celebraba el triunfo... I meterles cinco goles hasta ganar 7-6. Se celebró como si fuera una copa de Europa.
Saludos.

Emilio ha dit...

Ostras tú. Estaba leyendo todos los marcadores de la jornada ( unos cunantos la verdad) y no me dí cuenta de la crónica. Joder, así todavía es mucho mejor ^_^




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M